Литекс - Лудогорец - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Re: Литекс - Лудогорец | 28.02 | 17:00ч.

Мнениеот JACKO » 01 мар 2015 19:22

ELFen написа:
BRF написа: Мнението ти за постъпките на моци-легендата!??

ELFen написа:Изпълненията, след червения са си за дисципа...трябва да бъде наказан на МАХ,.... а защо се изнерви до такава степен, ако си гледал мача ще си обясниш...нека помогна : абс. никакъв 1ви жълт , зверски ни оритаха, терена , отделно не вървеше и играта...Дано съм помогнал ;)

BRF написа:Не съм гледал мача и много ми помогна!За пореден път оправдаваш ДОЛНА постъпка!

Къде видя тук оправдание?!?! Просто изяснявях причините за поведението / дори за себе си ;)/Според мен, трябва да се извини публично и да не влиза в игра поне месец за недостойно поведение !
А иначе,като цяло чичо Гошо си е префектен за "помощник" тренер, беше ясно, не е мотиватор за отбор който няма свежа кръв, и грешките Стоев, Ернанддес,ШОКО ..., от другата странана-Ангуло, Анисе, Хамза...като цяло слаб сезон се очертава !

ШОКО няма как да е грешка - при положение че е при нас от В групите!! Честита Баба Марта!

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Re: Литекс - Лудогорец - 1:0

Мнениеот 1Neutralen » 01 мар 2015 19:24

dimov написа:НА 90 процента цесакарите в този форум са пълни олиго.....ни.Първия картон на Моци беше пародия.И тази година свинския салам ще квичи на умряло.

Е това е сигурно. Още днес бяха прегазени от Локомотив. :P

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 01 мар 2015 19:54

JACKO написа:
ELFen написа: Къде видя тук оправдание?!?! Просто изяснявях причините за поведението / дори за себе си ;)/Според мен, трябва да се извини публично и да не влиза в игра поне месец за недостойно поведение !
А иначе,като цяло чичо Гошо си е префектен за "помощник" тренер, беше ясно, не е мотиватор за отбор който няма свежа кръв, и грешките Стоев, Ернанддес,ШОКО ..., от другата странана-Ангуло, Анисе, Хамза...като цяло слаб сезон се очертава !

ШОКО няма как да е грешка - при положение че е при нас от В групите!! Честита Баба Марта!

Не си разбрал или аз не съм се изказал правилно...Шоко е от страна на "грешно освободените" ;) дори за "талисман" да си останеше, трябваше да си е при нас...така си мисля просто...
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 01 мар 2015 23:39

CSKA 78 написа:Ама Литекс са победили?! :shock: :lol: Утре ЦСКА ще бие и разликата с делиорманци става 6 точки! Честито на зелуенити! :mrgreen:

Какво ще беи ЦСКА, тъпана в Китай ли?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 01 мар 2015 23:40

ELFen написа:
BRF написа:
k20dan4o написа:
BRF написа:Тишинаааааааа!

И така трябва. Не е проблем загубата, проблем е играта.

Дайте коментар!Какво значи така трябва!Мнението ти за постъпките на моци-легендата!??

Изпълненията, след червения са си за дисципа...трябва да бъде наказан на МАХ,.... а защо се изнерви до такава степен, ако си гледал мача ще си обясниш...нека помогна : абс. никакъв 1ви жълт , зверски ни оритаха, терена , отделно не вървеше и играта...Дано съм помогнал ;)

Я сега се сети първия жълт картон на Моци за какво беше при положение, че в тази ситуацията нарушението го направи Барт?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 02 мар 2015 01:28

BadBoy написа:
ELFen написа:
BRF написа:
k20dan4o написа:
BRF написа:Тишинаааааааа!

И така трябва. Не е проблем загубата, проблем е играта.

Дайте коментар!Какво значи така трябва!Мнението ти за постъпките на моци-легендата!??

Изпълненията, след червения са си за дисципа...трябва да бъде наказан на МАХ,.... а защо се изнерви до такава степен, ако си гледал мача ще си обясниш...нека помогна : абс. никакъв 1ви жълт , зверски ни оритаха, терена , отделно не вървеше и играта...Дано съм помогнал ;)

Я сега се сети първия жълт картон на Моци за какво беше при положение, че в тази ситуацията нарушението го направи Барт?

?!!? :arrow: Това на мен ли го казваш ?!?!? :idea: Тооо, нарушение не прави Моци - камо ли картон! Но след като съдията ти е показал червения цвят, няма как -поемаш към душа... това "беснеене" си е кофти имидж, за футболиста и клуба ;)
висша математика:314 :idea:

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 02 мар 2015 11:13

CSKA_1948_ написа:Изображение

Само патриоти викаш :) :) :)

http://prikachi.com/images.php?images/217/7955217h.jpg

Reckless

Мнениеот Reckless » 05 мар 2015 00:55

Тук някои фенове на други отбори бързо отписаха Лудогорец, след една загуба от нас, но съм сигурен, че доста бой ще хапнат от тях !

мили

Мнениеот мили » 05 мар 2015 08:03

Reckless написа:Тук някои фенове на други отбори бързо отписаха Лудогорец, след една загуба от нас, но съм сигурен, че доста бой ще хапнат от тях !

+1
Да, на някои фенове много им е дълъг езика, но ми се струва, че ще дойде момент, когато няма да им се побира в устата. :)
Те тогава се покриват някъде. Като някои, дето много пишеха за сектора. Къде ли са сега??? :roll:

Върни се в “Лудогорец”