КБ Финал Локомотив ПД-Лудогорец 1:2FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: КБ Финал Локомотив ПД-Лудогорец 16.05.2012

Мнениеот D.Georgiev » 11 май 2012 14:40

vlado161 написа:само да попитам ,вие до сега имали ли сте реално повече от 100-200 човека извън Разград? в Пловдив бяхте 50 -100 ,срещу Левски и Цска също / не повече от 200 реално ! сега изведнъж 3000 и то в делничен ден ,това е нереално ! ние в Ловеч бяхме поне 2000,и сега трябва да сме 30 000 или 50 000 според вашите прогнози :lol:

моето лично мнение е, че вие ще сте не повече от 500 ,а ние около 10 000 ! и който мисли че 10 000 гърла не могат да дадът тонус,настроение и надъхване на футболистите си - много греши :)

До вторник продадените билети бяха над 1000. Ще сте много повече от нас, но няма да сме 200 човека не се притеснявай ;)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 11 май 2012 16:22

D.Georgiev написа:
vlado161 написа:само да попитам ,вие до сега имали ли сте реално повече от 100-200 човека извън Разград? в Пловдив бяхте 50 -100 ,срещу Левски и Цска също / не повече от 200 реално ! сега изведнъж 3000 и то в делничен ден ,това е нереално ! ние в Ловеч бяхме поне 2000,и сега трябва да сме 30 000 или 50 000 според вашите прогнози :lol:

моето лично мнение е, че вие ще сте не повече от 500 ,а ние около 10 000 ! и който мисли че 10 000 гърла не могат да дадът тонус,настроение и надъхване на футболистите си - много греши :)

До вторник продадените билети бяха над 1000. Ще сте много повече от нас, но няма да сме 200 човека не се притеснявай ;)

И спрямо населението на градовете ще сме повече. Дори и Пловдив да го разделиш на 2, защото имате два сериозни отбора пак агитката на Лудогорец е по-голяма като съотношение на публика към брой на населението.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 11 май 2012 18:41

vlado161 написа:"mad forest" написа:
Прав си, ще видим на мача! Не се съмнявам, че ще сте повече от нас, но процентно на населението на градовете имайки предвид дори, че Пловдив има два отбора със сериозна публика, вие трябва да сте 5 пъти повече от нас! Както изглежда ние ще бъдем около 2500 до 3000 по мое мнение, което умножено по 5 сам може да се сетиш, че няма да сте 15 000

само да попитам ,вие до сега имали ли сте реално повече от 100-200 човека извън Разград? в Пловдив бяхте 50 -100 ,срещу Левски и Цска също / не повече от 200 реално ! сега изведнъж 3000 и то в делничен ден ,това е нереално ! ние в Ловеч бяхме поне 2000,и сега трябва да сме 30 000 или 50 000 според вашите прогнози :lol:

По първия въпрос- Във Варна бяхме около 600 - 700 човека! В Търговище около 2000 (Ако искаш не го брой, разстоянието е 35 км)! в Ловеч над 500! Това че не се интересуваш от нашия отбор е нормално, но да се изказваш неподготвен не е!
По втория въпрос- вече има продадени над 1700 билета! Вашите колко са?
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

haha

Мнениеот haha » 13 май 2012 10:54

Вчера гледах второто полувреме от мача,после highlights.Дузпата наистина беше измислена,но само на мен ли ми се струва,че при гола на Черноморец имаше фал в атака :roll:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
lokomotiv4o
Контакти:

Мнениеот lokomotiv4o » 13 май 2012 11:44

Като чета коментарите на тея момчета от Лудогорец и направо имам чувството, че са ги изтървали от някъде! Ако не знаех каква е реалността, бих си помислил, че имат повече фенове от Ливърпул! Бива, бива, аме тва си е излагация. То не бяха проценти, население и куп други простотии. След малко чакам да ми кажете, че агитката ви е по-голяма от тази на Локомотив, и че ще бъдете 20000 на финала. Слезте на земята и си гледайте борбата за шампионската титла, в която ви пожелавам успех! На финала гледайте към сектор "В" и вижте какво наричат подкрепа и вярна публика по целия свят! Ще ви останат добри спомени. А за купата - тя ще бъде ЧЕРНО-БЯЛА........

