ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио, 3:3 (4:3)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио, 3:3 (4:3)
Тежко отпадане за Лацио. При това в един добре изигран тактически и технически мач. Лацио се пребори с негативния резултат от първата среща, неутрализира съперника, владееше играта, но не успя да се справи с вратаря си. Освен двата гола( този на Безяк беше неспасяем), той още на три-четири пъти създаде голова заплаха за вратата си от безобидно положение. Буквално обезсмисли направеното от съотборниците му, а вторият гол ще остане в учебниците по вратарска тъпотия!
Но това не омаломажава в никакъв случай успеха на Лудогорец. Още веднъж-честито на победителите и успех срещу Валенсия!
Но това не омаломажава в никакъв случай успеха на Лудогорец. Още веднъж-честито на победителите и успех срещу Валенсия!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
То бива , бива да имате късмет бива , ама това вашето на нищо не прилича за мене победителя е ЛАЦИО !
Последна промяна от емил! на 28 фев 2014 11:36, променено общо 1 път.
Българската завист и злоба е едно от най-отвратителните ни качества, но няма как да минем без него.. Тук сте цитирали злобата, която се лее във форума на Левски, но и във форума на ЦСКА не е по-различно, като даже там тя е подстрекавана от модераторите
Българската публика отдавна беше зажадняла за такива мачове и успехи... това че т.н. ''грандове'' от София не са способни да й го доставят си е изцяло техен проблем
Като един правоверен армеец трето поколениe, аз казвам: Благодаря Ви, Лудогорец и Поколон!
Аз такъв мач на български отбор на помня за повече от 20 години активно фенстване

Българската публика отдавна беше зажадняла за такива мачове и успехи... това че т.н. ''грандове'' от София не са способни да й го доставят си е изцяло техен проблем

Аз такъв мач на български отбор на помня за повече от 20 години активно фенстване

- MASTER_COOL
- Контакти:
Статистиката показва доминация на Лудогорец. Резултата за мен е справедлив. Даже, ако не бяха грешките на Стоянов и защитата - ТВЪРДА 1 !

Важното е да излезеш с чест !
- MASTER_COOL
- Контакти:
емил! написа:То бива , бива да имате късмет бива , ама това вашето на нищо не прилича за мене победителя е ЛАЦИО !
Снощи много плака, жалко човече....
За малко да нахлуеме в секторчето ви и да ви избиеме ритуално !
Важното е да излезеш с чест !
- amstel_beer
- Контакти:
Нека всички да кажем едно голямо браво на футболистите на Лудогорец и да им пожелаем успех в следващия мач срещу един от най-силните отбори в Испания. Всички истински любители на футбола се насладихме на един изключително завързан мач, който, за наша радост завърши по най-благополучния начин за българския представител. Апелирам да не ги натоварваме с очаквания за отстраняване на Валенсия, за да може футболистите да излязат на терена с мисълта, че трябва да играят на върха на възможностите си, пък каквото стане. Честито и на феновете на Лудогорец, и дано футболистите ви радват и занапред с такива емоционални срещи. 

amstel_beer написа:Нека всички да кажем едно голямо браво на футболистите на Лудогорец и да им пожелаем успех в следващия мач срещу един от най-силните отбори в Испания. Всички истински любители на футбола се насладихме на един изключително завързан мач, който, за наша радост завърши по най-благополучния начин за българския представител. Апелирам да не ги натоварваме с очаквания за отстраняване на Валенсия, за да може футболистите да излязат на терена с мисълта, че трябва да играят на върха на възможностите си, пък каквото стане. Честито и на феновете на Лудогорец, и дано футболистите ви радват и занапред с такива емоционални срещи.
Това е истината, всичко останало са приказки на лаици, обичащи да щракат по клавиатурата... Факт! kакто казва нашият съфорумец Санди

Страхотен мач вчера, страхотна емоция, супер настроение, адреналин!!! БРАВО НА ЛУДОГОРЕЦ - ТАКА СЕ ПРАВИ! Излизаш, бориш се пък каквото стане... За радост на тях им се получават нещата и въобще не съжалявам, че бях на стадиона.
Съжалявам само за едно... в края на мисълта ще разберете... Изрично искам да ме извинят нормалните - те заслужават уважение...
Та беше някъде през май миналата година, когато започна целия този син кошмар. И не свършва.. и не свършва. Беше средата на юли, когато дойде Иртиш и евротурнирите останаха само по телевизията. И настана очакване другите да се издънват... И особено онези, дето им взеха титлата. И се заредиха ту да са от Партизан, ту да са от ПСВ, ту от Динамо Загреб. И колкото и да се надяваха - все тъга, все кошмар и все ядове. Дойде Лацио и връхната точка, за сега де, се появи. Стигна се дотам няколкостотин идиота да скандират на цял стадион пълен с българи развяващи българското знаме "Турци сте", а когато хората скандиращи "Българи юнаци" онази паплач зад вратана на сектор Б да показва патриотизма си с гробно мълчание и средни пръсти. И тъкмо най-сетне да почувстват върховната наслада от жадувания вече почти цяла година "реванш" да се случи отново им се наложи да влязат в кошмарите!!! Та за какво съжалявам... яд ме е че полицаите изведоха от стадиона тези идиоти точно преди третия гол на Лудогорец. Исках да им видя посърналите лица...ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!!! Исках да видя как тази група от зомбирани физиономии за N-ти път си тръгва разочарована... с неизпълнен реванш, защото заслужаваха да изживеят този исторически срам пред 35 000!!! Съжалявам че ги нямаше
Да - сега най-вероятно всички тези юнаци ще станат и от Валенсия и рано или късно ще изпитат наслада, която жадуват, но вече почти цяла година им се реди провал след провал.
Съжалявам само за едно... в края на мисълта ще разберете... Изрично искам да ме извинят нормалните - те заслужават уважение...
Та беше някъде през май миналата година, когато започна целия този син кошмар. И не свършва.. и не свършва. Беше средата на юли, когато дойде Иртиш и евротурнирите останаха само по телевизията. И настана очакване другите да се издънват... И особено онези, дето им взеха титлата. И се заредиха ту да са от Партизан, ту да са от ПСВ, ту от Динамо Загреб. И колкото и да се надяваха - все тъга, все кошмар и все ядове. Дойде Лацио и връхната точка, за сега де, се появи. Стигна се дотам няколкостотин идиота да скандират на цял стадион пълен с българи развяващи българското знаме "Турци сте", а когато хората скандиращи "Българи юнаци" онази паплач зад вратана на сектор Б да показва патриотизма си с гробно мълчание и средни пръсти. И тъкмо най-сетне да почувстват върховната наслада от жадувания вече почти цяла година "реванш" да се случи отново им се наложи да влязат в кошмарите!!! Та за какво съжалявам... яд ме е че полицаите изведоха от стадиона тези идиоти точно преди третия гол на Лудогорец. Исках да им видя посърналите лица...ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!!! Исках да видя как тази група от зомбирани физиономии за N-ти път си тръгва разочарована... с неизпълнен реванш, защото заслужаваха да изживеят този исторически срам пред 35 000!!! Съжалявам че ги нямаше
Да - сега най-вероятно всички тези юнаци ще станат и от Валенсия и рано или късно ще изпитат наслада, която жадуват, но вече почти цяла година им се реди провал след провал.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Съдбата си го върна за онази 97-ма минута срещу Загреб.
Честито на Лудогорец, с Валенсия, мисля че ще им е по-леко, отколкото снощи.
Честито на Лудогорец, с Валенсия, мисля че ще им е по-леко, отколкото снощи.