Партизан - Лудогорец - 2:2 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
badboy95

Re: Защо трябва българския шампион да се притеснява от Партизан?

Мнениеот badboy95 » 06 авг 2014 14:17

Балкански Орел написа:
ros написа:Кво да ти кажа - след като отборите ни отпадат от тимове като Иртиш, Мура, Сараево, Спартак Търнава, Зимбру, Гьошгьор (или както там се пише) и още... и още... най-нормалното нещо е българският шампион да се притеснява от сръбския представител. Това е напълно достатъчно.
А това че се притесняват, не значи че не са по-добри и ще победят или поне ще продължат. Пожелавам им успех довечера

Напълно си прав, но ми омръзна да слушам как Домуса неправилно махнал Стойчо и как Партизан щели да мачкат в Сърбия.Публиката ако играеше най-добрите отбори в света щяха да са балканските, руските и латино-американските.

Забравил си немците. ;)
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 06 авг 2014 14:19

Pragmatichen написа:
Captain Stottlemeyer написа:
tomba написа:От Партизан и Звезда са останали само имената,както и от Левски и ЦСКА,положението е еднакво с тази разлика че там няма никаква конкуренция.

Срещу селяндури и имената само вършат работа. ;) Име, класа и традиции не се купуват с пари... 8-)

Колкото свърши работа името на Динамо Загреб, Лацио, и най-вече на ПСВ, нали?
Не ме разсмивайте!
Име беше някога и Астън Вила и Нотингам и Глазгоу Р. и т.н.?
Име бяха и Вердер, пометоха Левски и в сф и в бремен, а сега са супер слаб немски тим, име бяха и Хамбургер, а сега не знаят имат ли 15 играчи, име бяха и Щутгарт, нали?
Още да изброявам ли?
Име и история не играят на терена, запомни от мен!

Напротив играят на терена. Довечера наемниците на каузата ще напълнят гащите пред пълния стадион и ще им трябва време да навлязат в ритъма на мача. Както вече казах това може да се окаже решаващо, защото ако Партизан вкара каузата не може да отговори. Да не забравяме, че от 4 мача срещу професионални отбори през този сезон, лудогорец има голове само в един от тях и по тази причина очаквам победа за гробарите в редовното време или дузпи.

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 06 авг 2014 14:25

Само да спомена че тази година губим на всички фронтове срещу сърбите
- на волейбол
- футбол - Европейското до 19 в решителния мач

Дано днес традицията се наруши, мен ме притеснява съдията и дано да греша. Публиката е от значение в случая но не толкова, Лудогорец имат опит вече.

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 06 авг 2014 14:31

ronnie написа:
Pragmatichen написа:
tomba написа:От Партизан и Звезда са останали само имената,както и от Левски и ЦСКА,положението е еднакво с тази разлика че там няма никаква конкуренция.

Срещу селяндури и имената само вършат работа. ;) Име, класа и традиции не се купуват с пари... 8-)

Не ме разсмивайте!
Име бяха и Вердер, пометоха Левски и в сф и в бремен, а сега са супер слаб немски тим, име бяха и Хамбургер, а сега не знаят имат ли 15 играчи, име бяха и Щутгарт, нали?
Още да изброявам ли?
Име и история не играят на терена, запомни от мен!

Напротив играят на терена. Довечера наемниците на каузата ще напълнят гащите пред пълния стадион и ще им трябва време да навлязат в ритъма на мача. Както вече казах това може да се окаже решаващо, защото ако Партизан вкара каузата не може да отговори. Да не забравяме, че от 4 мача срещу професионални отбори през този сезон, лудогорец има голове само в един от тях и по тази причина очаквам победа за гробарите в редовното време или дузпи.

