Домусчиев:Лудогорец ще играе в групите на Шампионската Лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Домусчиев:Лудогорец ще играе в групите на Шампионската Лига

Мнениеот BRF » 23 ное 2012 21:42

snakebite написа:
BRF написа:[

Не дочетох мнението ти и веднага ти казвам, че във Варна бяхме 700-800 човека, така че не се изказвай неподготвен! Вижда се че и в Ловеч е имало прилична бройка от около 400-500 човека! Разград е малък град, но преди 20 години не беше чак толкова малък (беше 2 пъти по-голям от сега) и има много фенове, които са извън Разград и ходят на близките за тях гостувания! Но въпреки това, потенциала ни не е голям и си го знаем!

Много си дразнещ!Прочети всичко преди отново да си избиваш комплексите!Това дето го казва този Петричев вярно ли е или смешно!Този път се подготви преди да отговориш!То мнението ми е от три кратки изречения!Прочети ги или не се намесвай!Човека пише НА ВСИЧКИ гостувания,ти за сезон и половина казваш за две!Не ми се влиза в подробности и не ми се води такъв разговор!Няма и как да сме равнопоставени!

И ти си дразнещ, питал си къде сме били повече и той ти е отговорил, мисля че и в Ловеч сме били прилична бройка.. !!
Петричев няма какво да го коментирам,
Принципно ако си от 30 000 град..какво очакваш по 1000 човека винаги на гостуване ли да ходим, е няма такъв филм.
100-200 човека би била супер бройка всеки мач, засега я постигаме само тук-там. Ако билетите бяха по евтини мисля че нямаше да има проблем и да имаме повечко публика, не стига че имаме най-скъпите билети ами да даваме за път, билети и за гостувания, предполагам е множко за мнозина...[/quote]

Никого,нищо не съм питал!Смешно е да се твърди,че сте 300-400 души на гостуване!Щом казваш във Варна сте били 800,в Ловеч 500,но това не променя факта че като цяло гостуващата ви публика е 50-100 човека което предвид населението на града ви е нормално!Повтарям СМЕШНО е да се твърди,че гостуващата ви публика е 300-400 човека!Все едно аз да ти кажа,че след като на мачовете със Стяуа и Динамо Москва бяхме над 25 000,че това ни е нормалната броика на домакински мач!Не звучи ли смешно!
Сега виж и другото подчертано и ми виж първия пост!Общо взето казваш това,което казвам и аз,само че ми казваш че не съм прав :? !Кой ли е за преглед 8-) !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 ное 2012 21:47

mad forest написа:
BRF написа:300-400 не вярвам да сте били в нито един мач на гостуване!Звучи смешно и само ще ви се подиграват!

Аз не коментирах, какво е казал Петричев, защото е доказал, че не става за мен! Коментирах думите ти от цитата! Ако толкова лесно се издразваш , потърси помощ! ;)

Ето пак ви обърках!Отговорили сте ми двама!Приеми горния пост за отговор и към теб!
Между другото Цонпен е съгласен с мен като му гледам мнението,а неговото по тази тема е по-меродавно от вашето поне за мен лично!Той поне ходи на гостувания,за вас незнам!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 23 ное 2012 22:09

BRF написа:
mad forest написа:
BRF написа:300-400 не вярвам да сте били в нито един мач на гостуване!Звучи смешно и само ще ви се подиграват!

Аз не коментирах, какво е казал Петричев, защото е доказал, че не става за мен! Коментирах думите ти от цитата! Ако толкова лесно се издразваш , потърси помощ! ;)

Ето пак ви обърках!Отговорили сте ми двама!Приеми горния пост за отговор и към теб!
Между другото Цонпен е съгласен с мен като му гледам мнението,а неговото по тази тема е по-меродавно от вашето поне за мен лично!Той поне ходи на гостувания,за вас незнам!

