ВИДЕО: Спести ли съдията дузпа за Черно море?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ВИДЕО: Спести ли съдията дузпа за Черно море?
Не съм гледал мача,но от видеото се вижда- чиста дузпа. А каква беше другата дузпа? Сигурно е била дузпа-лудогорка. Някой знае ли статистиката? За 5 години единствен Литекс е бил 1 дузпа срещу Лудогорец. Това е скандално на фона на това,че в Европа на същите образи са им били 6-7 дузпи. Извода е ясен. Сигурно се опитват да счупят рекорда на Левски на когото само ЦСКА имаше честта да им изпълни 2 дузпи за период от 7 години. И естствено тогава те бяха богопомазаните.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
- Captain Stottlemeyer
ivan56 написа:Дузпа е, спор няма.
Ама най-големите ревльовци(сини и червени) забравиха времената,когато дузпа срещу тях се свиреше при "смъртен случай" или "откъсната глава" в наказателното поле
Така беше, другарю, ама (погледнато от малко по-друг ъгъл) в "онези времена" вестникът беше 2 стотинки, билетчето за градски транспорт 4-6 стотинки, бозата 4-8 стотинки, вафлата талашитка 5 стотинки, вносната дъвка 10 стотинки, сладоледът "Ескимо" 21 стотинки, хлябът 26 стотинки, билетът за кино 20-35 стотинки и т.н., и т.н. и всички бяха доволни...
По темата: От картинката ми се струва, че е дузпа.
П.П. Мнението на "айсберга" е много разумно - главният съдия трябва да може да разчита на своите помощници, а не тези да взимат пари, за да си драпат вълната между чатала...
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
hydetoshi написа:... За 5 години единствен Литекс е бил 1 дузпа срещу Лудогорец. Това е скандално на фона на това,че в Европа на същите образи са им били 6-7 дузпи...
Е как да биете "дузпа", като не можете да влезете в наказателното поле на ЛУДИТЕ??? Европейските влизаха. Вие влизате веднъж, то пък положението е съмнително и съдията си казва, следващото положение. Е, няма друго положение, дори съмнително!
Ето един истински случай от мач в едно село, при резултат 10-0 за домакините:
-Другарю съдия, дай една дузпа и ние да вкараме гол.
-Иди легни в нак. поле ще ви дам.
-Е как да легна и да се търкалям като магаре, там няма никой!
Дузпа имаше, тази за Лц беше леко дискусионна, но по-интересно е друго. Лц не играе добре, бие измъчено и с клизми-въпреки многомилионната селекция, ала не се критикува и анализира. Докато чужди и някои (пишман)свои, изляха чебъри с помия срещу Левски, за аналогична победа срещу Берое.
В този ред на мисли, 4 съперника на сините са били спонсорирани да играят на кръв срещу сините с по 100 000 лева именно от Лц. За мен е непонятен този страх от отбор, който тепърва се изгражда, но парите са си техни и щом са решили така да ги разходват-техен проблем...
В този ред на мисли, 4 съперника на сините са били спонсорирани да играят на кръв срещу сините с по 100 000 лева именно от Лц. За мен е непонятен този страх от отбор, който тепърва се изгражда, но парите са си техни и щом са решили така да ги разходват-техен проблем...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
sin4ec написа:Дузпа имаше, тази за Лц беше леко дискусионна, но по-интересно е друго. Лц не играе добре, бие измъчено и с клизми-въпреки многомилионната селекция, ала не се критикува и анализира. Докато чужди и някои (пишман)свои, изляха чебъри с помия срещу Левски, за аналогична победа срещу Берое.
Въпрос и тук:
Тези съперници имат ли имена?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
След тоталното подпиране ,срещу всички ,Лудогорец ще стане най-необичания отбор .Левски -Цска , Локо-Ботев и т.н. ще са като братска дружба.
Някой замислял ли се е колко и с какви фенове ще е пълен Националния Стадион при евентуално домакинство там?Никой не излезе да каже ..съдията некадърен ..подпря ни..
Нямало да коментират съдийството....
Някой замислял ли се е колко и с какви фенове ще е пълен Националния Стадион при евентуално домакинство там?Никой не излезе да каже ..съдията некадърен ..подпря ни..
НЕ на "Lafka"!
Кашчей написа:Въпрос и тук:
Естествено. Вълнуват ли те кои са точно, или сам ще си отговориш?
zaho_baho написа:След тоталното подпиране ,срещу всички ,Лудогорец ще стане най-необичания отбор .Левски -Цска , Локо-Ботев и т.н. ще са като братска дружба.
"Лудогорец" бърка анално на всички, за които най-реално е шампиони да са само "Левски" и ЦСКА. За 40 години, след основаването на ЦСКА, има 5 случая, когато шампиони са други отбори, като единият от тях доста бързо е заличен от картата на футбола-"Спартак" Пд.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
sin4ec написа:Кашчей написа:Въпрос и тук:
Да, вълнуват ме, както ме вълнуват и счетоводните доказателства, а не такива от агенция ЕЖК.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:sin4ec написа:Кашчей написа:Въпрос и тук:
Да, вълнуват ме, както ме вълнуват и счетоводните доказателства, а не такива от агенция ЕЖК.
Пирин и Локо Пд като начало добре ли ти звучат? Треньорският щаб на Левски за теб ако е ЕЖК, за мен е нещо друго.