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 13 май 2012 19:54

lokomotiv4o написа:Като чета коментарите на тея момчета от Лудогорец и направо имам чувството, че са ги изтървали от някъде! Ако не знаех каква е реалността, бих си помислил, че имат повече фенове от Ливърпул! Бива, бива, аме тва си е излагация. То не бяха проценти, население и куп други простотии. След малко чакам да ми кажете, че агитката ви е по-голяма от тази на Локомотив, и че ще бъдете 20000 на финала. Слезте на земята и си гледайте борбата за шампионската титла, в която ви пожелавам успех! На финала гледайте към сектор "В" и вижте какво наричат подкрепа и вярна публика по целия свят! Ще ви останат добри спомени. А за купата - тя ще бъде ЧЕРНО-БЯЛА........

Надявам се след финала да влезеш тук и да кажеш, МОМЧЕТА ОБЪРКАХ СЕ, ЧЕСТИТО! За съжаление съм сигурен, че няма да се случи! Независимо как сте играли ще кажете и ревете че някой ви е порязал! Това е реалността в България, трябва да се реве! Успех на Локомотив и дано се класира за ЕКТ, но през шампионата!

Потребителски аватар
Alex-Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Alex-Plovdiv » 13 май 2012 21:54

Реалността е, че е много лесно да бъдеш от страната на подпираните, защото винаги можеш да изкараш протестиращите грешни. Много трудно е да убедиш безпристрастните (или безразличните) маси от хора или пък тези, на които всичко си им е "добре", че българският шампионат от доста години вече е адски нареден и корумпиран. Когато на българина му дават "гювеч", боли го фара дали е по честен или по нечестен начин. Факт е, че в последните години в Пловдив си извоювахме реноме на "мрънкачи" и все нещо ни е криво. Истината е, че сме едни от многото, които са наясно, че нещо не е наред, но за разлика от другите ние няма да се примирим с престъпното статукво. Само за миг си помислете, разградчани, ако не беше Домусчиев и парите му и вие бяхте стигнали някак си до "А" група по трудния начин, т.е. с многогодишна работа, развитие и късмет. Дали отношението на БФС, съдийски комии и медии към вас щеше да е същото? Дали случайно тогава вие нямаше да разберете какво означава в преносен (че и в буквален) смисъл значението на думата секира?! Дали нямаше да ви е адски тъпо и болно, когато виждате как усилията на многото хора в клуба ви се потъпкват от банда мошеници във върхушката, за сметка на техните си интереси?! Може би, но в момента ви е удобно да си траете и да се радвате на отбора си, щото всичко в него се развива по много европейски начин, видите ли и всички трябва да взимат пример от вас. Не ме разбирайте погрешно - радвайте се на това, което се случва, наслаждавайте се на зрелищата и на новия "Антибиотик", но не четете морал на тези, които МНОГО години са били ощетявани от отбори с добри позиции във ВЪРХУШКАТА.Бъдете по-търпеливи към по-големите.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 13 май 2012 22:14

Alex-Plovdiv написа:Реалността е, че е много лесно да бъдеш от страната на подпираните, защото винаги можеш да изкараш протестиращите грешни. Много трудно е да убедиш безпристрастните (или безразличните) маси от хора или пък тези, на които всичко си им е "добре", че българския шампионат от доста години вече е адски нареден и корумпиран. Когато на българина му дават "гювеч", боли го фара дали е по честен или по нечестен начин. Факт е, че в последните години в Пловдив си извоювахме реноме на "мрънкачи" и все нещо ни е криво. Истината е, че сме едни от многото, които са наясно, че нещо не е наред, но за разлика от другите ние няма да се примирим с престъпното статукво. Само за миг си помислете, разградчани, ако не беше Домусчиев и парите му и вие бяхте стигнали някак си до "А" група по трудния начин, т.е. с многогодишена работа, развитие и късмет. Дали отношението на БФС, съдийски комии и медии към вас щеше да е същото? Дали случайно тогава вие нямаше да разберете какво означава в преносен (че и в буквален) смисъл значението на думата секира?! Дали нямаше да ви е адски тъпо и болно, когато виждате как усилията на многото хора в клубът ви се потъпкват от банда мошеници във върхушката, за сметка на техните си интереси?! Може би, но в момента ви е удобно да си траете и да се радвате на отбора си, щото всичко в него се развива по много европейски начин, видите ли и всички трябва да взимат пример от вас. Не ме разбирайте погрешно - радвайте се на това, което се случва, наслаждавайте се на зрелищата и на новия "Антибиотик", но не четете морал на тези, които МНОГО години са били ощетявани от отбори с добри позиции във ВЪРХУШКАТА. Отбори с многобройна публика и дългогодишна история!

