VIII кръг, "Левски" - Лудогорец, 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

goko
Контакти:

Re: VIII кръг, "Левски" - Лудогорец

Мнениеот goko » 15 сеп 2013 22:50

Единствено слаб Шоко. Платини не става и за резерва. Безяк поне има желание за игра

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 15 сеп 2013 23:04

Честита победа! Разумно изигран мач, малко притеснително второ полувреме. Едва ли ако резултата тогава не беше 2-0 за нас щяхме да се приберем толкова назад. Мантула и Барт на ниво, Светльо Дяков отново беше там, където трябва, хареса ми и Ешпиньо първото полувреме. Важна победа и три точки. Сега вече трябва да мислим за ПСВ. Успех Лудогорец!

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Re: VIII кръг, "Левски" - Лудогорец, 0:2

Мнениеот s.i.s » 15 сеп 2013 23:28

нека триенето на мнения от модераторите ЗАПОЧНЕ СЕГА :) (смешни сте )

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 15 сеп 2013 23:28

Честито на всички!
Гледам, че в раздела ни е тихо, тихо, както на Герена когато Марселиньо опита да намери вратата на "Левски" със задна ножица при резултат 0:2 :mrgreen:
Докато се прибирах подготвях едно текстче за някои тролове на "Левски", но нека бъдем благородни ;) Пък и както казах е тихо, тях ги няма тук, но едва ли са били на мача, защото в единствения несъборен дълъг сектор на стадиона запълването беше около 30%. Е, и ние бяхме в пъти по-малко, отколкото през есента. Но пък си прекарахме много по-добре :)
Добре е, че има настроение за първия мач от груповата фаза на ЛЕ. И дано там покажем истинската си игра, защото това, че "Левски" не успя да се възползва от грешките ни показва само колко им е ниско нивото. То не бяха стрелби в аут, не бе чудо. А нашите 2-3 изключително чисти положения, които пропиляхме също не говорят никак добре. Шоко опредлено не можеше да спира Родригес. Това го можеше Данчо, но жалко, че трябваше да излезе. Дано не е сериозен проблемът му. Много радващо, че Ешпиньо показва защо е дошъл в отбора, а също радващ е голът на Мисиджан. Владо отново беше перфектен.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 15 сеп 2013 23:56

Честита победа на Лудогорец!

Нашите няма да ги коментирам!
Само Левски!

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 16 сеп 2013 00:09

БЛОГ: Скъсаха им главите!

Ники Жадното се качи при агитката и едно от момчетата му върза синьо шалче. В очите на Жадното имаше искри - дали от радост, от предчувствие за предстоящия купон с течности или и от двете, не знаем, а и не е важно. Левски току-що бе вкарал късметлийски гол срещу Лудогорец и на "Герена" вече празнуваха титлата. Беше 18 май.

Седмица по-късно празнуваше само един. Гошо Петков размахваше "мустака" и посочваше основния виновник за провалите на Левски. В съблекалнята на "сините" бе тихо.

Днес, 15 септември, първия учебен ден, на "Герена" няма и помен от онези радостни възгласи след онзи мач с Лудогорец. А в съблекалнята пак е тихо. Както казват старите хора - е*и, учи, е*и, учи, няма на**аване, няма научаване. Не се научиха, че колкото пъти си отворят устата - дали Батков, дали треньорът, дали някой друг, следва резил и пак резил. Преди мача Славиша Йоканович слезе на нивото на феновете и обяви, че ще скъсат вратовете на Лудогорец. Треньорът на гостите - който между другото редовно си тръгва доволен от "Герена", си замълча. Каза само, че щом искат война, ще я получат. И не само им я даде, ами и я спечели. А единственото скъсано нещо на стадиона бяха кръстовете на Велев и Перес при двата гола.

