Шок: УЕФА затваря Сектор А за Лудогорец – Реал Мадрид

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Шок: УЕФА затваря Сектор А за Лудогорец – Реал Мадрид

Мнениеот Долно уйно » 05 сеп 2014 14:55

niki87 написа:
Долно уйно написа:Левски като е от София къде им е стадиона, там където е и на Лудогорец или националния ви е някаква бащиния? :lol:

Глупако, националния стадион си е точно на Левски. Поинтересувай се чий стадион е бил разрушен от комунистите, за да бъде построен Васил Левски.

Поредния умник :lol:
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 05 сеп 2014 14:56

Долно уйно написа:
MagicMoments написа:Като е такъв милиардер вместо да почва да налива пари в играчи и крадене на таланти да си направи стадиона да отговаря на изискванията на Уефа и да не занимава хората с екскурзии,да приканва София да подкрепя Лудогорец,за да дойдат грандове и т.н.Само че Левски е от София,а Лудогорец не е.Левски е отбора на народа,а Лудогорец е такъв с 4 годишна история.И знаеме как го постигна това сдомусчиев,вечери със съдиите,подарени мачове ужким заради бойкоти,премии по 500 000 евра за Славия,2 години без отсъдена дузпа срещу тях,този сезон срещу Берое,Ботев и т.н

Левски като е от София къде им е стадиона, там където е и на Лудогорец или националния ви е някаква бащиния? :lol:
Лудогорец стадион ще си направят и то преди вас, но това хептен ще почне да ви бърка по раните.
Я кажи как се краде футболист, че ми е много интересно.

С тая злоба ще вземе да получите някоя язва.

Убавец,феновете на Левски 2 пъти са помагали със строежа на стадион Георги Аспарухов,сега е в това състояние защото отбора не разполага с Бащица като Домусчиев,който да дава по 5 милиона за трансфери,15 за стадион,10 милиона заплати,отделно строи пансиони и т.н и всичко това се отразява на БМФ.Елементарно с по-високи заплати и фалшиви надежди и обещания-Стивън Петков е пресния случай,да не говорим за присвоения цял отбор на ЦСКА и т.н.Като го направят ти казах,че окончателно ще спрът да ме интересуват,сега го правят,защото в моя град - вашата Столица приканват с безплатни билети,кренвирши,обещания и т.н Сульо и Пульо да дойде да гледа Реал и Ливърпул,а иначе сектора им за гости е по зле и от маймунарник и знаят декларации да подписват и да скандират 10 човека Славия.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

zaleza1234
Контакти:

Мнениеот zaleza1234 » 05 сеп 2014 14:57

bastuna2003 написа:
MagicMoments написа:
Долно уйно написа:Страшното е не, че са наказани, страшното в случая е, че това доставя удоволствие на доста хора, а в същото време е грозно и пошло, тъй като може да е случи на всеки един наш клуб и ми се струва, че ще се получи ефекта на доминото.
Фенове на други отбори ще се организират да ходят на мачове от ЕКТ за да скандират расистки обиди и така да изкарват наказания на клубовете.

Сега са потърпевши Лудогорец, догодина фенове на Мало бучино ще отидат на мач на ЦСКА и ще изкарат наказание на тях и от всичко това абсолютно никой не печели.

Естествено,че е радост.Половин милион по-малко приходи за Агата.Да не би кревиршиджиите(да се разбира "агитката" на Лудогорец хапваща кренвирши) не скандираха бий чорбата по главата,червени боклуци,цигани и мафия.Напълно заслужено наказания,пък тия неутрални да смеят да влезнат на мач на Левски и ЦСКА и така да викат,те нали нямат изградени приятелства с никоя агитка,кой ще ги пусне в гостуващия сектор,а ако го сторят бой,насилие и омраза.Чудо голямо сега ще го видим баровеца извадил 100 000 за билети в сектор А какво ще прави.