Бразилия като е СУПЕР ИМЕ И 5 ПЪТИ СВЕТОВЕН ШАМПИОН, И ИГРА ПРЕД 80 000 ЛУДО ПОДКРЕПЯЩИ ГИ ЗРИТЕЛИ, нима успя да вземе мача с Германия или с Холандия, да не говорим, че още срещу Чили и Колумбия бяха "пътници".
Простотиите с имена, традиции, история и луда подкрепа на публиката НЕ ВАЖАТ!
Има днес и СЕГА, В МОМЕНТА, а не какво е било преди 10-20-30 години.
А понеже всеки говори за наемниците на Разград, като гледах в Левски-ЦСКА, за мача от двата отбора със смените в игра бяха 16 чужденци, така, че хайде да не говорим за наемници.
Да не би в Реал, Байерн , Барса, Челси и Милан да играят само испанци, немци, англичани и италианци?
Знаете ли кой отбор играе с наемници?
ТОЗИ, КОЙТО МОЖЕ ДА СИ ГИ ПОЗВОЛИ, КОЙТО ИМА ПАРИ.
А този, КОЙТО НЯМА ПАРИ, обира свободни агенти, пенсионери, никому неизвестни и инвалиди.
И се опитва да прави отбор, и ПОНЕЖЕ НЯМА ПАРИ, при всяка що-годе читава оферта, ВЕДНАГА разпродава и малкото си качествени играчи като Вутов и Мболи, за да закърпи бюджета за заплати и разходи.
Така, че приказки за слава, история, имена и т.н. са гола вода, приказки за наемници-също!
Има днес и сега!
Не помня нито Меси, нито Роналдо, нито Бейл, нито Хамес да са испанци, нали?
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Партизан - Лудогорец (реванш - 06.08.2014)

Мнениеот siniq_fen » 06 авг 2014 14:33

Успех на Лудогорец!
Само Левски!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Дебелия изненада Лудогорец, води 50 човека агитка

Мнениеот Червени_шампиони » 06 авг 2014 14:34

Бившият шеф на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов-Дучето изненада Лудогорец в Белград.

Дучето води 50 човека агитка, която ще подкрепя българския шампион тази вечер срещу тима на Партизан. Въпреки добрите взаимотношения между „гробарите“ и феновете на ЦСКА Ангелов е организирал запалянковци, които ще държат за българския шампион.

Освен феновете, които Дучето води, се очаква още един автобус разградски запалянковци, които ще намерят място на стадион „Партизан“. Доста хора ще пристигнат на мача и с автомобили.

Днес стана ясно, че домакините очакват около 20 000 привърженици да заемат места на стадион „Партизан“ тази вечер. Те са изразили опасения, че при дъждовно време публиката може да бъде и по-малко.

Изображение
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 авг 2014 14:35

Pragmatichen написа:

Не ме разсмивайте!
Още да изброявам ли?
Име и история не играят на терена, запомни от мен![/quote]
Значи очакваш безпроблемна победа за гостите!Като ги гледам Партизан,в момента освен младежи,публика и история друго си нямат!Аааааа забравих,ако Лудогорец отпаднат,ще бъдат виновни другите български отбори,аха!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Партизан - Лудогорец (реванш - 06.08.2014)

Мнениеот BRF » 06 авг 2014 15:18

Прогнозирам голов хикс :? !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 авг 2014 15:19

BRF написа:Трябва да се притесняват,защото знаят,че там се играе изключително трудно.Публиката прави стряскаща атмосфера!Отборът на Лудогорец е същия от миналата година и много добре знаят,че тогава се отърваха от елиминаране с голяма доза късмет!

Публиката не играе на терена. Освен това Синята Лавина се погрижи състезателите на Лудогорец да свикнат да играят при стряскаща атмосфера на трибуните 8-) , така че сме "натренирали" зелените. Не очкваме благодарности, ама е редно да се отбележи :)

Иначе прогнозата ми за мача е 1-1. Проблемът на Лудогорец е, че още не са влезнали в игрови ритъм, от което страда най-вече атаката им и скоростта на придвижване <-> разиграване по терена. Сръбето може да си плямпат за войски и войници, но наскоро един роден спец нагледно ни доказа, че тези плямпанки не водят до нищо освен подигравки след резила.
Последна промяна от TristaNNN на 06 авг 2014 15:35, променено общо 1 път.
Офтопик:
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:

Върни се в “Лудогорец”