Пак ти казвам, като ти е смешно смей се! Но на мен са ми смешни грандовете, на които на гостуванията им публиката е предимно не столична, а от региона! Не може да тръгнеш от 1 500 000 София с два автобуса на дерби и да имаш претенции!
Да продължа- имаме и гостувания в Б група със солидна бройка, например Силистра около 1000, разстояние малко над 100км! Русе над 500, разстояние около 65км! Търговище над 2000, разстояние около 35км! Още има! Разбира се, че това не ни прави голяма публика, но си имаме такава и искам да ми кажеш кой друг отбор извън тези с големите публики е правил това? Я каши за Бургаските отбори, по колко ходят? Пак казвам не оправдавам Петричев, той приказва врели некипели! Даже преди време разказваше за полуфинали за купата, ама сам не знае кога са били...!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 ное 2012 22:29

mad forest написа:
BRF написа:
mad forest написа:

Пак ти казвам, като ти е смешно смей се! Но на мен са ми смешни грандовете, на които на гостуванията им публиката е предимно не столична, а от региона! Не може да тръгнеш от 1 500 000 София с два автобуса на дерби и да имаш претенции!
Да продължа- имаме и гостувания в Б група със солидна бройка, например Силистра около 1000, разстояние малко над 100км! Русе над 500, разстояние около 65км! Търговище над 2000, разстояние около 35км! Още има! Разбира се, че това не ни прави голяма публика, но си имаме такава и искам да ми кажеш кой друг отбор извън тези с големите публики е правил това? Я каши за Бургаските отбори, по колко ходят? Пак казвам не оправдавам Петричев, той приказва врели некипели! Даже преди време разказваше за полуфинали за купата, ама сам не знае кога са били...!

Ще ти отговоря!И Бургаските отбори могат да ти изкарат такава статистика!Аз лично съм бил във Варна-130км около3000 с Нафтата!Черноморец имат гостувания по над 5000!Това е минало-разбираш ли?
Ходил съм в Истанбул и Букурещ с ЦСКА и сме били по около 3000.Кво да ти изброявам брои хора на мач!
Какво значение има от къде сме феновете на ЦСКА?Какво значение има колко са от София!ЦСКА затова е ГРАНД,защото е обичан в цяла България!Много ясно,че имаме претенции,правили сме неща,които ти не си сънувал!Все пак в момента не говорим за нас,а за вас!Незнам защо ни намеси!
Ако си направиш труда да прочетеш първото ми мнение ще видиш,че гласи нещо от рода-да не позволявате такива лъжливи мнения да излизат от ръководството ви!Тоя Патричев харесвате нехаресвате изразява официална позиция на отбора ви!В конкретния случай-лъжа ;) !
И все пак щом искаш да изглеждате смешни в очите на другите с твърдението,че сте 300-400 ДУШИ НА ВСЯКО ГОСТУВАНЕ ОК!Само си помисли колко бяхте във Враца,в Бургас или в Пловдив!Утре ще отидете ли поне 300?
Още нещо по въпроса от къде е публиката!Сигурен съм,че и вашата публика не е само от Радград,а и от Попово,Кубрат,Търговище и околните села!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 ное 2012 22:37

BRF, тъкмо беше започнал да ми ставаш симпатичен като постоянно присъствие в нашия раздел и пак започна да се ежиш. Не виждам какво толкова намери в мнението на mad forest, че да го нападаш.
А как ще коментираш цените на билетите за утрешния мач? За феновете на ЦСКА по 5 лева, за феновете на Лудогорец - 10 лева, пътуването отделно.
В Разград гостите дори влизат на цени по-ниски от средните за масовите сектори.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 23 ное 2012 22:42

BRF написа:Ще ти отговоря!И Бургаските отбори могат да ти изкарат такава статистика!Аз лично съм бил във Варна-130км около3000 с Нафтата!Черноморец имат гостувания по над 5000!Това е минало-разбираш ли?
Ходил съм в Истанбул и Букурещ с ЦСКА и сме били по около 3000.Кво да ти изброявам брои хора на мач!
Какво значение има от къде сме феновете на ЦСКА?Какво значение има колко са от София!ЦСКА затова е ГРАНД,защото е обичан в цяла България!Много ясно,че имаме претенции,правили сме неща,които ти не си сънувал!Все пак в момента не говорим за нас,а за вас!Незнам защо ни намеси!
Ако си направиш труда да прочетеш първото ми мнение ще видиш,че гласи нещо от рода-да не позволявате такива лъжливи мнения да излизат от ръководството ви!Тоя Патричев харесвате нехаресвате изразява официална позиция на отбора ви!В конкретния случай-лъжа ;) !
И все пак щом искаш да изглеждате смешни в очите на другите с твърдението,че сте 300-400 ДУШИ НА ВСЯКО ГОСТУВАНЕ ОК!Само си помисли колко бяхте във Враца,в Бургас или в Пловдив!Утре ще отидете ли поне 300?
Още нещо по въпроса от къде е публиката!Сигурен съм,че и вашата публика не е само от Радград,а и от Попово,Кубрат,Търговище и околните села!

