Суперкупа: "Лудогорец" - "Локомотив" Пд FT: 3:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Суперкупа: "Лудогорец" - "Локомотив" Пд

Мнениеот tsonpen » 11 юли 2012 09:52

Да благодарим на ТВ+, че повече хора ще гледат мача на стадиона! :mrgreen:
Преди мача за Купата се видяхме с хора от Бургас и те естествено се заинтересуваха от мача. Когато се прибрали започнали да ровят каналите и останали крайно учудени, че никой не предава мача, макар и да са си купили услуга на ниво от сериозен доставчик. ;)
Днес не ми е никак подходящ ден от лична и бизнес гледна точна, но след малко паля гумите, топваме се в морето и после ще викаме за Лудогорец! :)
Според мен победата никак не е сигурна. Локо Пловдив е същият костелив отбор, който ни излъга в Пловдив. Да, Лудогорец се качи нагоре като самочувстиве, а и като качество за малкото време, което мина. Но се случва това да се обезличи в някой мач.
Надявам се логиката отново да въздържествува! Успех на момчетата и дано отново да ни зарадват и то с красива игра и категорична победа!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 11 юли 2012 11:08

Освен, че съперникът не ни е много удобен, ще трябва да се справим и без един от най-важните ни играчи - Дяков. Според вас кой ще заеме мястото му като вътрешен полузащитник:

- Бургзорг, който беше неубедителен при контролите;
- Костадинов - който направи отлична подготовка и добри игри (лично аз се надявам да е той);
- или версията на спортал, според която Деко ще започне на мястото на Дяков, а на лявото крило ще е Мишо Александров?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
SaNdOoO
Контакти:

Мнениеот SaNdOoO » 11 юли 2012 12:11

Дано днес да се получи един хубав спектакъл в един голям финал :)
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 11 юли 2012 12:44

D.Georgiev написа:Освен, че съперникът не ни е много удобен, ще трябва да се справим и без един от най-важните ни играчи - Дяков. Според вас кой ще заеме мястото му като вътрешен полузащитник:

- Бургзорг, който беше неубедителен при контролите;
- Костадинов - който направи отлична подготовка и добри игри (лично аз се надявам да е той);
- или версията на спортал, според която Деко ще започне на мястото на Дяков, а на лявото крило ще е Мишо Александров?

Версията на Спортал

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 11 юли 2012 13:50

Костадинов трябва да играе, талант е, изнесе добри мачове както казвате и ако сега не му се даде шанс то кога? Трябва да ги опукаме едно 3:0, 3:1, несериозно да се мисли, че само с името си ще ни се опрат. И ЦСКА беше име, харизма и тем подобни глупости на феновете им, но на терена играят играчите, а нашите са няколко класи над тези на Локото 8-)

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 11 юли 2012 13:58

hijack1 написа:Костадинов трябва да играе, талант е, изнесе добри мачове както казвате и ако сега не му се даде шанс то кога? Трябва да ги опукаме едно 3:0, 3:1, несериозно да се мисли, че само с името си ще ни се опрат. И ЦСКА беше име, харизма и тем подобни глупости на феновете им, но на терена играят играчите, а нашите са няколко класи над тези на Локото 8-)

Тази подготовка Костадинов беше един от играчите, който ми направиха най-добро впечатление (включително от титулярите). Момчето може отлично както да изпълнява дефанзивни функции, така и да се включва активно в изграждането на играта. Младежки национал, записа минути миналия сезон, отбеляза не малко голове като за неговия пост, напълно заслужава титулярното място днес! Деко не го виждам на тази позиция, просто той без да си използва скоростта и визията над играта ще е половин играч. Жалко, че мачът дори по телевизията няма да мога да го гледам, утре ще го изгледам на запис.

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 11 юли 2012 15:46

Победа за Домувчиев 1 2 гола разлика.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 11 юли 2012 15:56

bianchi написа:Победа за Домувчиев 1 2 гола разлика.

И на финала ли Домусчиев ви победи? Съдията ли беше виновен? Играчи ли ви бяхме хванали или вие просто бяхте във върховна форма? Поредния смешен фен на богопомазаните. Те евентуално биха могли да загубят единствено от "Реал" или "Барса", но само ако съдията подпре нещо противника. "Локото" честен мач не губи! Много бързо забравяте колко жалка продукция изнесохте на финала. Тогава бяхте по-ниски от тревата. Минаха два месеца и пак се започна...

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 11 юли 2012 16:40

D.Georgiev написа:Тази подготовка Костадинов беше един от играчите, който ми направиха най-добро впечатление (включително от титулярите). Момчето може отлично както да изпълнява дефанзивни функции, така и да се включва активно в изграждането на играта. Младежки национал, записа минути миналия сезон, отбеляза не малко голове като за неговия пост, напълно заслужава титулярното място днес! Деко не го виждам на тази позиция, просто той без да си използва скоростта и визията над играта ще е половин играч. Жалко, че мачът дори по телевизията няма да мога да го гледам, утре ще го изгледам на запис.

В повечето заведения на центъра ще го дават мача, аз даже си мисля да отскоча до Силвената :lol:

Потребителски аватар
DelijePlovdiv
Контакти:

Мнениеот DelijePlovdiv » 11 юли 2012 16:53

Нямало да пускат пияни,дрогирани или въоражени разградчани. Ехх... как ми се искаше след има-няма час и половина да видя някой надрусан като свиня с нож да тича към мен :mrgreen:

Върни се в “Лудогорец”