Жребий за груповата фаза на ШЛ - 25.08. 19.00ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

mozart
Контакти:

Re: Жребий за груповата фаза на ШЛ - 25.08. 19.00ч.

Мнениеот mozart » 24 авг 2016 11:03

OT18 написа:
ralka_levskarka написа:
OT18 написа:Някакъв невиждан хейт се лее по Лудогорец.Чак толкова ли сте комплексирани феновете на "грандовете" не мога да резбера или просто завиждате,че тоя клуб ви сложи в малките си джобове точно за 5г. :lol: :lol: :lol:
Аз тяхни мачове не гледам и тая сутрин разбрах,че са се класирали в ШЛ. Браво на тях, значи имат добър състав.
Ще ги видя в неделя на Лаута. Дано не се напъват много. :mrgreen:

E, аз като искам да видя Меси и Обамеянг хейт ли е? Естествено, че не ми се гледа Деле Али.

Ооо не. И аз бих се разходил на техен мач,ако дойде Байерн и с това ще се изчерпи интереса ми към Лудогорец. Както бях и на Левски-Челси преди години.
Под хейт визирам тия дето им пожелават разгромни загуби и т.н.
А най-смешни са тези,които им пожелават слаби съперници,за да не напълнели стадиона. Най-много да прескочат групите и тогава ще има сигурно масови самоубийства. :lol: :lol: :lol:

Достатъчно беше че стигнахме групите! Само погледни във форумите им какво се случва :lol: Яко се режат вени, иначе не ги интересуваме. Като не ги интересуваме какво ни обсъждат?
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 авг 2016 11:05

OT18 написа:
ralka_levskarka написа:
OT18 написа:Някакъв невиждан хейт се лее по Лудогорец.Чак толкова ли сте комплексирани феновете на "грандовете" не мога да резбера или просто завиждате,че тоя клуб ви сложи в малките си джобове точно за 5г. :lol: :lol: :lol:
Аз тяхни мачове не гледам и тая сутрин разбрах,че са се класирали в ШЛ. Браво на тях, значи имат добър състав.
Ще ги видя в неделя на Лаута. Дано не се напъват много. :mrgreen:

E, аз като искам да видя Меси и Обамеянг хейт ли е? Естествено, че не ми се гледа Деле Али.

Ооо не. И аз бих се разходил на техен мач,ако дойде Байерн и с това ще се изчерпи интереса ми към Лудогорец. Както бях и на Левски-Челси преди години.
Под хейт визирам тия дето им пожелават разгромни загуби и т.н.
А най-смешни са тези,които им пожелават слаби съперници,за да не напълнели стадиона. Най-много да прескочат групите и тогава ще има сигурно масови самоубийства. :lol: :lol: :lol:

А, бе, мани, просто не обръщай внимание. За мен като фенка на Левски, турнира протича просто като ШЛ. Вчера дори не съм ги гледала, защото другият ми любим отбор играеше- Ливърпул и естествено, че си предпочетох да гледам тях, отколкото да се правя на националистка. На Лудогорец ходих на един мач миналия път и е ясно с кого, с Реал Мадрид, дори, пак не го гледах май :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 24 авг 2016 11:15

rumbata написа:Сега ще кръстите ли другата трибуна "Майенко"?
Мача си отиваше към чиста победа за Виктория, но съдиите решиха, че не трябва да е така! Не съм фен на "грандовете", няма да си режа вените, просто гледам обективно какво би се случило, ако не бяха странните съдийски отсъждания!
Всъщност, няма какво да се чудим, перуката е член на съдийската комисия на УЕФА, така че всичко е ясно, но няма доказателства.
То злоба, злоба, ама.... Ако на мястото на Лудогорец беше Левски или там ЦСКА(нз кой ЦСКА, ама ЦСКА) нямаше да има драми, ако беше объркал съдията, нали?
П.с. Феновете на Левски ги разбирам повече няма с какво да се хвалят нито са единствените, нито пък са с най-много влизания в ШЛ вече. Феновете на ЦСКА за какво злобеят? Просто си мълчете и толкова!!!!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 24 авг 2016 11:20

deyooooo написа:Байерн Мюнхен
Севиля
Тотнъм
Лудогорец

Севиля винаги са трети :lol:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 авг 2016 11:20

