КБ, 1/4 финал, Литекс - Лудогорец, 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: КБ, 1/4 финал, Литекс - Лудогорец, 1:2

Мнениеот CSKA 78 » 16 мар 2014 23:17

Аз имам само няколко въпроса.Нали Лудогорец играят винаги футбол,в този мач имаше ли футбол??Кога за последно е свирена дузпа срещу Лудогорец?? :shock: ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 16 мар 2014 23:21

snakebite написа:
ами червени картони, ами фаул за гола...
Бодуров не бе ли и той за трети червен картон ???.КАкъв е той да разнася Кишада като пръскачка из лозе ??

Този Кишада е изключителен провокатор. Спомни си само и първия мач в Разград. А на Бодура, ако питаш мен, трябва доживот да му забранят да играе футбол заради това повдигане.
Домуса е прав за едно - само 15 минути се игра футбол. Но това беше заради играчите на евробоеца, които падаха при всяко докосване (независимо леко или по-силно) и се въргаляха като заклани по една минута на терена. Но ще дойде пак някой мач като този в Загреб и тогава ще има - "ама той съдията даде 4 минути продължение, а се играха 7, ама това, ама онова..."
Като се имате за клуб с европейски ценности и визия, бъдете такъв докрай, не само когато ви е изгодно. Зализания е много нагло и лицемерно същество.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 16 мар 2014 23:25

Blagoy написа:
snakebite написа:
ами червени картони, ами фаул за гола...
Бодуров не бе ли и той за трети червен картон ???.КАкъв е той да разнася Кишада като пръскачка из лозе ??

Този Кишада е изключителен провокатор. Спомни си само и първия мач в Разград. А на Бодура, ако питаш мен, трябва доживот да му забранят да играе футбол заради това повдигане.
Домуса е прав за едно - само 15 минути се игра футбол. Но това беше заради играчите на евробоеца, които падаха при всяко докосване (независимо леко или по-силно) и се въргаляха като заклани по една минута на терена. Но ще дойде пак някой мач като този в Загреб и тогава ще има - "ама той съдията даде 4 минути продължение, а се играха 7, ама това, ама онова..."
Като се имате за клуб с европейски ценности и визия, бъдете такъв докрай, не само когато ви е изгодно. Зализания е много нагло и лицемерно същество.

Аз честно не видях играчите да се лежали излишно в този мач. Важно е да се спомене че това беше турнирен мач, така че няма логика да се играе на пълни обороти, особено след като водиш с 0:2 като гост.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 16 мар 2014 23:27

Имаше си фенове, но Лудогорец беше гост на Литекс. Къде сравняваш мач от КБ с мач срещу Валенсия, и то 1/8-финал в ЛЕ. :lol: :lol: :lol:

Това е новото национално дерби(според привържениците на Лудогорец),та къдe са милионите фенове?! :( :roll: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 16 мар 2014 23:32

CSKA 78 написа:
Имаше си фенове, но Лудогорец беше гост на Литекс. Къде сравняваш мач от КБ с мач срещу Валенсия, и то 1/8-финал в ЛЕ. :lol: :lol: :lol:

Това е новото национално дерби(според привържениците на Лудогорец),та къда са милионите фенове?! :( :roll: :lol:

Не съм чул такива неща да говорят феновете на Лудогорец... Да дерби, но чак национално не съм чул да се нарича. А къде се милионите фенове на мач като ЦСКА - Левски? ;) Може пък и то да не е национално дерби...

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 16 мар 2014 23:33

1982 написа:Не ЦСКА и Левски са 2 години поред шампиони и бият в Европа, нали се сещаш ??!

Все пак, вие сте новата национална кауза, нали така ??!

Лудогорец са отбора на народа - при локация в град с население 33 000 жители, събират не стадиона в друго населено място 43 000 зрители!
Такова явление няма аналог в футболната история на света!
Най-накрая прозвището "отбор на народа" намери своите корени в Лудогорието чрез отбора на Лудогорец!

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 16 мар 2014 23:33

Гледах пак ситуацията с претенциите на нашите за дузпа. Двамата стигат едновременно до топката, но Джордан е по-настойчив и я бута напред (забележете и движението й в последствие), при което ръцете и тялото на Чворович минават през краката на Джордан. Чиста дузпа и червен картон според мен!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 16 мар 2014 23:34

Blagoy написа:

Казвал съм много пъти че Домусчиев и Петричев понякога не си мерят приказките, но това е отделна тема..
Препоръчвам ти да видиш пак "дузпата" и "засадата"..и да видиш влизанияита на вашите хубавци..
От Лудогорец също имаше влизания, които бяха санкционирани правилно с жълти картони до един !...
Не съдията е причина да загубите тоя мач, а като отворихме думи за съдията, да кажем и за червения картон и дузпата на Страхил Попов в Разград или не е удобно!
Поради една или друуга причина Литекс все едно играе финали с Лудогорец за шампионската лига . В това няма нищо лошо.
Лошото като се навеждат понякога на Левски и ЦСКА..
Мисля че няма какво да делим точно с Литекс, добре е да го има това съперничество защото и двата отбора ще израстват така...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 16 мар 2014 23:35

Blagoy написа:Гледах пак ситуацията с претенциите на нашите за дузпа. Двамата стигат едновременно до топката, но Джордан е по-настойчив и я бута напред (забележете и движението й в последствие), при което ръцете и тялото на Чворович минават през краката на Джордан. Чиста дузпа и червен картон според мен!

Джордан настъпа топаката от ръцете на Чворович и се спъна не виждаш ли ??? Какво бутане.... :shock:
Сега кажи и за засадата..при втория гол ;)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 16 мар 2014 23:36

Blagoy написа:Гледах пак ситуацията с претенциите на нашите за дузпа. Двамата стигат едновременно до топката, но Джордан е по-настойчив и я бута напред (забележете и движението й в последствие), при което ръцете и тялото на Чворович минават през краката на Джордан. Чиста дузпа и червен картон според мен!

Аз виждам как Чворивич играе за топката, и то даже първи, а че Джордан се бута във вратаря не е вина на Чворович.

Върни се в “Лудогорец”