Опъваш се като магаре на мост! Не съм коментирал първата част на поста ти , поради простата причина, че си прав, но умозаключението, което направи във втората част беше жестоко! Разбира се, че знам че сте гостували хиляди, даже и в чужбина! Отборите от големи градове имат потенциал! Имаме публика и от Варна и от София и от Русе, и от Шумен Все хора харесващи стила ни на игра и обичащи футбола!
Утре колко ще са нашите фенове в София не знам, но до колкото си спомням миналата година бяха около 200!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 23 ное 2012 23:10

tsonpen написа:BRF, тъкмо беше започнал да ми ставаш симпатичен като постоянно присъствие в нашия раздел и пак започна да се ежиш. Не виждам какво толкова намери в мнението на mad forest, че да го нападаш.
А как ще коментираш цените на билетите за утрешния мач? За феновете на ЦСКА по 5 лева, за феновете на Лудогорец - 10 лева, пътуването отделно.

Аз не се сещам досега гостуваща публика в Разград да е плащала по-малко от 10 лв за билет. Или те не пътуват хората.......Като ги приемате с 10 лв. вход какво очакваш?!? Да ви пуснат без пари защото сте пътували :lol: :lol: :lol: А това, че вие плащате повече не е наш проблем оплаквай се на Петричев или на арменския поп. Никога не си ми бил симпатичен, но с този си пост успя да ме разсмееш и да ме убедиш колко си "интелигентен" ;)
Последна промяна от OOP на 24 ное 2012 00:36, променено общо 1 път.
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 ное 2012 23:19

BRF написа:Какво значение има от къде сме феновете на ЦСКА?Какво значение има колко са от София!ЦСКА затова е ГРАНД,защото е обичан в цяла България!Много ясно,че имаме претенции,правили сме неща,които ти не си сънувал!Все пак в момента не говорим за нас,а за вас!Незнам защо ни намеси!

В ЦСКА е наливано много от властта за да е силен и затова когато бях малък и ме питаха от кой отбор си трябваше да избирам само измежду един от двата гранда. Много хора от малките градове се стремят към тези отбори, дори и затова, защото не уважават себе си и родното си място. Това е в случая, когато имат силен отбор у дома. Когато нямат е разбираемо търсенето на класа. Затова там е друго. А и зад ЦСКА са годините, в които е вдигал трофеи и в които е бил в разцвета на силите си.
За трите гостувания - във Враца около 60-70, в Бургас малко повече, в Пловдив още повече - 100, може и повече. На Армията 200. За утре потвърждавам за двама засега - аз и още един "деятел" от форума :)
Селата много не ги брой - не са толкова много хората там. И да дойдат, това е незначително на фона на останалите. От Търговище помня на едно гостуване на Светкавица нямаше един човек агитка! Попово - може, защото там тренираше отбора преди, но сигурно 3-4 автомобила и това е.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 23 ное 2012 23:29

Баси как сте се отклонили от темата. :o Единственото,което има нещо общо е,че в Лудогорец се хвърлят някви думи и после феновете им се червят. Очаквам около 300-400 души догодина в ложите на Олд Трафорд. Поне,ако се вярва на ръководството на клуба. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 ное 2012 23:31

OOP написа:
tsonpen написа:BRF, тъкмо беше започнал да ми ставаш симпатичен като постоянно присъствие в нашия раздел и пак започна да се ежиш. Не виждам какво толкова намери в мнението на mad forest, че да го нападаш.

Аз не се сещам досега гостуваща публика в Разград да е плащала по-малко от 10 лв за билет. Или те не пътуват хората.......Като ги приемате с 10 лв. вход какво очакваш?!? Да ви пуснат без пари защото сте пътували :lol: :lol: :lol: А това, че вие плащате повече не е наш проблем оплаквай се на Петричев или на арменския поп. Никога не си ми бил симпатичен, но с този си пост успя да ме разсмееш и да ме убедиш колко си "интилигентен" ;)

Вече и левскари започнаха да отговарят вместо цесекари! Накъде отива този свят! :shock:
За моята интИлигентност не се притеснявай, има кой да ме оценява :mrgreen:
В Разград 10 лева е цената за феновете и на двата отбора. Не казвам много ли е, малко ли е, а дали е справедливо за едните да е 5, а за другите 10. Едва ли ще спрат някой фен на Лудогорец за 5 лева, по-скоро се опитват да си осигурат подкрепа. Но не са достатъчно широко скроени за да изравнят цените за агитките.

Върни се в “Лудогорец”