Jürgen написа:
deyooooo написа:Байерн Мюнхен
Севиля
Тотнъм
Лудогорец

Севиля винаги са трети :lol:

[offtopic]лоши спомени, лоши спомени :oops: :mrgreen:[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
petur.poppetrov
Контакти:

Мнениеот petur.poppetrov » 24 авг 2016 11:42

Дано се паднат по-слаби отбори,за да може да се мисли за продължаване напред.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 24 авг 2016 12:13

Сега гледам из интернет пространството се върти новата мантра.
Че Домуса е поработил със съдиите и уефа.
Ако това е истина, явно Домуса вече е играч на европейско ниво.
Ако не е истина, явно отбора има лоби и съдиите свирят за по класният отбор(както е било винаги)
Общо взето, лошо за режещите вени и хвърлящите плюнки :lol:
По темата:
Не ме интересува кои отбори ще се паднат, чужд отбор не подържам, така, че и Барселона да дойда все тая.
Успех на Лудогорец в групите.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 24 авг 2016 12:37

maldin1 написа:
rumbata написа:Сега ще кръстите ли другата трибуна "Майенко"?
Мача си отиваше към чиста победа за Виктория, но съдиите решиха, че не трябва да е така! Не съм фен на "грандовете", няма да си режа вените, просто гледам обективно какво би се случило, ако не бяха странните съдийски отсъждания!
Всъщност, няма какво да се чудим, перуката е член на съдийската комисия на УЕФА, така че всичко е ясно, но няма доказателства.
То злоба, злоба, ама.... Ако на мястото на Лудогорец беше Левски или там ЦСКА(нз кой ЦСКА, ама ЦСКА) нямаше да има драми, ако беше объркал съдията, нали?
П.с. Феновете на Левски ги разбирам повече няма с какво да се хвалят нито са единствените, нито пък са с най-много влизания в ШЛ вече. Феновете на ЦСКА за какво злобеят? Просто си мълчете и толкова!!!!

Прочете ли какво съм написал? НЕ СЪМ ФЕН НА ГРАНДОВЕТЕ!!!
Повече няма какво да обсъждам с човек с никнейм maldin1 и снимка на Алесандро Неста :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 24 авг 2016 12:56

Нали вие ясно , че ако стадиона в тези 3 мача е празен Кирето ще се пукне от яд.
Може да си направите сметката колко пари ще изпусне Лудогорец при празен стадион.
Само си припомнете какви ли гимнастика ли не правиха само и само да има достатъчно публика и на Базел.
При Лестър , Севиля , Селтик и т.н. не виждам как ще пуснат комбиниран билет който никой няма да си купи ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 24 авг 2016 13:04

iliev72 написа:Нали вие ясно , че ако стадиона в тези 3 мача е празен Кирето ще се пукне от яд.
Може да си направите сметката колко пари ще изпусне Лудогорец при празен стадион.
Само си припомнете какви ли гимнастика ли не правиха само и само да има достатъчно публика и на Базел.
При Лестър , Севиля , Селтик и т.н. не виждам как ще пуснат комбиниран билет който никой няма да си купи ;)

Само си помисли ако има победи в груповата фаза и по-малко публика (мач с поз 30 000 няма да има) или ти е бедна даже фантазията? 3 000 000 лв е победата, пък нека да е празен стадиона. Хаха, само с 6 мача изплатихме дълговете на чорбата, ама...
Кога Микре Юнайтед ще стане шампион, че да мисли и за ШЛ? Отивай и си лягай и не се бутай при големите отбори :lol:
Аз съм от Микре Юнайтед

Върни се в “Лудогорец”