II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

kev1n
Контакти:

Re: II пр.кр. ШЛ: "Лудогорец" - "Динамо" Загреб, 18.07.2012

Мнениеот kev1n » 28 юни 2012 21:34

четох във форума им доста, фанал ги е яко шубето около 6о% от коментарите казват че изхода не неясен, и по 2о са за категоричен успех или загуба.. гледали са мачове на лудогорец в ютуб, както и контролата с астра.. като цяло са много наплашени.. най-вече от марселинйо, шоко и иван.. но като цяло само те им се вижда играта от титулярите.. другите(дяков, генчев, барт) са черноработници и не се забелязва много :) ама най много се смях като прочетох "имам страх от играч с номер 2о шоколади" хаха.. ;д бе.. ако си играем играта.. ше падат май.. :) като се развихрят ванката, гъргоров, марселинйо и мишо :) ше има ЗЕМИ! хах

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 28 юни 2012 21:42

kev1n написа:четох във форума им доста, фанал ги е яко шубето около 6о% от коментарите казват че изхода не неясен, и по 2о са за категоричен успех или загуба.. гледали са мачове на лудогорец в ютуб, както и контролата с астра.. като цяло са много наплашени.. най-вече от марселинйо, шоко и иван.. но като цяло само те им се вижда играта от титулярите.. другите(дяков, генчев, барт) са черноработници и не се забелязва много :) ама най много се смях като прочетох "имам страх от играч с номер 2о шоколади" хаха.. ;д бе.. ако си играем играта.. ше падат май.. :) като се развихрят ванката, гъргоров, марселинйо и мишо :) ше има ЗЕМИ! хах

Най-хубавата черта на нашия отбор, е че не разчитаме на един човек да ни вкарва головете. Всеки мач идват от различни места и ме радва това, че се обърнали внимание само на тези футболисти. Аз и преди съм казвал, истинският двигател на отбора ние е карето Барт, Гулдан, Дяков, Генчев + Марселиньо. Предполагам, няма да обърнат внимание и на Кишада и Деко, което много би ме зарадвало. А иначе за Шоко, не съм много сигурен, че ще е титуляр в тези мачове. Много е вероятно да започнем с Минев, заради по-големия опит.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 28 юни 2012 22:10

lazio1997 написа:
sneludik написа:

Това как го тълкувате...

Аз го тълкувам като страх и пускане на кафяво по гащите...Май ще се окажа прав, че тея са се уплашили. Ако си повярвате, че можете, ще ги отстраните ;)

:lol: :lol: :lol: И аз така.Но с D.Georgiev не съм много съгласен ,бойкота е срещу президента на клуба и политиката която води,не срещу цените на билетите.
Освен че псува журналистите, буйният президент на "Динамо” (Загреб) Здравко Мамич има още много подобни прояви. Глобен е от УЕФА заради нацистки поздрав след победа на отбора му в мач от Шампионската лига, напада президента на хърватската федерация, удря футболист на противников клуб, разследван е и за неприлично предложение към танцьорка в Азербайджан. Продал е футболисти за 140 милиона евро, докато в касата на клуба има не повече от 20 милиона.
btvnews.bg
Вчера четох нещо за сина на собственика в някакъв хърватски форум.Гуглето така ми преведи,че разбрах само нещо от сорта,че Марио нищо не разбирал,а вземал важни решения относно клуба,докато баща му е на почивка.Другото,което ми направи впечатление,че е като при нас,привържениците на Хайдук са за Лудогорец,но не защото ни обичат,а защото не обичат Динамо Загреб. :mrgreen: Все пак с такива ниски цени на билетите,ще отидат доста хора,но не и тези които бойкотират,а те са истинската агитка,или греша?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
FCEverton
Контакти:

Мнениеот FCEverton » 30 юни 2012 01:40

Динамо ще даде всичко от себе си за да влезе в групите на ШЛ особено,след като всички там бяха разочаровани от миналогодишното си представяне и разгромната загуба от Лион.Имат огромен потенциал на фона на Лудогорец,също така опит и класа.Футболисти като-Vrsaljko(трансферна цел на Леверкузен),Sammir (от Вердер могат да го вземат до мача с Лудогорец),и голмайстора им Beqiraj,ако ги имахме в нашето първенство щяхме да ги мислиме за богове.Но най-вероятно Лудогорец ще изиграят 2 достойни мача и след това ще говорим,че ако не беше еди кое си,щяхме да...Все пак успех!
[wrapimg=]http://i.minus.com/iuYXF44jEzDmx.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 30 юни 2012 05:41

FCEverton написа:Но най-вероятно Лудогорец ще изиграят 2 достойни мача и след това ще говорим,че ако не беше еди кое си,щяхме да...Все пак успех!

