Ясни са съперниците на Лудогорец в Шампионската Лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Ясни са съперниците на Лудогорец в Шампионската Лига

Мнениеот D.Georgiev » 26 май 2013 11:05

Мисля че и тази година ще бъде в сила регионалният принцип и по тази логика от тези 17 отбора най-вероятно ще ни се падне някой измежду:

1.БАТЕ Борисов(Беларус) 39.175
2.Селтик(Шотландия) 37.538
3.Стяуа(Ръмъния) 35.604
4.Виктория Пилзен(Чехия) 28.745
5.Динамо Загреб(Хърватия) 25.916
6.Партизан(Сърбия) 17.425
7.Легия Варшава(Полша) 13.650 (?)
8.Шериф Тираспол(Молдова) 11.533
9.Марибор(Словения) 9.941
10.Слован Братислава(Словакия) 8.341
11.Елфсборг(Швеция) 8.125
12.Макаби Тел Авив(Израел) 8.075
13.Мьолде(Норвегия) 7.835
14.Хик Хелзинки(Финландия) 6.701
15.Екранас(Литва) 6.300 (?)
16.Нефчи Баку(Азербайджан) 5.708
17.Динамо Тбилиси(Грузия) 5.333 (?)

Не съм сигурен дали Полша и Литва ще бъдат причислени към нашия регион.
За съжеление, от първите 10 отпада само "Селтик" и може би "Легия", а от тези с най-нискък коефициент евентуално остават само "Екранас" и "Динамо" Тбилиси. Дано имаме късмет!
Последна промяна от D.Georgiev на 26 май 2013 13:37, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 26 май 2013 13:27

Captain Stottlemeyer написа:Онзи ден придворният журналист на Домусчиев в "Гонг" обясняваше, колко добре било за отбора, че ще играе в ЛЕ, вместо да се хвърля отново в дълбоките води на ШЛ. Интересно, какви ли ще ги дъвче сега, при новата "ситуация", на която едва ли някой в Разград изобщо се е надявал до днес, малко преди 20 часа!? 8-) Иначе като възпитан човек би следвало да пожелая успех на "Лудогорец", но цялото ми същество казва: Не-е-е! :lol:

Хахаха,колко е смешно отбора на всички власти да реве от журналисти ,на които им е предоставен перфектен медиен комфорт
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 26 май 2013 13:27

Дано се падне БАТЕ,та да направи требъл от отстранявания на БГ отбори 8-)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 26 май 2013 13:35

Малко инфо и от гонг:

Лудогорец бе непоставен и през миналата година, а в урната на поставените бяха шампионите на Хърватия, Сърбия, Молдова, Чехия, Полша и Грузия. Ако се запази същото разделение, евентуалните съперници на Лудогорец могат да бъдат Динамо Загреб, Партизан, Шериф Тираспол, Виктория Пилзен, Легия Варшава или Динамо Тблиси.

С уговорката, че миналата година румънски отбор (от поставените) на този етап май нямаше. Очаквам към групичката да се присъедини и "Стяула"

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 26 май 2013 13:42

D.Georgiev написа:Малко инфо и от гонг:

Лудогорец бе непоставен и през миналата година, а в урната на поставените бяха шампионите на Хърватия, Сърбия, Молдова, Чехия, Полша и Грузия. Ако се запази същото разделение, евентуалните съперници на Лудогорец могат да бъдат Динамо Загреб, Партизан, Шериф Тираспол, Виктория Пилзен, Легия Варшава или Динамо Тблиси.

С уговорката, че миналата година румънски отбор (от поставените) на този етап май нямаше. Очаквам към групичката да се присъедини и "Стяула"

Мисля че от изброените нямаме никакъв шанс срещу Стяуа, а Динамо Загреб няма да ни подценят втори път , Партизан, Виктория и Легия са твърди фаворити срещу нас, но не са непреодолими, срещу Шериф и Динамо мисля че ние сме лек фаворит и по-скоро би следвало да ги отстраним !. Мисля че Марибор е също в нашата регионална група
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 26 май 2013 13:48

"Шериф" далеч не са това, което бяха. Срещу тях сме си фаворити при всички положения. В приятелския мач изпуснахме да ги победим с по-голяма разлика. Миналата година, след нас "Динамо" буквално ги разхвърля. Владо Стоянов също си го каза. "Марибор" и "Слован" би трябвало също да са при нас. Самото определяне на урните ще ни бъде половин жребий.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 26 май 2013 13:55

Лудогорец с 2-3 нови класни попълнения са минимум в групите на ЛЕ, а при малко късмет имат реален шанс да влязат и в групите на ШЛ.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 26 май 2013 13:56

snakebite написа:Мисля че от изброените нямаме никакъв шанс срещу Стяуа, а Динамо Загреб няма да ни подценят втори път.

Аз си мислех, че "никакъв шанс" би трябвало да е изчезнало като довод след вчера ;)
Тук говорим само за вероятности, а реално са възможни всякакви изненади. Както да надиграем най-добрите, така и да загубим от някои слабаци.
[center]Изображение[/center]

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 26 май 2013 14:04

Мисля че от изброените нямаме никакъв шанс срещу Стяуа, а Динамо Загреб няма да ни подценят втори път , Партизан, Виктория и Легия са твърди фаворити срещу нас, но не са непреодолими, срещу Шериф и Динамо мисля че ние сме лек фаворит и по-скоро би следвало да ги отстраним !. Мисля че Марибор е също в нашата регионална група

Динамо Загреб не ни подцениха - просто ние си ги надиграхме и двата мача по 80 минути.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 26 май 2013 14:30

Нека не си правим илюзии Стяуа са много силни, играха като равни с Челси, биха Аякс, за какво говорим !
Гледам играчите на Динамо в момента са други, може и да са по-слаби не знам. Но имат самочувствието на редовен участник в Шампионската лига, не случайно след нас се разправиха категорично и с Марибор и Шериф.
Легия и Виктория идват от първенства много по-силни от нашето !
Нека да не се заблуждаваме, тези отбори са фаворити срещу нас, дано да играем добре и достойно, загуба от тях няма да е нещо невиждано на фона нивото на Българския футбол !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Лудогорец”