Евертън-Лудогорец, 2 август 2012, контрола, FT 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Обичам Левски
- Контакти:
Re: Мач на Лудогорец с Евертън?
Оставете болното мозаче Илиян той е провокатор и знае само да се прави на интересен.Георгиев,знаеш ли,че моя местен отбор стана сателит на Лудогорец и ще ни дадате двама защитници един от който е Димитров от първия ви отбор.И терени ще се правят във Русе,а може би и трибуни,а лекоатлетическата писта Бойко ще идва да отреже лентичката 
И за какво да се извинявам ?! Аз тук не виждам никъде да пише за такава контрола ! Ти да виждаш ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
- D.Georgiev
- Контакти:
Обичам Левски написа:Оставете болното мозаче Илиян той е провокатор и знае само да се прави на интересен.Георгиев,знаеш ли,че моя местен отбор стана сателит на Лудогорец и ще ни дадате двама защитници един от който е Димитров от първия ви отбор.И терени ще се правят във Русе,а може би и трибуни,а лекоатлетическата писта Бойко ще идва да отреже лентичката
[offtopic]Остави това, чакаме да влезете в А група! Дано да помогнат момчетата, иначе доколкото знам взаимоотношенията между двата клуба са неофициални.[/offtopic]

- D.Georgiev
- Контакти:
iliyan написа:И за какво да се извинявам ?! Аз тук не виждам никъде да пише за такава контрола ! Ти да виждаш ?!
Пратениците на българските медии са ти написали защо. Ти изполваш която информация ти харесва. Толкова да те е яд, че вече не знаеш с какво да се оправдаеш след като наишите излизат срещу титулярите на "Евертън". Нямам повече разговор с теб.

- Обичам Левски
- Контакти:
D.Georgiev написа:Обичам Левски написа:Оставете болното мозаче Илиян той е провокатор и знае само да се прави на интересен.Георгиев,знаеш ли,че моя местен отбор стана сателит на Лудогорец и ще ни дадате двама защитници един от който е Димитров от първия ви отбор.И терени ще се правят във Русе,а може би и трибуни,а лекоатлетическата писта Бойко ще идва да отреже лентичката
[offtopic]Остави това, чакаме да влезете в А група! Дано да помогнат момчетата, иначе доколкото знам взаимоотношенията между двата клуба са неофициални.[/offtopic]
Говорих вчера със нашия собственик и каза,че братя Домусчиеви били много сериозни и искали да помогнат.Това става на една приятелска среща на която бихме със 8:0.Дано Дунав поне се върне във Б група.Нашия стил ще бъде като вашия така ми каза вчера нашия бос
-
daydreamer
- Контакти:
- Обичам Левски
- Контакти:
Някаде може ли да се гледа мача ?
daydreamer написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=378602
мача се дава тук
Жив и здрав.
Еееее, баси положението
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
daydreamer
- Контакти:
Лудогорец за малко да вкарат- след извеждащо подаване остана сам срещу вратаря, но не отцели вратата. ДОбре играят нашите
Лудогорец по-добре играят засега.Браво.
[center][wrapimg=][/wrapimg][wrapimg=]http://e3.img.v4.skyrock.net/2691/33822691/pics/3027901328_1_3_JptXDjxw.jpg[/wrapimg][/center]