Аз пък не мисля,че ще има:
че ако не беше еди кое си,щяхме да...

Ако харесвам нещо,най-много в Лудогорец и в неговото управление-то е,че търсят грешките в самите себе си.Мъжко и достойно за уважение поведение.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 30 юни 2012 09:08

FCEverton написа:Динамо ще даде всичко от себе си за да влезе в групите на ШЛ особено,след като всички там бяха разочаровани от миналогодишното си представяне и разгромната загуба от Лион.Имат огромен потенциал на фона на Лудогорец,също така опит и класа.Футболисти като-Vrsaljko(трансферна цел на Леверкузен),Sammir (от Вердер могат да го вземат до мача с Лудогорец),и голмайстора им Beqiraj,ако ги имахме в нашето първенство щяхме да ги мислиме за богове.Но най-вероятно Лудогорец ще изиграят 2 достойни мача и след това ще говорим,че ако не беше еди кое си,щяхме да...Все пак успех!

Съгласен съм, но я ми кажи колко да е опитен Vrsaljko? Момчето е страхотен талант, но е на 20! Sammir ще се радвам да го продадат до мача с нас.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 30 юни 2012 09:38

Динамо е чист фаворит в мачовете. Докато им дойде времето от Лудогорец трябва всячески да се постараят да убедят хърватите, че те са слаб отбор, който ще бият без много усилия. Ако това значи да паднат по 0-4 в три мача в контролите, така трябва да направят. Хърватите имат голяма самочувствие и малко им трябва то да се качи съвсем в небето, а това ще е фатално за тях според мен поне в първия мач.
Не подходят ли с пренебрежение, за нашите ще е много трудно да ги отстранят.
Има и нещо друго, не зная дали е коментирано по-напред. Ако стане чудото и Лудогорец успее, съперникът в следващия кръг със сигурност ще е по-слаб от Динамо, а това значи отворен път към групите на ЛЕ. Тоест Лудогорец трябва много да заложи на тези мачове и да вкара в игра и малко "лисичи" методи. Целта би ги оправдала напълно.

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 30 юни 2012 10:35

Аз мисля,че Петев много добре осъзнава,че именно мача с Динамо е ключов,както за Лудогорец,така и за него.Досега виждаме неща,които не са правени от никой друг български отбор,говоря за усилени и правилни тренировки,страхотна атмосфера,дори ако щете медиен комфорт.Впечатли ме това,колко отворено и прозрачно за медиите и за нас феновете е всичко,което се случва на лагера и около клуба,това само може да радва.По този начин, ставаме съпричастни и свидетели на това,как се работи по подготовката на тима.
Петев работи здраво и то си личи,непрестанните комбинации,усиленото залагане на идеи по времето на двете контроли,похвално е!Не престава да търси,отбора наистина започва да изглежда надграден - независимо,че това ще си проличи най-много в двете престоящи контроли с Динамо (Букурещ) и Рубин.На този етап,не мисля,че трябва да отписваме Лудогорец,отбора има достатъчно добър треньор.Идеите му за надхитряване на Динамо,витаят във въздуха по време на контролите,дано се получи!Радвам се,че точно той е треньор на нашите зелени орли.

Потребителски аватар
FCEverton
Контакти:

Мнениеот FCEverton » 30 юни 2012 18:13

D.Georgiev написа:
FCEverton написа:Динамо ще даде всичко от себе си за да влезе в групите на ШЛ особено,след като всички там бяха разочаровани от миналогодишното си представяне и разгромната загуба от Лион.Имат огромен потенциал на фона на Лудогорец,също така опит и класа.Футболисти като-Vrsaljko(трансферна цел на Леверкузен),Sammir (от Вердер могат да го вземат до мача с Лудогорец),и голмайстора им Beqiraj,ако ги имахме в нашето първенство щяхме да ги мислиме за богове.Но най-вероятно Лудогорец ще изиграят 2 достойни мача и след това ще говорим,че ако не беше еди кое си,щяхме да...Все пак успех!

Съгласен съм, но я ми кажи колко да е опитен Vrsaljko? Момчето е страхотен талант, но е на 20! Sammir ще се радвам да го продадат до мача с нас.

Toi e v grafata "klasa" :)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iuYXF44jEzDmx.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 30 юни 2012 18:25

Да наистина е вярно,че Динамо имат много млади звезди,но вие имате играчи със много опит във Ект.Ако набързо ги насвяткате във първите минути на мача лекетата ще напълнят гащите :)

Върни се в “Лудогорец”