Аз не искам някой да ни подарява каквото и да е! Мисля, че сме го писали много пъти това нещо всички фенове на Лудогорец пишешщи тук! От какво да се срамувам, че вчера смачкахме Черноморец ли? Играта вървеше, отбора игра, особено след лошия старт на мача с гола от съблекалнята! Сега ще кажеш, че имало фаул преди първия гол, но се вижда от всички камери, че дори няма контакткамо ли да има спъване, а защо после Асис мисля беше пада си е негова работа! Изравнителния гол е просто брилянтен или ще кажете, че и той е вкаран от съдията! Не спират да се пишат глупости по наш адрес и върхът беше, че сме "пробивали" играч, който е наказан! Относно дузпата - от основната камера наистина изглеждаше, че Марселиньо пада лесно, но от камерата зад вратата ясно се вижда, че играчът на Черноморец атакува и блъска Марселиньо и го поваля на земята, което според мен си е дузпа! Разбира се, че можеше да не бъде свирена, както не бяха свирени през сезона поне 10 такива интервенции срещу него! За второто положение няма да коментирам! Това си беше прийом от борбата! Това че медиите налагат каквото им е спуснато, не означава, че нещата стоят по този начин! Дори вчера Сашо Диков без да е видял дори репортаж от мача не спря да говори за секира в Разград и явно подпиране, а като показаха репортажа, май не потвърди думите си от преди това! И още нещо! Кой му е виновен на Черноморец, че не играха нищо в този мач! Вкараха гол в 4-тата минута и се наредиха пред вратата!
Антибиотик бе ведомствен отбор! Относно Домусчиев само ще ти кажа, че отбора го имало и преди него, а за вашите проблеми и сливания с други отбори няма нужда аз да ти напомням! Всеки отбор е имал трудности, но настоящето е такова, че на много хора не искат Лудогорец да е там където е сега! Затова е и цялата тази медийна атака! Относно историята май ни има от преди вас, така че...!

Потребителски аватар
Alex-Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Alex-Plovdiv » 13 май 2012 22:30

Имаше ви преди идването на Домусчиев, това е ясно, но той ви вкара в "А" група и ви направи отбор. За историята - не знам как реши, че ви има преди нас?! А и не точно това имах предвид, като казах, че Локомотив Пд е по-голям от вас. Нито пък съм търсил повод за интрига. Фактът си е факт и не знам защо моментално почна да си кривиш душата в противното. Обичта на публиката и нейният брой правят един отбор голям. И аз с ръка на сърцето мога да кажа, че примерно Левски и ЦСКА са по-големи от нас (макар че именно от тях сме търпели най-големите неправди). Не се учете да бъдете веднага в опозиция на неудобните ви факти! Тепърва ще имате възможността да израстнете като отбор и публика. Уважавайте по-големите!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 13 май 2012 23:02

Alex-Plovdiv написа:Имаше ви преди идването на Домусчиев, това е ясно, но той ви вкара в "А" група и ви направи отбор. За историята - не знам как реши, че ви има преди нас?! А и не точно това имах предвид, като казах, че Локомотив Пд е по-голям от вас. Нито пък съм търсил повод за интрига. Фактът си е факт и не знам защо моментално почна да си кривиш душата в противното. Обичта на публиката и нейният брой правят един отбор голям. И аз с ръка на сърцето мога да кажа, че примерно Левски и ЦСКА са по-големи от нас (макар че именно от тях сме търпели най-големите неправди). Не се учете да бъдете веднага в опозиция на неудобните ви факти! Тепърва ще имате възможността да израстнете като отбор и публика. Уважавайте по-големите!

Никъде не съм написал, че сме по-големи от вас, но мисля че заслужаваме уважение за това което направихме, а именно, че раздвижихме заспалото ни първенство! от кога не е имало такова първенство, да не се знае шампиона до последния кръг, както и участниците в ЕКТ? За жалост обаче вече получаваме секирите на журналистите!
Предшественика на Лудогорец е създаден 1919 г.

Върни се в “Лудогорец”