Левски пак падна и има само 2 т. от 4 мача на "Георги Аспарухов". Те са вторият най-слаб домакин след Пирин ГД, който е с една. От гостуванията са събрали 7 т. и са трети, но общо са чак девети. На 9 т. от Лудогорец. Трябва доста глави да скъсат, за да вземат титлата тази година. Ама нещо в последно време рязането не им се удава. Удава се на другите - Иртиш, Лудогорец, Ботев и Локо Пд.

Толкова са слаби, че с Генков, Макриев и Туре нямаха удар към вратата на Лудогорец. Като владението на топката беше 60% : 40 % за тях. Гари Родригес си знае неговото - аз да я бия, пък каквото стане. Генков даже вече не му се сърди - само гледа тъпо в земята. А защитата е... Както каза Йоканович - голове като втория се вкарват в юношески мачове.

Дори Вълка Наско Сираков дава умърлушен интервюта. Журналистите се чудят как да го изнервят, та барем каже нещо интересно. Както ги редеше преди във "Фейсбук". Но той си повтаря за "А" сектор и селекцията през зимата и толкова. То целият Левски в момента е един "А" сектор - гол бетон и една мрежа на дупки отстрани.

Цветан Ламбрев
Главен редактор
:) :) :) :) :) :) :) :) :)

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 16 сеп 2013 00:18

BRF написа:
Готвача написа:
BRF написа:Победа за Лудогорец,освен ако не са се съсредоточили за мача с ПСВ който при всички положения им е много по-важен от този.За господата от Подуене мача е на живот и смърт,така че имат леко предимство като настройка.

Защо ме карате да се смея бе хора.Лудите,колкото и да се съсредоточават,срещу ПСВ ще отнесат една торба голове.Да си играят на макс срещу подуенският колос и да не им дават шанс за първа международна победа тази година.А ако искат добри резултати в Европа,да ги търсят срещу останалите отбори в групата,ще имат доволно много шансове.Най глупавата постъпка на Стойчо ще е да се хвърли срещу ПСВ и да изтърве в пъти по лесният мач на Герена.Отбори като ПСВ могат ЕВЕНТУАЛНО да бъдат изненадани в два мача на елиминация,ако отбора не е влязъл в първенството,имат невероятен карък и в двата мача и късмета покрие слаб противник като Лудогорец,или Черно море,или който и БГ отбор кажете в момента,да вкара един гол и на шано да продължи.В групи като тази ще са на първо място,а за второто има кой да драпа.

Като ти е смешно,смеи се!Кой те е спрял?Аз също смятам,че ПСВ ще бие и то с поне два гола разлика.Това не променя факта,че е много вероятно отборът от Разград ДА Е МИСЛЕНО в Аиндховен!Все пак не всеки ден играят в Европа и то срещу такъв отбор като ПСВ ;) !А подуенци ще се хвърлят на сто процента да го вземат тоя мач и пак да заговорят за титла!Кое ти е смешното,не разбирам :? !

Смешното приятелю е че се концентрирате за мач с ПСВ,след като ви предстои/предстоеше/мач с Левски,след който при ваша победа ги изхвърляте почти сигурно от борбата за титлата и излизате едни гърди пред двата ви основни засега преследвача.Мачове като тия с ПСВ лично аз се надявам да имате доста повече,ако ме разбирате отново какво искам да ви кажа.За мен няма значение кой БГ отбор ще е в ШЛ и Лига Европа,стига да не е някой шопски такъв.Сега е момента да ви поздравя за победата и да ви благодаря за чудесните положителни емоции които ми доставихте в два поредни кръга на първенството.Надявам се когато се обърнат мачовете,отново да ми доставите в пълна степен същата радост.Сега отново ви пожелавам успех срещу ПСВ,а и не само и дано успеете да излезете от групите.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 16 сеп 2013 00:30

мили написа:
Готвача написа:
BRF написа:Победа за Лудогорец,освен ако не са се съсредоточили за мача с ПСВ който при всички положения им е много по-важен от този.За господата от Подуене мача е на живот и смърт,така че имат леко предимство като настройка.

