XXII кръг, Лудогорец - Локомотив Пловдив, 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Re: XXII кръг, Лудогорец - Локомотив Пловдив

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 15 апр 2013 20:06

Ахахаха,те Лудогорец,са по-слаби и от нас.Нека дойдат на Герена и после да говорим ;)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 15 апр 2013 20:13

Спред мен Лудогорец игра много силно в този мач, точни и бързи подавания, преса по целия терен. Просто слабата форма на Гъргоров, И. Стоянов, и донякъде Марселинъо прави разликата от миналия сезон.
Днес се видя че Шоко има солидни качества и значително раздвивижи играта по фланга. Много добра оценка за него.
Локо Пд играха с 11 човека в защита почти през целия мач и логично загубиха. Ние пък имахме поне 4-5 много добри шанса за гол, но просто Господинов беше на ниво.

Потребителски аватар
crazyforest74
Контакти:

Мнениеот crazyforest74 » 15 апр 2013 20:25

Такъв прибран Локомотив не съм гледал в цялата му история :shock:
Мисля че към 5 пъти минаха центъра..
Ние обаче играхме доста зле, тотално безсилие пред гола, добре че се включи Кишада че поне има желание за игра.Иван отново безумен, Бадема - слаб
Защитата отново без забележка - железни !

Потребителски аватар
crazyforest74
Контакти:

Мнениеот crazyforest74 » 15 апр 2013 20:30

OOP написа:Гледам, че за пореден път сте препълнили стадиона и определено сте 12 играч. Не знам бе вашата подкрепа какво щеше да прави отбора ви...........Чак коментатора на няколко пъти се изказа - "Гробна тишина", "Мълчаливата публика в Разград" и подобни.....Tsonpen - провокатор ли съм или просто истината боли. Не забравяйте, че вече не сте във В група и някои от мачовете ви ги да ват по ТВ и всички виждаме за какво става въпрос. А вие се опитвате да ни убеждавате,ч е във В група сте ходили по 3000 - та вие днеска не сте толова.. :lol: :lol: :lol:

Нали се сещаш че във В група билета не е 10 лева а ЗЕРО лева...
А и я няма играта от миналия сезон, тогава и срещу Светкавица имаше около 5000 човека.
То пък Левски с многото публика..бяхте по -малко срещу Берое, отколкото ние срещу - Литекс, милионен град, "отбора на народа" :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 15 апр 2013 20:45

crazyforest74 написа:Такъв прибран Локомотив не съм гледал в цялата му история :shock:
Ние обаче играхме доста зле, тотално безсилие пред гола, добре че се включи Кишада че поне има желание за игра.Иван отново безумен, Бадема - слаб

Нали Локото са минали 5 пъти центъра, тогава за каква защита въобще говориш :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 15 апр 2013 20:46

ralka_levskarka написа:
crazyforest74 написа:Такъв прибран Локомотив не съм гледал в цялата му история :shock:

Нали Локото са минали 5 пъти центъра, тогава за каква защита въобще говориш :lol:

Те там всички са големи анализатори и специалисти..... ;)
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 15 апр 2013 20:48

Не целя нито да се заяждам, нито нищо. Просто не знам как може да говори за защитата, при положение, че Локото имаха всичко на всичко 2 или 3 атаки и то по- сносни. Не, че Лудогорец направиха кой знае какво, де, първото полувреме едно нещо по- сериозно имаха и второто 2 или 3, ама все пак, айде добри са, уникални :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 15 апр 2013 20:59

Лудогорец заслужаваше да победи.Толкова прибран Локомотив не съм гледал никога,дори и срещу холандците от Витес.Ясно беше ,че най-вероятно Левски са обещали пари на смърфовете.Очаквам и Домусчиев да нахъса с $ всички отбори срещу Левски до края на сезона.Много важна победа.Левски влиза в тежка серия-Литекс,ЦСКА,Локо Пд в два от тези три мача съм почти сигурен,че ще загубят точки.А мачът за купата допълнително ще ги измори.Следвашите три мача на Лудогорец са по-леки.Третият е с моя Черноморец,но с оглед на колебливата ни игра трудно ще вземем повече от 1 точка.Дръпне ли Лудогорец с 6 точки пред Левски след тези кръгове на 90% са шампиони.Имат право на 2 грешки в които може и да загубят,но не трябва да е от Левски.

Черноморец(домакини)
Славия(домакини)
Левски(гости)
Ботев(домакини)

За Левски

Литекс(гости)
ЦСКА
Локомотив Пловдив(гости)
Лудогорец(домакини)
Славия(домакини)
Последна промяна от Parmalat на 15 апр 2013 21:05, променено общо 3 пъти.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 15 апр 2013 21:05

Много важна победа! Честито на Лудогорец! Заслужена, но късмета беше на наша страна. От тук нататък до края на първенството едва ли можем да очакваме някаква супер игра и лесни победи от Лудогорец, особено в Разград. Подобно поведение и постройка като тази на Локомотив ще видим в поне още няколко домакински мача. Затова по-важното в тези мачове наистина ще е резултата, точно както се получи днес. Не виждам и ние като поведение на терена какво кой знае можем да променим - не може да се отрече, че разградчани искаха победата и се стараха, но когато ти "паркират автобуса" пред вратата, шанса да вкараш е минимален. Единият отбор се стараеше да играе, другия само с мисълта да руши. От подобни двубои като днешния щеше да спечели някой друг, но не и футбола.

Потребителски аватар
crazyforest74
Контакти:

Мнениеот crazyforest74 » 15 апр 2013 21:13

Да допълня и "марковия' пропуск на Марселиньо, също като този срещу Пирин Гоце Делчев....

Върни се в “Лудогорец”