Лудогорец с жест към младите футболисти на България

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Garra Dembele
Контакти:

Re: Лудогорец с жест към младите футболисти на България

Мнениеот Garra Dembele » 18 авг 2013 18:27

dunavfc написа:
Teo написа:Това да спориш с провинциални типове, няма край.. едно си знаят и това е...добре, че не съм фен на селски отбор!!! Тука е пълно с такива!!! До скоро невиждане!!!

90 % от хората в тази тема,смятат,че си идиот,дали вината е в нас провинциалистите :roll:

А сигурно и 90 % от хората в тази тема искат бан за Тео, но тук админи има само в една посока. ;)
Явно обичат подобни отрепки да драскат из форумите.

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 18 авг 2013 18:27

petrof написа:Жалко че има малоумници, които плюят и най-хубавите жестове. Вместо всички българи да подкрепяме единствения ни евроучастник, пак се намира мърша, която само плюе и хули. Е няма ги подлогите на всички власти левски и цска в европа. Нека ви боли. Успех на Лудогорец!

Ха, фенът на циганската музика от китния град на орките се събуди от следобеден сън и взе да ръси бисери... :lol: А бе, винкел смотан, "Левски" е бил в Европа, когато ти още си бил в ташаците на баща ти, и пак ще бъде. Същото, обаче, не може да се каже за разградското недоразумение - плод на прищявката на олигарха от Делиормана, който дори си позволи неотдавна да наднича в чуждо канче (справка - парцала до Орешарски във връзка с "Газпром"). Затова и никой нормален левскар няма да подкрепи "Лудогорец". Да си го подкрепят лелките с пеньоарите, децата от школите (ако някой родител сглупи да пусне детето си), ако искат дори да си внесат фенове. Това е положението, Петроф...8-)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

BU12TRAS
Контакти:

Мнениеот BU12TRAS » 18 авг 2013 18:32

Кириле за какво се захвана с отбор без публика и история, вместо да налееш пари в някой отбор с тези две неща. Не бих подкрепил тоя отбор, ако ще и безплатен да е входа.

iliyan

Мнениеот iliyan » 18 авг 2013 18:33

Ми тогава пак стадиона ще е празен ! Хубаво е човек като предлага нещо и казва , че е безплатно наистина да е безплатно !
В този случай за хора извън Сф не е безплатно и ако се надява само на школите в Сф просто е сбъркал адреса !
Школи в провинцията са много повече , но щом решил да почерпи Сф школи с билетчета за мача - супер !
После не се чудете , че Лудогорец никой не ги обича ! И в Сф и в провинцията !
Мен само ме учили ако правиш жест го прави като хората , а не полвинчат !
Последна промяна от iliyan на 18 авг 2013 18:34, променено общо 1 път.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

dido77
Контакти:

Мнениеот dido77 » 18 авг 2013 18:36

iliyan написа:Много похвален нема що ! Кой ще плати транспорта , спането , вечерята и закуската на хлапета а ?!
Не е достатъчно само да им платиш билетите за мача ! Направете само една груба калкулация - спане 20лв , храна 10лв , транспорт 30лв и до тук сме 60 лв на всяка хлапе за да може да гледа мача и колко родители според вас имат тези пари да ги извадят точно сега а ?!

А калкулацията ти, не важи ли за обикновения жител на Разград? И градът е на другия край на България и региона е изключително беден като цяло. Поне малко не се ли усещаш, че сам си противоречиш и ставаш смешен.Ама нали идеята е да хейтваме, да плюем и да се заяждаме надребно със "селяните". Щото ние сме нещо много повече от тях.

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 18 авг 2013 18:39

Е уникални хейтъри сте значи....Нямали история-нямат,и затова сега я пишат и са най-добрия отбор в България, докато Левски и ЦСКА се състезават кой ще се орезили повече.Така че не живейте само в миналото,огледайте се и вижте настоящето.Много добра постъпка на Лудогорец в случая.
When you walk through a storm, hold your head up high...

iliyan

Мнениеот iliyan » 18 авг 2013 18:46

Аз не хейтвам и нямам такива идея !
Опитвам да се докажа , че идеята е полвинчата !
А на Гара .... мога да каже , че съм в Сф и ако реша не ми е проблем да гледам отбор Антибиотика , но това ще стане когато играят с техни 11 играчи от школата им , но едва ли ще се случи някога ! Може да ги гледам когато играят Б.А. , но там ще съм не заради отбор Антибиотика !
Калкулация важи за всички който не е от Сф ! Като се вземе предвид , че едва ли ще стигнат 20 лв за транспорт в двете посоко Разград-Сф-Разград !
Беше примерна за да се добие представа що за разход е посещението на този мач ако не си в Сф ! Ако Лудогорец искат пълен стадион не е лошо
да си помислят не само за билетите , а и за режийни разходи на хлапетата които искат да ги гледат ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 18 авг 2013 18:48

Еми, браво. Ако искат децата да ходят да гледат.
Иначе не знам колко хора ще са на мача. Аз лично преди 2 седмици мислех да ходя, ако Лудогорец или Ботев домакинстват в София (преди реваншите от предния кръг). И тогава Домусчиев, Ганчев и Василев почнаха да надничат в чуждото канче. Че даже писма пращаха до премиера. Тогава просто ми се отщя. Домусчията с това си действие и някои свои интервюта успя да настрои срещу себе си доста хора и то от двете публики, които биха могли да му помогнат да има повече от 1000 човека на този мач.
Иначе, успех на Лудогорец. Дано да бият, но аз и по телевизията няма да ги гледам.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 18 авг 2013 18:49

Стадиона спокойно ще е на 50% пълен, друг е въпроса че публиката ще е като в Англия-като на театър.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 18 авг 2013 18:54

Балкански Орел написа:Стадиона спокойно ще е на 50% пълен, друг е въпроса че публиката ще е като в Англия-като на театър.

Ти сериозно ли мислиш,че ще дойдат 20 000 зрители на Лудогорец-Базел :?:

Върни се в “Лудогорец”