Alex-Plovdiv написа:Реалността е, че е много лесно да бъдеш от страната на подпираните, защото винаги можеш да изкараш протестиращите грешни. Много трудно е да убедиш безпристрастните (или безразличните) маси от хора или пък тези, на които всичко си им е "добре", че българския шампионат от доста години вече е адски нареден и корумпиран. Когато на българина му дават "гювеч", боли го фара дали е по честен или по нечестен начин. Факт е, че в последните години в Пловдив си извоювахме реноме на "мрънкачи" и все нещо ни е криво. Истината е, че сме едни от многото, които са наясно, че нещо не е наред, но за разлика от другите ние няма да се примирим с престъпното статукво. Само за миг си помислете, разградчани, ако не беше Домусчиев и парите му и вие бяхте стигнали някак си до "А" група по трудния начин, т.е. с многогодишена работа, развитие и късмет. Дали отношението на БФС, съдийски комии и медии към вас щеше да е същото? Дали случайно тогава вие нямаше да разберете какво означава в преносен (че и в буквален) смисъл значението на думата секира?! Дали нямаше да ви е адски тъпо и болно, когато виждате как усилията на многото хора в клубът ви се потъпкват от банда мошеници във върхушката, за сметка на техните си интереси?! Може би, но в момента ви е удобно да си траете и да се радвате на отбора си, щото всичко в него се развива по много европейски начин, видите ли и всички трябва да взимат пример от вас. Не ме разбирайте погрешно - радвайте се на това, което се случва, наслаждавайте се на зрелищата и на новия "Антибиотик", но не четете морал на тези, които МНОГО години са били ощетявани от отбори с добри позиции във ВЪРХУШКАТА. Отбори с многобройна публика и дългогодишна история!
Аз не искам някой да ни подарява каквото и да е! Мисля, че сме го писали много пъти това нещо всички фенове на Лудогорец пишешщи тук! От какво да се срамувам, че вчера смачкахме Черноморец ли? Играта вървеше, отбора игра, особено след лошия старт на мача с гола от съблекалнята! Сега ще кажеш, че имало фаул преди първия гол, но се вижда от всички камери, че дори няма контакткамо ли да има спъване, а защо после Асис мисля беше пада си е негова работа! Изравнителния гол е просто брилянтен или ще кажете, че и той е вкаран от съдията! Не спират да се пишат глупости по наш адрес и върхът беше, че сме "пробивали" играч, който е наказан! Относно дузпата - от основната камера наистина изглеждаше, че Марселиньо пада лесно, но от камерата зад вратата ясно се вижда, че играчът на Черноморец атакува и блъска Марселиньо и го поваля на земята, което според мен си е дузпа! Разбира се, че можеше да не бъде свирена, както не бяха свирени през сезона поне 10 такива интервенции срещу него! За второто положение няма да коментирам! Това си беше прийом от борбата! Това че медиите налагат каквото им е спуснато, не означава, че нещата стоят по този начин! Дори вчера Сашо Диков без да е видял дори репортаж от мача не спря да говори за секира в Разград и явно подпиране, а като показаха репортажа, май не потвърди думите си от преди това! И още нещо! Кой му е виновен на Черноморец, че не играха нищо в този мач! Вкараха гол в 4-тата минута и се наредиха пред вратата!
Антибиотик бе ведомствен отбор! Относно Домусчиев само ще ти кажа, че отбора го имало и преди него, а за вашите проблеми и сливания с други отбори няма нужда аз да ти напомням! Всеки отбор е имал трудности, но настоящето е такова, че на много хора не искат Лудогорец да е там където е сега! Затова е и цялата тази медийна атака! Относно историята май ни има от преди вас, така че...!