Проектът "Лудогорец“ не е от полза за спорта !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Re: Проектът "Лудогорец“ не е от полза за спорта !

Мнениеот fen-fen » 03 дек 2014 13:49

gergin написа:Бате дреме ми на мен за тази кауза.Да не забравяме,че домуса е ял и крал от ЦСКА ,ама това не се говори.Ще ми кажете ,че не си е топял ръцете в кацата с мед,когато в ЦСКА имаше: ходи го разправяите това в кв.Хр.Ботев,Герена.

Мислех само да ви чета коментарите, и да ви се хиля ехидно на простотиите, но твоя пост определено ме извади от равновесие. Не заради друго, а защото определено ми стана ясно колко си невежа, ти и някои други пишете 100% ви простотии, само и само да се включите общия хор на храчещите.

Та какво имам в предвид? Домусчиев години наред инвестираше пари в ЦСКА! И точно защото там няма никакъв финансов ред, купища боклуци бяха на хранилка в клуба ви, купища легенди които все акъли даваха и се назначаваха на измислени постове.......а парите ви се топяха и крадяха именно от такива! Когато Домусчиев поиска като спонсор да му се даде разчет за какво са разходват средствата и видя, че същия този кръг ( които сега реват срещу Лудогорец) какви колосални комисионни са вземали за трансфер на играчи (ментета), които престояват по няколко месеца само. Давайки пари той е имал изискването в какво да бъдат вложени тези средства - предимно за ДЮШ и много други неща но не ми се обяснява сега....Всичко това го възмущава и се отказа да налива по вече пари! Част от тези хора все още са там (ревльовци и сие)! Е как да са доволни? Много от спонсорите включително и Домусчиев се оттеглиха. Секнаха комисионните. нарушиха се интересите и обърнаха плочата! Това го знам и можеш да си сигурен на 100%, защото точно по него време жена ми беше гл. счетоводител в една от фирмите му и е добре запозната. Всъщност то не и тайна. Имало е десетки интервюта в които той откровенно казва защо е спрял да налива пари в ЦСКА.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

ohoboho
Контакти:

Мнениеот ohoboho » 03 дек 2014 14:06

Лудогорец не е от полза за спорта - факт.
Някой да посочи един проект, който да Е от полза - според мен дори с един такъв щяхме да сме поне една идея над аматьорското ниво, което е сега. ЦСКА и Левски ли да са от полза, където целенасочено се правят отбори от сърби и африканци и се дава от никаква до минимална изява на малкото ни талантливи деца в този спорт? С какво да са различни - с това, че имат по-големи агитки ли ... ебати ползата ;)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 дек 2014 14:08

hijack1 написа:
iliyan написа:Тези пари не са на Киро Високият/Парахода/Плътнохода/Велоспиеда , а на ПБМФ.
Само ,че с ПБМФ няма как да си прави ПР и всички да знаят името му и да го интервюират от всички медии !
А относно тренировъчното игрище успя ли да направи поне една трибуна с парите на държавата а ?!
То е ясно , че повече от една трибуна няма да прави.

Тик-так, тик-так...титлата се изплъзва лека-полека :lol:

Титлата не е наша, че да се изплъзва ;) А с тия пари, дето Гела ги взе от ШЛ - в България всички ще скачат на кило кръв и метър кожа на ЦСКА ;) Отделно срещу вас ще има шпалири ... Тактиката от 90-те ти е ясна ;) Заради това се скача на Лудогорец, не за друго ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

iliyan

Мнениеот iliyan » 03 дек 2014 14:12

Боби не се занимавай с тези глорихънтери които само титли сънуват.Нали ги видях на мача с Ливърпул - няма и 200 човека фенове.
Фен-фен ти къде беше на стадиона , че нещо не те видях !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 дек 2014 14:21

iliyan написа:Боби не се занимавай с тези глорихънтери които само титли сънуват.Нали ги видях на мача с Ливърпул - няма и 200 човека фенове.

Те не се усещат, че хората не харесват Лудогорец точно заради това, което каза Манолов - Кирето изведнъж взе да се изживява като някакъв футболен Колумб и да дава мнение по всякакви въпроси. А не се усеща, че е просто поредния олигарх, на когото са дадени бизнеси наготово. И под "шапката" на бяла лястовица на футбола ни, той почва да ползва типично мутренски прийоми ... Дето се вика " Не ме гледай какво правя, слушай какво ти разправям "

ohoboho
Контакти:

Мнениеот ohoboho » 03 дек 2014 14:27

boabbb написа:
iliyan написа:Боби не се занимавай с тези глорихънтери които само титли сънуват.Нали ги видях на мача с Ливърпул - няма и 200 човека фенове.

Те не се усещат, че хората не харесват Лудогорец точно заради това, което каза Манолов - Кирето изведнъж взе да се изживява като някакъв футболен Колумб и да дава мнение по всякакви въпроси. А не се усеща, че е просто поредния олигарх, на когото са дадени бизнеси наготово. И под "шапката" на бяла лястовица на футбола ни, той почва да ползва типично мутренски прийоми ... Дето се вика " Не ме гледай какво правя, слушай какво ти разправям "

На тоя принцип от 25 години съществуват 2 големи и 3-4 малки клуба в първенството ни ... защо бай Киро трябва да бъде плют за това, че прави като всички останали? В крайна сметка, същия е като останалите - нека плюенето да бъде по равно за всички. Те другите бандити заради тая фенщина и пристрастност вече 25 години си разиграват коня и съсипват малкото, което се представлявали и останалите клубове ...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 дек 2014 14:30

ohoboho написа:
boabbb написа:

На тоя принцип от 25 години съществуват 2 големи и 3-4 малки клуба в първенството ни ... защо бай Киро трябва да бъде плют за това, че прави като всички останали? В крайна сметка, същия е като останалите - нека плюенето да бъде по равно за всички. Те другите бандити заради тая фенщина и пристрастност вече 25 години си разиграват коня и съсипват малкото, което се представлявали и останалите клубове ...

Бай Киро е плют, защото говори едно такова сладникаво, а всъщност под масата прави цигании ... точно като политиците ни :|

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 03 дек 2014 14:31

Жалки напъни...

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 03 дек 2014 14:36

Жалкари ! Време е хората от клуба да си потърсят правата и да съдят тея смешници за клевета ... даже ще пиша на Петричев ! :evil:

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 03 дек 2014 14:36

На тоя сигурно сме отказали да му тренираме в мизерния комплекс ;)

Върни се в “Лудогорец”