Защо ме карате да се смея бе хора.Лудите,колкото и да се съсредоточават,срещу ПСВ ще отнесат една торба голове.Да си играят на макс срещу подуенският колос и да не им дават шанс за първа международна победа тази година.А ако искат добри резултати в Европа,да ги търсят срещу останалите отбори в групата,ще имат доволно много шансове.Най глупавата постъпка на Стойчо ще е да се хвърли срещу ПСВ и да изтърве в пъти по лесният мач на Герена.Отбори като ПСВ могат ЕВЕНТУАЛНО да бъдат изненадани в два мача на елиминация,ако отбора не е влязъл в първенството,имат невероятен карък и в двата мача и късмета покрие слаб противник като Лудогорец,или Черно море,или който и БГ отбор кажете в момента,да вкара един гол и на шано да продължи.В групи като тази ще са на първо място,а за второто има кой да драпа.

Не те бива за нищо, освен да направиш една миризлива шкембе чорба !!!
Истината е една - и големия треньор заяви, че ще излезе с резервите. Той много добре знае, че "подуенските баби" няма да са ни конкуренти за титлата. За нея ще мислим по-късно. Сега искаме да представим достойно БЪЛГАРИЯ. Ниц бе кифладжия, ти не се ли върна от Европа с пълна кощница???

Виж сега мила,за да бъдеш иронична,трябва преди всичко да си интелигентна.Освен някакви дочути реплики в кварталното кафене е необходимо и да си прочела някоя и друга книжка.Може ли мома като теб с претенции за нещо/не знам точно какво искаш да ми кажеш/да допуска две грешки в едно изречение,като първата дума не мисля че бих я намерил в някой речник,а втората сигурно си я научила от баба си като те е пращала за картофи в градината с голямата коЩница.А за твое сведение,ние в Европа не ходим с коЩници на пазар,ходим си с колите на покупки.Това да не е някое делиорманско село само с един нармаг в центъра?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 16 сеп 2013 00:31

Готвача написа:
BRF написа:
Готвача написа:

Като ти е смешно,смеи се!Кой те е спрял?Аз също смятам,че ПСВ ще бие и то с поне два гола разлика.Това не променя факта,че е много вероятно отборът от Разград ДА Е МИСЛЕНО в Аиндховен!Все пак не всеки ден играят в Европа и то срещу такъв отбор като ПСВ ;) !А подуенци ще се хвърлят на сто процента да го вземат тоя мач и пак да заговорят за титла!Кое ти е смешното,не разбирам :? !

Смешното приятелю е че се концентрирате за мач с ПСВ,след като ви предстои/предстоеше/мач с Левски,след който при ваша победа ги изхвърляте почти сигурно от борбата за титлата и излизате едни гърди пред двата ви основни засега преследвача.Мачове като тия с ПСВ лично аз се надявам да имате доста повече,ако ме разбирате отново какво искам да ви кажа.За мен няма значение кой БГ отбор ще е в ШЛ и Лига Европа,стига да не е някой шопски такъв.Сега е момента да ви поздравя за победата и да ви благодаря за чудесните положителни емоции които ми доставихте в два поредни кръга на първенството.Надявам се когато се обърнат мачовете,отново да ми доставите в пълна степен същата радост.Сега отново ви пожелавам успех срещу ПСВ,а и не само и дано успеете да излезете от групите.

Братле,нещо се обърка!Аз съм всичко друго(освен говедо),но не и фен на Лудогорец!Просто си изразих безпристрастното мнение!Всъщност съм фен на ЦСКА!На мен също ми е все едно кой български отбор играе в ЕКТ,просто са ми безразлични и не ме интересуват нито победите им нито загубите!Изключение прави днешния съперник на отбора от Разград,на тях им пожелавам само загуби с когото и където да играят! :lol:

Reckless

Мнениеот Reckless » 16 сеп 2013 00:55

Браво луди ! Така се наритват самовлюбени устати смешници :) Успехи в ЛЕ !

Върни се в “Лудогорец”