ralka_levskarka написа:И с чорапки на Пуул се сдобих
Ако си ги турил с фланелка и гащета на Левски и шалче на Ливърпул ще си голема скица. Пробвай и давай фотос :D
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:И с чорапки на Пуул се сдобих
MagicMoments написа:Тази песен преди домакинските мачове в шампионската лига ще се пуска ли.Смятам,че ще се съчетае чудесно с полета на орлицата.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wJSeLCvbZH4[/youtube]
Много е добра,класи над онази на Тонита![]()
![]()
![]()
MagicMoments написа:Тази песен преди домакинските мачове в шампионската лига ще се пуска ли.Смятам,че ще се съчетае чудесно с полета на орлицата.
Spetz написа:Ще ви напълнят кошницата във всеки мач много сте самоуверени и се имате за голяма работа всички в България са настроени срещу вас и добре че са съдиите да ви помагат. Пък за младежката Шампионска лига да не говорим-и в гостуванията и на Герена ще ви отнасят яко. Още в първия двубой срещу Ливърпул в Англия "вашите" юноши ще отнесат двуцифрен резултат.
Spetz написа:Ще ви напълнят кошницата във всеки мач много сте самоуверени и се имате за голяма работа всички в България са настроени срещу вас и добре че са съдиите да ви помагат. Пък за младежката Шампионска лига да не говорим-и в гостуванията и на Герена ще ви отнасят яко. Още в първия двубой срещу Ливърпул в Англия "вашите" юноши ще отнесат двуцифрен резултат.
Spetz написа:Ще ви напълнят кошницата във всеки мач много сте самоуверени и се имате за голяма работа
mozart написа:Долно уйно написа:Spetz написа:Ще ви напълнят кошницата във всеки мач много сте самоуверени и се имате за голяма работа
В крайна сметка какво значение има, че ще им напълнят кошницата?
За бедната душица има значение! На 16-ти вечерта като си легне ще е доволен, че сме загубили! И аз съм сигурен, че ще ни напълнят кошницата ( и миналата година бях сигурен), но чудеса стават. То и червената победа на Анфийлд си беше чудо, но мачът беше без интрига. Също финансовото измерение само от един мач не е без значение!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта