Theos написа:Колега, за мен е ясно ,че Домусчиев дава много пари и това е видно...не ми хвана иронията обаче...миналата година червените шамани вдигаха вой до небето ,че Домусчиев купува съдии , мачове и че е мафиот...дори на лично съобщение разни червени фенове са ми обяснявали колко е лош...днес обаче същите тия обръщат палачинката след като той решава да каже ,че Левски са давали на Миньор по 7 бона.
Може би не съм те разбрал наистина.
Феновете на ЦСКА тайно (а понякога и явно) мечтаят Домусчиев да ги "вземе". Дори и когато им отмъква титлата под носа, те имат място за него в сърцата си и когато гледат качествата на Лудогорец някои си казват: Ех, това можеше да се влее в ЦСКА. Но не е толкова просто.
Отборите с големи фенски маси в България са застрашени да бъдат купувани от хора, които искат да се легитимират в обществото. Ето, да речем Цветан Василев. Или дясната ръка на Майкъл Чорни. Има и по-дребни риби. Докато с Лудогорец, печелиш само ако направиш наистина добър отбор, а не от това, че си свързваш името с нещо с което са свързани някакви маси.