Град Русе ви благодари Г-н Домусчиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Re: Град Русе ви благодари Г-н Домусчиев

Мнениеот T&T » 03 авг 2012 07:38

Обичам Левски написа:Как да ме разберете като не сте от град,който доскоро футбол нямаше.Пълен хаос владееше русенския футбол.Дядо ми е бил левскар,баща ми е левскар,аз съм левскар и децата ми ще бъдат левскари,НО никога няма да спра да подкрепям русенския футбол със каквото мога.

Кофти наследствен ген имаш :lol: Иначе успех на русенци в опитите им да възродят Дунав и върнат предишната му слава.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
veteran1972
Контакти:

Мнениеот veteran1972 » 03 авг 2012 08:46

Подкрепяйте своя градски тим , това е най великото нещо , и не подкрепяйте ЦСКА и Левски те са си от София и колкото привърженици си имат са си достатъчни , много ми е чудно феновете на Разград докато ги нямаше на картата кой подкрепяха ?

Иначе Дунав е отбор с традиций и слава и история и е нужно уважение към него , побеждавал е Рома в Евротурнири , биеше и Софийските отбори чат пат изкарал е добри футболисти като Валери Кулинов , Анатоли Нанков , Йордан Димитров и други
И преди и сега Литекс не е ЦСКА !

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 08:51

T&T написа:
Обичам Левски написа:Как да ме разберете като не сте от град,който доскоро футбол нямаше.Пълен хаос владееше русенския футбол.Дядо ми е бил левскар,баща ми е левскар,аз съм левскар и децата ми ще бъдат левскари,НО никога няма да спра да подкрепям русенския футбол със каквото мога.

Кофти наследствен ген имаш :lol: Иначе успех на русенци в опитите им да възродят Дунав и върнат предишната му слава.

Съгласен съм,кофти е този ген признавам,но аз като русенец се опитвам да помогна на русенския футбол да се развива.Успех на Ботев.Много дунавци ви подкрепят междудругото ;)

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 09:04

veteran1972 написа:Подкрепяйте своя градски тим , това е най великото нещо , и не подкрепяйте ЦСКА и Левски те са си от София и колкото привърженици си имат са си достатъчни , много ми е чудно феновете на Разград докато ги нямаше на картата кой подкрепяха ?

Иначе Дунав е отбор с традиций и слава и история и е нужно уважение към него , побеждавал е Рома в Евротурнири , биеше и Софийските отбори чат пат изкарал е добри футболисти като Валери Кулинов , Анатоли Нанков , Йордан Димитров и други

Съгласен съм навремето сме победили отбор като Рома а сега :(

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 09:10

Моето мнение понесе много критики и се извинявам,ако съм засегнал някого.Темата се изчерпа,моля модератор да я заключи !!!!

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 03 авг 2012 09:24

veteran1972 написа:Подкрепяйте своя градски тим , това е най великото нещо , и не подкрепяйте ЦСКА и Левски те са си от София и колкото привърженици си имат са си достатъчни , много ми е чудно феновете на Разград докато ги нямаше на картата кой подкрепяха ?

Феновете на Разград си подкрепяха Лудогорец и тогава, когато според теб ни е нямало на картата. Дори и тогава на стадиона имаше почти толкова хора, колкото има и сега.

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 09:27

nedko написа:

Феновете на Разград си подкрепяха Лудогорец и тогава, когато според теб ни е нямало на картата. Дори и тогава на стадиона имаше почти толкова хора, колкото има и сега.

Остави ги тия форумни мишки колкото и да им обясняваш те тяхното си знаят.Във Разград винаги е имало публика достойна за града ви .А Дунав е събирал 10 000 човека публика във Б група,те толкова немогат да събират Левски и Цска на дербито.Мишки сте

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 03 авг 2012 09:33

Абе аз съм виждал в средата на 80-те Градския стадион да се пука по шевовете на едни дербита с Миньор и Спартак Пл за влизане в А група и то 2-3 часа преди началото на мача, това са поне 20000 човека. Ама всяко нещо с времето си.. Успех на Дунав ;)

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 09:35

eddie написа:Абе аз съм виждал в средата на 80-те Градския стадион да се пука по шевовете на едни дербита с Миньор и Спартак Пл за влизане в А група и то 2-3 часа преди началото на мача, това са поне 20000 човека. Ама всяко нещо с времето си.. Успех на Дунав ;)

Виждал съм снимки хората по дърветата са се качвали за да гледат Дунав,а тука има много комплексари и гледат само да плюят труда на хора.

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 03 авг 2012 09:40

-двоен пост-
Последна промяна от RUSE на 03 авг 2012 09:50, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Лудогорец”