Има господ! Честито на заслуженият шампион! Жалко за БФС и Тонев, толкова труд положиха, а тея идиоти за пореден път показаха колко са зле.
Искам да кажа и едно браво на Урсула! Заслужава да е почетен гражданин на Пазарджик, а за Вили няма смисъл да говорим.
ЧЕСТИТО ШАМПИОНИ! Лудогорец отново е шампион на България!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Re: ЧЕСТИТО ШАМПИОНИ!!!
bulgaro написа:Какво им честитите, вие нормални ли сте?
Тези са същите като милицията - съдийски аванти, сателити, наведени съперници, стимули...
От 1996 г. няма една честна титла
Колега,ако погледнем от чисто футболна страна-без аванти,сателити,наведени съперници и т.н. ,Лудогорец е най-силния отбор.....по-точно най-малко слабия в изключително слабото ни първенство.Срещу основните си съперници винаги играят на ниво.Е,не винаги побеждават,понякога и губят,но никой не ги е надиграл убедително ,просто да ги смачка.Няма непобедими отбори,но те бяха най-трудно победимия през последните 2 години....Поздрави за Ботев Пд-направиха някои много запомнящи се мача тая година! Успех в новото първенство!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
ShooterMan написа:ЩАСТЛИВ СЪМ МОМЧЕТА ЗА ВАС!!!Честито от Варна!ФК Друг начин беше поставен на място от Господ!Това е.Крадаха точки със съдии,с уредени мачове,но Бог им си го върна супер гадно.Заслужена титла,празнувайте я.Дубълът на Левски иначе е факт,27...ама 27-ма калъфка +калъфката от Купата,много готино ми е за тях
Те да бяха 27, пак добре, ама вече стигат 40-45...

Много странен народ са българите, радват се на чуждото "нещастие" вместо на тяхното "щастие".Много фенове на отбори които няма да помиришат еро-турнири се радват, когато български отбор отпадне от някой в европа. Аз като фен на Левски никога не съм пожелавал загуба на БГ. отбор, нито съм пожелавал титла на отбор който не я заслужава, дори този отбор да не се казва Левски. Днес се радват много хора които явно или са слепи или са анти-Левскари. Феърплей в България няма да има.
Честита титла на феновете на Лудогорец.
Но мача с Левски не го изиграхте както подобава на настоящ шампион. Имахте доста колебливи мачове в които с много късмет излязохте от трудни ситуации, но в крайна сметка Левски се биха сами днес.
Чакаме ви за Суперкупата............

Но мача с Левски не го изиграхте както подобава на настоящ шампион. Имахте доста колебливи мачове в които с много късмет излязохте от трудни ситуации, но в крайна сметка Левски се биха сами днес.
Чакаме ви за Суперкупата............

1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
- Синьо сърце
- Контакти:
Ч!естито на шампионите!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- hristo1306
- Контакти:
Поздрави от ЗЕЛЕН Бургас ! Честито, шампиони ! Явно ЗЕЛЕНОТО е на мода вече. Б група - ЗЕЛЕН шампион ! А група ЗЕЛЕН шампион !! Купа на България - ЗЕЛЕНА !!! Ебати кефа !!!!
- cska - maina
Честито, голям кеф 

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
- hristo1306
- Контакти:
Ако бъда честен - най ми е кеф да гледам плачещо говедо! Пълна еротика и наслада на душата! Направо - оргазъм !!! 

- cska - maina
hristo1306 написа:Ако бъда честен - най ми е кеф да гледам плачещо говедо! Пълна еротика и наслада на душата! Направо - оргазъм !!!

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг