XXI кръг, ЦСКА - Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Re: XXI кръг, ЦСКА - Лудогорец

Мнениеот 1Neutralen » 10 апр 2013 19:39

Успех на Лудогорец. Очаквам победа, нещо като 0:1, или 1:2. Хубаво ще е и с повече да бием, но и с един гол разлика става. ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 апр 2013 20:42

Ивайло Лудогорец написа:Ей Цесекату ?! Кви са тия декларацийки бе ? Платини няма да играе , дай и да си изпросите и Марселиньо да не играе , че да имате шанс а ? Пфей цигански работи !!!

Цигански е твоят начин на изразяване!Хората от ръководството ни преценяват,че трябва да сезират бфс за блъскането на вашето цигане и това е!На теб къв ти е проблема,нали ще играе?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 апр 2013 20:46

[quote="Ивайло Лудогорец"]Винаги съм бил против декларациите , но поне винаги са били в отговор на някой провокатор , като тея ... И все пак съм против да се отговаря на провокатори . Прави си работите пък нека си лаят кучетата.[/quote]
Така де!Ние си правим работите,пък кучето нека си лае!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 апр 2013 20:48

Утре може всичко да решите!След днешните резултати,ако ни биете сте 90% шампиони!Пожелавам ви неуспех :lol: !

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 10 апр 2013 20:59

3:0 минимум тея са слаби...
Изображение

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 10 апр 2013 21:00

Не ве брато , кво общо имат ЦСКА с мача с Литекс , че имат оплаквания ? Или търсим всякакви начини , за да ни осакатите и евентуално победите ? Не може ли да излезете , да ни надиграете , да ни "набиете канчетата" без такива простотии . Пфей само в нашата държава сме такива ! Не съм видял в Англия да пускат декларации .

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 апр 2013 21:14

Ивайло Лудогорец написа:Не ве брато , кво общо имат ЦСКА с мача с Литекс , че имат оплаквания ? Или търсим всякакви начини , за да ни осакатите и евентуално победите ? Не може ли да излезете , да ни надиграете , да ни "набиете канчетата" без такива простотии . Пфей само в нашата държава сме такива ! Не съм видял в Англия да пускат декларации .

Същото,което има твоя отбор с мача Ботев Вр ЦСКА!Платини направи простотия и няма да играе!Вашият направи простотия и ще играе!
Мен ако питаш,ми е все тая от вашите кои ще играят,отделно,че този прави слаби мачове последно време!
Вие пък като сте толкова отворени,що не го накажете да не играе като прави простотии!Сравненията с Англия са просто смешни!Колкото до декларациите се сещам за поне две ваши,едната от който беше най-голямата простотия която е пускана!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 апр 2013 21:37

Ивайло Лудогорец написа:Не ве брато , кво общо имат ЦСКА с мача с Литекс , че имат оплаквания ? Или търсим всякакви начини , за да ни осакатите и евентуално победите ? Не може ли да излезете , да ни надиграете , да ни "набиете канчетата" без такива простотии . Пфей само в нашата държава сме такива ! Не съм видял в Англия да пускат декларации .

Какво е общото между "Сръбска скара",съдиите и мача ви с Черноморец.Разбира се,не се притеснявай,БФС също са на "Сръбска скара" и няма да накажат играча на Лудогорец.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 10 апр 2013 21:39

С разликата че простотията на Платини беше по време на мача :mrgreen:

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти: