Какво липсва на Лудогорец?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: Какво липсва на Лудогорец!

Мнениеот volf » 24 сеп 2014 23:15

KAT90 написа:От 5 стр. само 2 коментара по темата :!: Темата е за Л-ц, а се коментира Левски, публика и кренвирши! :lol:

Не мога да разбера срещу какво роптаеш?
Не си задал коректен въпрос и съответно не получаваш коректен отговор - кое е необичайното?!
Видно е че имаш комплекси спрямо Лудогорец и театралните ти опити да ги завоалираш са ефективни вероятно само за теб.
Във въпросите ти няма смислово съдържание. Те представляват елементарна инфантилност, породена от страсти на фенската ти несъстоятелност.
Я се вгледай в собствения си двор и още по добре в самия себе си вместо да изсмукваш от пръстите си поводи да злословиш по най-добрият и в игрово и в организационно отношение Български клуб!

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 24 сеп 2014 23:15

В момента Лудогорец е лицето на Българския клубен футбол.

Ако Левски,ЦСКА и други отбори искат да са на мястото на Лудогорец нека ги победят тогава с игра и си заслужат това право.

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 24 сеп 2014 23:16

Emmanuel написа:Относно публиката и историята ще ви кажа няколко неща:
Лудогорец вече има изградени твърди фен структури в Разград, Варна(клуба расте с всеки мач), София, Русе, Попово, Сандански, Бургас(макар и фенклуба да не е официален) и дори Лондон! Интереса на хората към отбора в цяла северозападна България расте неимоверно и след едно, две десетилетия ще има фен структури и поддръжници навсякъде из България, а и извън нея! Пътя по-който Лудогорец е тръгнал ще му донесе достатъчно публика и стадиона, който сега се строи ще бъде неколкократно разширяван. Варна е достатъчно близо за голям град, който да е зад гърба на отбора, а тук футбол уви няма! Няма и в Бургас, Русе и всички малки и големи градове в региона, така че Лудогорец бавно и необратимо се превръща в отбора на северозапада! Бъдете сигурни в това. Що се касае до историята: "ЖИВОТА НЕ СЕ БРОИ С БРОЯ ВДИШВАНИЯ, А С МОМЕНТИТЕ КОИТО СА ТИ СПИРАЛИ ДЪХА" Миговете в които отбора ме е оставял без дъх за последните няколко години надминават тези които феновете на грандовете изживяват за десетилетия, а на останалите отбори уви няма да изживеят никога! И какво като Славия е на сто години, нима техните фенове са преживели някога историческите мигове на Лудогорец? Не са, а силно им го пожелавам. Пожелавам на всеки фен да преживее НЕГОВИЯ отбор да направи мач като реванша ни със Стяуа! Като този с Лацио или и двата на ЮНА(беше страшно да си там повярвайте ми, страшно но уникално). Пожелавам на всеки фен да пее хилма на България след победи на ЮНА, стадио Олимпико, стадион Черноморец Одеса и т.н. Чувството е уникално и се нарича ТВОРЕНЕ НА ИСТОРИЯ! Победата над Пирин Гоце Делчев(респект за отбора им) не е история, тя не спира дъха. Така, че броейки историята ни с миговете които никога няма да забравим, а не с годините хронологическо време то ние изпреварваме с историята си мнооооооого отбори в България и света. А ако искате да гледаме хронологическото време само, то Лудогорец е създаден през 1945г., а ЦСКА 1948г. та питам, кой е отбора с по-дълга история! Така мерейки феновете ни, ще погледна в бъдещето и ще ви кажа... ИМАМЕ МНОГО! Мерейки историята си ще ви кажа... имаме много, много мигове спиращи дъха през своята история. И в заключение... нека спрем да си мерим отборите и да започнем да им се наслаждаваме искрено и от сърце. Желая на всеки от вас(искрено) да преживее това което аз преживях през последните години. А най-доброто.... за Лудогорец най-доброто предстои!

Респект към коментара ти!
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 сеп 2014 23:18

blueboss написа:
parazit написа:Резултати в google search

Ludogorets Около 4 900 000 резултата (0,49 секунди)
Levski Около 962 000 резултата (0,35 секунди)
Botev Около 891 000 резултата (0,46 секунди)
Litex Около 725 000 резултата (0,47 секунди)
CSKA Sofia Около 417 000 резултата (0,48 секунди)

ЛЕВСКИ София - Около 8 240 000 резултата (0,52 секунди)

Лудогорец - Около 1 760 000 резултата (0,22 секунди)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 24 сеп 2014 23:18

Emmanuel написа:
KAT90 написа:Пускам този въпрос/мнение....
Помня пролетта на тази година когато бях на РД и гледах първия мач с/у Валенсия на айфон и виках за тях! :lol:
Е сега пък за първи път в живота си ще подкрепям Левски в А група! :lol:

Иначе съм напълно съгласен с мнението ти! Ако визираш коментара на Влади... просто нямаме право на такова отношение. Затова съм напълно съгласен с теб и вярвам, че Домусчиев бързо ще ги свали на земята. Той може да има много кусури, но си е човек на честта и достойнството.

