ДЮШ на Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: ДЮШ на Лудогорец

Мнениеот subzero » 15 авг 2012 17:04

А,дали само в ДЮШ се работи така ??? Питали ли сте се ?? :roll:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 16 авг 2012 12:21

donpacko написа:Георгиев,не ми се говори и на мене.Самия аз съм от Разград и пишех преди доста по вече,но преди няколко седмици разбрах някои неща и спрях вече да чета за Лудогорец.Баща ми има роднини някъде във Плевенско просто ги знаех,че съществуват и без да искаме се засякохме във Трявна и поговорихме,такава помия изляха върху Лудогорец,че не мога да повярвам.Сега вече се е взело някакво решение,но не е достатъчно.Има още двама човека които наистина звънят и притесняват родители да си пращат децата във школата и създават доста проблеми,да не казвам по силни думи.Спирам да пиша,че сега пак набрах като се сетих за това нещо.

Донпраско, аз пък съм забелязал, че твоите мнения винаги се базират на "чух, казаха ми, говорят, носят се слухове". Преди известно време пак баща ти беше ти казал, как една била откраднала някакви си пари и офейкала! Е да, ама аз тая жена я познавам, запознат съм със случая и истината е съвсем друга! Хората имат едно много лошо качество да говорят само в негативна посока без да се интересуват от истината! Та за Лудогорец - факта, че са се взели своевременни мерки и туморите които развалят имиджа на клуба се отстраняват, значи се прави нещо! Ако пък някой знае нещо по вече, вместо да плюе по клуба, да отиде на място да подаде жалба! Ако ги знаеш тия двама човека пиши ми на лични аз лично знам къде да се обадя!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 17 авг 2012 09:28

Относно за школата тука стана като ЦСКА,вземат се май манги за да играят дадени деца но това се говори както е споменал и тука един който си е имал проблеми със Лудогорец писал е няколко мнения над моето,дано да не са половинчати мерки както всичко във нашата мила родина.Единствената школа която работи във нашата мила държава е тая на Литекс и то само заради едно правило наложено от Гриша Ганчев,че не иска деца на богати родители във школата си,видя се това и миналия сезон във Разград как със няколко младежа ни стъжниха яко живота,и ако не беше главния съдия нали знаеш кой щеше да победи,като казваме нещата няма да слагаме фенското преди всичко.Да и аз се радвам за Лудогорец,но ако ще се правят такива неща по добре да го няма тоя отбор,защото ставаме поредния във който треньорите лапат манги от децата,а уж всичко беше цветя и рози и нямаше никакви такива индикации,пак казвам това го чета от вас за вземането на пари,не бях чел новини някъде 10 дена защото имах работа.Не искам да казвам и други грешки които ще започнат да ме плюят някои тука но ръководството продължава да ги прави една след друга,сега четох за неделя какви са цените сам кажи не са ли малко височки за нашия град където масово роба взема 300 лева.И накрая една положителна искрица във неделя се надявам да се съберете поне 5000 на стадиона даже и при тези цени на билета.Фен-фен трябва да бъдеш и критичен когато трябва а не само да пишеш хубави неща,както плюх по ръководството за билети за мача със ЦСКА,така и сега при тоя случай те носят отговорност а не някой друг.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 26 авг 2012 09:54

Галерия със снимки от вчерашната победа над "Векта" Пд с 1:0

http://dariknews.bg/view_photo_topic.ph ... &see_all=1
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 26 авг 2012 17:55

О прославената ви школа колко души има в представителния тим?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 26 авг 2012 18:30

plamen_ch написа:О прославената ви школа колко души има в представителния тим?

Сега е един, догодина планират да са трима. Броил ли си на Литекс колко години им отне?
[center]Изображение[/center]

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 26 авг 2012 19:58

Да де точно Литекс ли ви е примерът за подражание? Защо се съpдите като ви кажа че Домусчиев е ранния Ганчев.При тях бяха БАТЭ ,Жилина,Зимбру,Дебрецен......За вас за сега е само Динамо Загреб
Моят пример си е Пирин Гоце Делчев.
Последна промяна от plamen_ch на 27 авг 2012 13:12, променено общо 1 път.

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 26 авг 2012 20:00

plamen_ch написа:Да де точно Литекс ли ви е примерът за подражание? Защо се съдите като ви кажа че Домусчиев е ранния Ганчев.При тях бяха БАТЭ ,Жилина,Зимбру,Дебрецен......За вас за сега е само Динамо Загреб

Не знам от кога гледаш футбол, но самото сравнение на Динамо с останалите отбори е смехотворно :lol:

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 26 авг 2012 22:31

hijack1 написа:
plamen_ch написа:Да де точно Литекс ли ви е примерът за подражание? Защо се съдите като ви кажа че Домусчиев е ранния Ганчев.При тях бяха БАТЭ ,Жилина,Зимбру,Дебрецен......За вас за сега е само Динамо Загреб

Не знам от кога гледаш футбол, но самото сравнение на Динамо с останалите отбори е смехотворно :lol:

Остави го детето. То си е решило, че "Динамо" Загреб са смешен отбор и това си е. А това, че бият "Динамо" Киев и правят равни с грандовете на Русия преди нашия мач са пренебрежими факти. Както и това, че след нас никой не можа дори да си помисли да им се опъне толкова и смачкаха всички наред.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 27 авг 2012 13:18

Тук съм съгласен,че Динамо не са световно неизвестен анонимник,но не са и кой знае какъв гранд и в повечето случаи участват в ЕКТ в ролята на боксова круша.Да почакаме няколко дена и ще видите как Марибор ще им "резне квитанцията".

Върни се в “Лудогорец”