Най-смисления коментар в цялата тема! Поздравления!
За два мача УЕФА ни показа, че може и дузпа да се свири срещу каузата и че са равни на другите. БФС си затваря очите за "гостуващия сектор" в Разград, съдиите не дадоха 20-на очевадни дузпи.
Само ми е чудно дали няма да изкараме още някое накзание, защото имам чувството, че много хора сме им набрали. Пък и Роналдо си е педератс :twisted: :twisted: :twisted:

ХАХАХАХАХАххахахаха оооо това ме разцепи от смях, честно казано ми е все тая,но съм доволен че агата ще прибере по малко пари от билети , заслужено наказание :mrgreen: :mrgreen:
и верно ми прилича на гей Роналдо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 05 сеп 2014 14:58

Hrabar написа:УЕФА категорично е една мафиотска организация.

Дайте кренвирш на този патриот! :P

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 05 сеп 2014 14:58

А после някой ми казва, че не скандирали "цигани" :mrgreen:

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 05 сеп 2014 15:00

MagicMoments написа:
Долно уйно написа:
MagicMoments написа:
Долно уйно написа:Страшното е не, че са наказани, страшното в случая е, че това доставя удоволствие на доста хора, а в същото време е грозно и пошло, тъй като може да е случи на всеки един наш клуб и ми се струва, че ще се получи ефекта на доминото.
Фенове на други отбори ще се организират да ходят на мачове от ЕКТ за да скандират расистки обиди и така да изкарват наказания на клубовете.

Сега са потърпевши Лудогорец, догодина фенове на Мало бучино ще отидат на мач на ЦСКА и ще изкарат наказание на тях и от всичко това абсолютно никой не печели.

Естествено,че е радост.Половин милион по-малко приходи за Агата.

Да бъдем искрени, бълха го е ухапала, с тях и без тях е все тая.
Твоя клуб ще стане ли по-богат с това наказание?

А моя клуб какво печели от успехите на Лудогорец в Европа.Че един милиардер е решил отборчето му от селския му роден град да играе в Шампионската лига трябва да чета такива заглавия като това или пък да слушам такъв коментатор като Смукачев.Като се махнат Лудогорец от София ще ми е безразлично към тях,дотогава омраза и само омраза.

Наистина се уверявам колко истина има в една българска поговорка - "Аз не искам на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле!" Наивно и съвсем човешки все се питам "защо си толкова злобен, българино? Все повече се убеждавам, че ако си паднал на земята и лежиш, не само че няма да ти подадат ръка, но и ще минат и ще те стъпчат, за да не можеш да станеш! Все гледам да не съм толкова черноглед, но живота продължава и продължава да ми доказва, че българите сме лош народ и никой не може да ни оправи! А най лошото е, че такива като вече с лопата да ги ринеш..........
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 05 сеп 2014 15:00

Близките на Стивън Петков защо не са подали сигнал в полицията, че е отвлечен?
Като сте бедни в момента като църковни мишки се сърдете на непомака, никой друг отбор не е виновен за състоянието ви.
Нито едно родно място не е ничия бащиния, че да се разполага с него като с лична собственост, така че по този въпрос потърси консултация с лекар.
Сектора им за гости е перфектен, тъй като в него наистина ходят маймуни, а не хора.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 05 сеп 2014 15:01

Тъпа работа . Ама хората от чужбина си гледат работата както трябва ! Сега очаквам сектор В да се напълни и да вдигнат цената от 75 лв на 125 лв

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 05 сеп 2014 15:01

Добра вест за всичкото комплексар у форума. :lol:
Страхотен завършек на седмицата.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 05 сеп 2014 15:04

Сега на луди ли се правите? Параходите бяха наказани заради расистките скандирания от Сектор А. Стяуа си понесе отделно наказание заради расистките скантирания от сектора за гости (и ако се поинтересуваш ще видиш, че то е доста по-жестоко). За мен новината е радваща, само защото онзи престъпник губи пари, не за друго.

Върни се в “Лудогорец”