Доживях нормален коментар. Проблемът не е само във Влади, но и Петричев, Домусчиев в началото се държеше нормално, но сега и той постоянно пуска коментари и миналата седмица имаше пак високомерен такъв.Дерменджиев се изхвърли как е печелил всички и някак си не му прави впечатление вече(след суперкупата) има и други.
Просто не е нормално, даже и Батков не съм го чувал да говори така, Лупи може да е всякакъв, но и той е умерен, Ганчев също.А коментара на Стойчо...е имам си една теория, която е и на дргу ЦСКА-ри, но дано не е така!
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 24 сеп 2014 23:19

GOLEADOR написа:
blueboss написа:

ЛЕВСКИ София - Около 8 240 000 резултата (0,52 секунди)

Лудогорец - Около 1 760 000 резултата (0,22 секунди)

Пиша ЦСКА и ми излизат около 400 000 резултата.Явно сме с различни търсачки. :)

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 24 сеп 2014 23:20

volf написа:
KAT90 написа:От 5 стр. само 2 коментара по темата :!: Темата е за Л-ц, а се коментира Левски, публика и кренвирши! :lol:

Не мога да разбера срещу какво роптаеш?
Не си задал коректен въпрос и съответно не получаваш коректен отговор - кое е необичайното?!
Видно е че имаш комплекси спрямо Лудогорец и театралните ти опити да ги завоалираш са ефективни вероятно само за теб.
Във въпросите ти няма смислово съдържание. Те представляват елементарна инфантилност, породена от страсти на фенската ти несъстоятелност.
Я се вгледай в собствения си двор и още по добре в самия себе си вместо да изсмукваш от пръстите си поводи да злословиш по най-добрият и в игрово и в организационно отношение Български клуб!

Извинявам се, че падам на нивото ти и те коментирам, но си изключителено ограничен човек(магаре)!
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 24 сеп 2014 23:21

Ихааа, как няма да се оспами тази тема, след като е написана с краката, вместо с главата!
Ако искаш да се получи диалог, то критиката трябва да е градивна! А тука тя не е!
Феърплей?!? Това даже си няма точна и категорична дефиниция и е толкова разтегливо и деформируемо, че де факто мяза на политически термин за замазване на някоя дрисня!(къде е феърплея, след като беше разрешено играта да продължи при въргалящ се играч на терена?!?)
Уважение?!? Пак тинтири-минтири, широко е известно, че уважението се печели! В нашия сапунен сериал "А ПФГ", би ли казал къде е уважението, че аз не го виждам нийде! Как тогава най-новия представител да го демонстрира, от къде да вземе примера за уважение?!?
Относно глупостите за публиката! Много ще ми е интересно ако трябва и агитките да си плащат билетчето за вход, то колко наистина ще го направят?!? А другото, което се пропуска, е че на никой не му пука нито за публиката, нито за феновете, ама това удобно се заобикаля за дискутиране!

И все пак, според мен, на Лудите им липсва професионалната конкуренция, вместо нея те получават долно театро, чиято цел е да ги върне от висините на европейския футбол в блатото на родния ни футбол!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 сеп 2014 23:23

BadBoy написа:
GOLEADOR написа:

ЦСКА СОФИЯ
Около 6 920 000 резултата (0,40 секунди)

Колегата показа нещо доста интересно с тази статистика.
Кои търсят на латиница в Google и кои на кирилица?
От посочените резултати излиза, че в световен мащаб думата "Ludogorets" е търсена близо 5 милиона пъти, какво са търсили с тази дума не зная, вероятно хората са се интересували от географската област Лудогорие/Лудогорец

Кое му е интересното и изненадващото?Играят срещу тимове от Англия и Испания ,а там кой да ги знае?Шепа български имигранти и студенти.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 24 сеп 2014 23:27

Lyubooo написа:Ихааа, как няма да се оспами тази тема, след като е написана с краката, вместо с главата!
Ако искаш да се получи диалог, то критиката трябва да е градивна! А тука тя не е!
Феърплей?!? Това даже си няма точна и категорична дефиниция и е толкова разтегливо и деформируемо, че де факто мяза на политически термин за замазване на някоя дрисня!(къде е феърплея, след като беше разрешено играта да продължи при въргалящ се играч на терена?!?)
Уважение?!? Пак тинтири-минтири, широко е известно, че уважението се печели! В нашия сапунен сериал "А ПФГ", би ли казал къде е уважението, че аз не го виждам нийде! Как тогава най-новия представител да го демонстрира, от къде да вземе примера за уважение?!?
Относно глупостите за публиката! Много ще ми е интересно ако трябва и агитките да си плащат билетчето за вход, то колко наистина ще го направят?!? А другото, което се пропуска, е че на никой не му пука нито за публиката, нито за феновете, ама това удобно се заобикаля за дискутиране!

И все пак, според мен, на Лудите им липсва професионалната конкуренция, вместо нея те получават долно театро, чиято цел е да ги върне от висините на европейския футбол в блатото на родния ни футбол!!!

Хаха.Ами съжалявам, че интелектуалният капацитет на някои им стига само, за да повтарят едно и също и да разбира, това което им позволяват сивите гънки.Другия път ще пусна легенда и речник. Явно съм свикнал с "елементарни" анализи на икономика, финанси, фондови борси и не ми се отдава такава наука като футбола!

Върни се в “Лудогорец”