gergin написа:Бате дреме ми на мен за тази кауза.Да не забравяме,че домуса е ял и крал от ЦСКА ,ама това не се говори.Ще ми кажете ,че не си е топял ръцете в кацата с мед,когато в ЦСКА имаше: ходи го разправяите това в кв.Хр.Ботев,Герена.
Мислех само да ви чета коментарите, и да ви се хиля ехидно на простотиите, но твоя пост определено ме извади от равновесие. Не заради друго, а защото определено ми стана ясно колко си невежа, ти и някои други пишете 100% ви простотии, само и само да се включите общия хор на храчещите.
Та какво имам в предвид? Домусчиев години наред инвестираше пари в ЦСКА! И точно защото там няма никакъв финансов ред, купища боклуци бяха на хранилка в клуба ви, купища легенди които все акъли даваха и се назначаваха на измислени постове.......а парите ви се топяха и крадяха именно от такива! Когато Домусчиев поиска като спонсор да му се даде разчет за какво са разходват средствата и видя, че същия този кръг ( които сега реват срещу Лудогорец) какви колосални комисионни са вземали за трансфер на играчи (ментета), които престояват по няколко месеца само. Давайки пари той е имал изискването в какво да бъдат вложени тези средства - предимно за ДЮШ и много други неща но не ми се обяснява сега....Всичко това го възмущава и се отказа да налива по вече пари! Част от тези хора все още са там (ревльовци и сие)! Е как да са доволни? Много от спонсорите включително и Домусчиев се оттеглиха. Секнаха комисионните. нарушиха се интересите и обърнаха плочата! Това го знам и можеш да си сигурен на 100%, защото точно по него време жена ми беше гл. счетоводител в една от фирмите му и е добре запозната. Всъщност то не и тайна. Имало е десетки интервюта в които той откровенно казва защо е спрял да налива пари в ЦСКА.