VI кръг, Лудогорец - Берое, 3:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

kev1n
Контакти:

Re: VI кръг, Лудогорец - Берое

Мнениеот kev1n » 25 авг 2013 13:33

W84me написа:Партизан и Слован в момента не са класни отбори, не помня как завърши мача с Литекс, май беше равен, а за другите отбори сам си се сетил...

пич.. партизан събраха за 1 мач повече хора, отколкото вие събрахте от началото на сезона до сега. и не.. няма значение че е било евро мач.. да бяхте станали шампиони, или поне да бяхте били иртиш.. :) спора е безсмислен.. ;д везалов пак се е надрусал и говори глупости :)

а колкото до "истинските мачове" от все сърце пожелавам на лудогорец, да играе ейтака и догудина 12 мача в европа, па колкото и неистински да са те! :)

хахаха така си е!! иртиш павлодар и сараево са каде каде по-класни и страшни отбори от носители на титли от клубни турнири /слован, динамо/ или некакви си партизан, да не говорим за онея базел ли мазел ли кви беха, каде играха полуфинал преди няколко месеца в ЛЕ :) то даже е смешно.. бюджета на тея ботове от базел е колкото на цяяялата а група.. за 3-4 години.. :) но все пак.. :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: VI кръг, Лудогорец - Берое, 3:0

Мнениеот tsonpen » 25 авг 2013 13:37

Моето мнение за мача е подобно на мненията, които вече бяха споделени.
Отново нелек мач за нас срещу Берое. Резултатът не казва всичко. Берое имаха 3 изключително чисти положения, едното от които лаишки пропиляха, друго Чворович класно спаси и трето, където късметът ни покри със здрав удар в гредата. Ние пък имаме три гола и още поне 4-5 пропуска - Марселиньо, Кейсара, Кишада, някои по два пъти изпуснаха.
Много ме радва, че има въртене на футболистите в игра. През последните 3 мача единсвено Аргилашки и новото попълнение Терзиев не са влизали в игра. Няколко думи за някои от играчите:
Чворович - според мен записа добър мач. За мен той е слаб най-вече когато напуска вратата. Мисля, че прави необмислени излизания понякога. Това е разликата с Владо Стоянов, който пък май има слабост понякога да остава под вратата, когато трябва да излезе. Чворович спаси сигурен гол и имаше още 1-2 отлични намеси. Добре, че му се дава шанс да си върне формата;
Платини - ясно е, че получава шанс да записва време в игра за да си върне формата. В пореден мач разочарова и напълно се губи, все едно го няма. Очаквах много повече от него. Предполагам, че още малко ще получава шанс и ако не се възползва, просто ще си седне да гледа. Както каза един съсед на трибуната: "Чака едва ли не топката сама да му се удари в крака и да влезе". Належащо е да се вземе още един нападател в тази ситуация. За момента наистина Кишада дори е по-добрата опция от Платини, който поне постоянно се вре и пробва и колкото и пропуски да прави, понякога му тръгва и ни радва;
Шоко и Фура - тези двамата в момента е просто удоволствие да бъдат гледани. Първият успя да се завърне в играта и ми си вижда и по-зрял и по-амбициран. За втория е ясно, че с всеки изминал мач ще става все по-добре.
Абало- нямам кой-знае какви наблюдения, то това момче трябва да играе и дано разгърне потенциала си.
[center]Изображение[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 25 авг 2013 13:44

tsonpen кажи ми ако Лудогорец и Левски се срещнат специално за синия фен W84me какъв ще е резултата според теб?Аз си мисля че Лудогорец ще бие с 3+ гола.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 авг 2013 13:51

Parmalat написа:tsonpen кажи ми ако Лудогорец и Левски се срещнат специално за синия фен W84me какъв ще е резултата според теб?Аз си мисля че Лудогорец ще бие с 3+ гола.

Като пролетта ли?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 25 авг 2013 14:06

Parmalat написа:tsonpen кажи ми ако Лудогорец и Левски се срещнат специално за синия фен W84me какъв ще е резултата според теб?Аз си мисля че Лудогорец ще бие с 3+ гола.

Аз не обичам предварително да правя прогнози. Всичко е възможно, но само напълно незапознат със ситуацията в А група човек може да оспори, че в момента Лудогорец е ниво над "Левски". Но нещата може и да се променят в близко бъдеще, "Левски" имат неразгърнат потенциал.
Ние пък имаме много слаба защита. Ако нямахме толкова остро нападение (дори и спънато с Платини), можехме да запишем неприятни за нас резултати в някои мачове. Реално нашата защита като че ли се състои в това да държим в напрежение противника с атаките си, да се стремим да не му даваме топката и отделни играчи да се опитват да я отнемат при трудни моменти. Вчера имаше на моменти такива празни пространства, през които играчи на Берое направо протичваха терена до нашето наказателно поле, а там отново относително празно и свободно за обстрел или комбинация.
Сегашният Лудогорец също така ми се вижда по-безмилостен към грандовете. Лудогорец на Петев ги съжаляваше и когато водехме с гол повече, не смятахме за редно да натискаме повече. Сега мисля, че играчите няма да се спрат и ако мачът се получи, може и да има класика и с още силни отбори.
[center]Изображение[/center]

dido77
Контакти:

Мнениеот dido77 » 25 авг 2013 15:09

W84me написа:
Parmalat написа:W84me ще ви видим и вас срещу Лудогорец.Нищо чудно и на вас да ви пишат една тройка.За мача Платини доказа,че няма класа за Лудогорец.Ако така продължава да се изолира от играта няма да се задържи дълго в отбора на Лудогорец.

В двата си истински мача срещу класни отбори тази година Лудогорец допусна две загуби, това е истината.

Викаш, за сметка на това сините ведомственици изиграха само един истински мач и взеха че биха горките неврокопчани. Пич, ти си уникална карикатура.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 авг 2013 15:16

dido77 написа:
W84me написа:
Parmalat написа:W84me ще ви видим и вас срещу Лудогорец.Нищо чудно и на вас да ви пишат една тройка.За мача Платини доказа,че няма класа за Лудогорец.Ако така продължава да се изолира от играта няма да се задържи дълго в отбора на Лудогорец.

В двата си истински мача срещу класни отбори тази година Лудогорец допусна две загуби, това е истината.

Викаш, за сметка на това сините ведомственици изиграха само един истински мач и взеха че биха горките неврокопчани. Пич, ти си уникална карикатура.

Истинските мачове тепърва започват! ;)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Ludogorski_Fen
Контакти:

Мнениеот Ludogorski_Fen » 25 авг 2013 18:51

W84me написа:
dido77 написа:
W84me написа:

Истинските мачове тепърва започват! ;)

Викаш мачовете с Иртиш не бяха истински... :oops:
Пич, не се бутай при големите.
forum.ludogorec.com

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 25 авг 2013 22:31

W84me написа:Така е, Левски е фаворит срещу всеки в България. Още повече с оглед на очакваните две поредни победи за Левски в следващите два мача, новите попълнения в тима и факта, че двубоят е на Герена.

2 победи ли :lol: Гонзо не можахте да го биете, а гостуването на Любимец още от сега е ясно, че няма да ви е лесно :lol:

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 26 авг 2013 09:10

В атака сме супер - в защита ми се иска по-добре да сме.

Върни се в “Лудогорец”