Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
kev1n написа:четох във форума им доста, фанал ги е яко шубето около 6о% от коментарите казват че изхода не неясен, и по 2о са за категоричен успех или загуба.. гледали са мачове на лудогорец в ютуб, както и контролата с астра.. като цяло са много наплашени.. най-вече от марселинйо, шоко и иван.. но като цяло само те им се вижда играта от титулярите.. другите(дяков, генчев, барт) са черноработници и не се забелязва многоама най много се смях като прочетох "имам страх от играч с номер 2о шоколади" хаха.. ;д бе.. ако си играем играта.. ше падат май..
като се развихрят ванката, гъргоров, марселинйо и мишо
ше има ЗЕМИ! хах
lazio1997 написа:
Аз го тълкувам като страх и пускане на кафяво по гащите...Май ще се окажа прав, че тея са се уплашили. Ако си повярвате, че можете, ще ги отстраните
Вчера четох нещо за сина на собственика в някакъв хърватски форум.Гуглето така ми преведи,че разбрах само нещо от сорта,че Марио нищо не разбирал,а вземал важни решения относно клуба,докато баща му е на почивка.Другото,което ми направи впечатление,че е като при нас,привържениците на Хайдук са за Лудогорец,но не защото ни обичат,а защото не обичат Динамо Загреб.Освен че псува журналистите, буйният президент на "Динамо” (Загреб) Здравко Мамич има още много подобни прояви. Глобен е от УЕФА заради нацистки поздрав след победа на отбора му в мач от Шампионската лига, напада президента на хърватската федерация, удря футболист на противников клуб, разследван е и за неприлично предложение към танцьорка в Азербайджан. Продал е футболисти за 140 милиона евро, докато в касата на клуба има не повече от 20 милиона.
btvnews.bg
FCEverton написа:Но най-вероятно Лудогорец ще изиграят 2 достойни мача и след това ще говорим,че ако не беше еди кое си,щяхме да...Все пак успех!
че ако не беше еди кое си,щяхме да...
FCEverton написа:Динамо ще даде всичко от себе си за да влезе в групите на ШЛ особено,след като всички там бяха разочаровани от миналогодишното си представяне и разгромната загуба от Лион.Имат огромен потенциал на фона на Лудогорец,също така опит и класа.Футболисти като-Vrsaljko(трансферна цел на Леверкузен),Sammir (от Вердер могат да го вземат до мача с Лудогорец),и голмайстора им Beqiraj,ако ги имахме в нашето първенство щяхме да ги мислиме за богове.Но най-вероятно Лудогорец ще изиграят 2 достойни мача и след това ще говорим,че ако не беше еди кое си,щяхме да...Все пак успех!
D.Georgiev написа:FCEverton написа:Динамо ще даде всичко от себе си за да влезе в групите на ШЛ особено,след като всички там бяха разочаровани от миналогодишното си представяне и разгромната загуба от Лион.Имат огромен потенциал на фона на Лудогорец,също така опит и класа.Футболисти като-Vrsaljko(трансферна цел на Леверкузен),Sammir (от Вердер могат да го вземат до мача с Лудогорец),и голмайстора им Beqiraj,ако ги имахме в нашето първенство щяхме да ги мислиме за богове.Но най-вероятно Лудогорец ще изиграят 2 достойни мача и след това ще говорим,че ако не беше еди кое си,щяхме да...Все пак успех!
Съгласен съм, но я ми кажи колко да е опитен Vrsaljko? Момчето е страхотен талант, но е на 20! Sammir ще се радвам да го продадат до мача с нас.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта