Лудогорец в групите на Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: За антиЛудогорците

Мнениеот ralka_levskarka » 07 сеп 2014 22:39

cska-632 написа:
ralka_levskarka написа:
avg написа:Мисля, че показаха, че са единствения клубен отбор в България, който ни е радвал и ни е докарвал толкова приятни емоции :)

Пак си помисли..

Ти не си била осъзната при последния успех на друг български отбор.

Казал си.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Бай Иван
Контакти:

Мнениеот Бай Иван » 07 сеп 2014 22:43

В общи линии злобарските коментари против "Лудогорец" са подкрепени със силен коз - снимка на циганин с кренвирш и снимка на рязани турци с тениска "Turk telekom"! :) :) :)
Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 07 сеп 2014 23:03

cska-632 написа:
subzero написа:Ивайло,Ивчо. Престани моето момче с тая показност и с тоя ПР. Всичко,което Лудогорец прави и за болните и за недоносените деца е фантастично. Но вярвай ми,не са единствени. За другите просто не се тръби и така е редно.
Престанете с тая евтина показност . Само дразните . И ми лепнал некви снимки тука.
Що не сложиш снимки на нарязаните кораби в БМФ ???

Ти що не сложиш снимка на 400-тте млн. инвестиции в БМФ от Кирил Домусчиев? И какво общо има БМФ с Лудогорец? Да не си един от мързеливците без умения, които е уволнил :?:

:mrgreen: :mrgreen:
Поредния хуморист . 400 млн ??? Ти чуваш ли се ??
Явно,не. Оглушал си от писъците на Алекси.
Само хумористи в тоя форум днеска. :mrgreen:
На мен не ми трябват снимки за нищо. Твърдя,че тая показност е излишна.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 07 сеп 2014 23:27

BRF написа:
1Neutralen написа:

Ок, чакай да ти дам още факти. Ти ще гледаш Металург Донецк по интернет, с ниско качество на картината. На другия полюс са феновете на Лудогорец, които ще могат да гледат Лудогорец как се надиграва с Реал Мадрид, Ливърпул и Базел на препълнен стадион. ;)

И......
Тук до колкото те разбирам,нямаш намерение да се разкарваш до стадиона да гледаш ШЛ!
А пък аз ще гледам с повече страст контрола на ЦСКА с който и да е,отколкото ти с Реал Мадрид!
Само да ти кажа,че ти на където отиваш,аз от там се връщам!Мачове на ЦСКА с Ливърпул и Базел съм гледал,с Реал не съм,но съм гледал Атлетико,както и Милан,Рома,Фулъм,Блекбълн........да не отегчавам хората!Всичко това на стадиона !

Много си скромен ! Направо си му кажи.Феновете на Левски и ЦСКА къде са срали,те сега пасът ! Сладко да ви е :lol: :lol: :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 08 сеп 2014 00:31

Черният козел написа:Много си скромен ! Направо си му кажи.Феновете на Левски и ЦСКА къде са срали,те сега пасът ! Сладко да ви е :lol: :lol: :lol:

Ми то където сте били там сте и осрали!
Има място на което още не сте били и не изглежда че някога ще бъдете - там сега са Лудогорец!
И няма да пасат, а ще играят футбол - такъв, какъвто никога не сте играли!
Да обобщя:
Лудогорец ще играят на ниво, което е недостъпно за клуб като ЦСКА.
Те пък от своя страна там където са играли са и осрали!
Изненадвашо е как един резултат като 8:0 не успя да наклони везните на омразата от към Левски, към Ловеч, а краткия, но впечатляващ спектакъл на Лудогорец пречупи една 65 годишна традиция на злобата му два клуба и насочи негативната енергия на розовата половина към Разград?!
Трогателни изглеждат напъните на част от феновете на ЦСКА, водени от своя тробадур Стойчо- безбройчо, да осерат и малкото незасегнати футболни полянки!
Може би това е и причината да не посещават масово собствения си стадион, а да са активни преди всичко в борбата на своите побратими (Стяуа, Партизан).
Имайки в предвид как Лудогорец "преби" братята, можете да си представите какво е сторил на сестрите на армейците!
Как после да не ревеш и риеш срещу Разградлии, когато те тъй системно поругават честа на розовото ти семейство :?:

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 08 сеп 2014 00:40

Скоро ще има един рев и едно близане на много рани :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

zaleza1234
Контакти:

Мнениеот zaleza1234 » 08 сеп 2014 13:01

Сами си правите всички да ви мразят бях за Лудогорец и срещу Стяуа и срещу другите чуждестранни отбори с които са играли ама от както ви чета направо ми ставате гнусни. Повече няма да ви подкрепям и Бог ми е свидетел че дори като играете с Левски от все сърце ще стискам палци на сините в този мач. И колко сладко ще е в края на шампионата друг да се намърда сред поставените благодарение на вашия коефициент. Тази година шампионата няма да е като предишните. А за грандовете не се безпокойте ,докато нас феновете ни има и тях ще ги има. Ама при вас като свършат на Думусбей кренвиршите ще изчезнете и вие :mrgreen: :mrgreen:

iliyan

Мнениеот iliyan » 08 сеп 2014 14:28

Много време изкара тази безсмислена и неграмотно написана тема !
Няма ли кой да и сложи ключа ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 08 сеп 2014 15:25

iliyan написа:Много време изкара тази безсмислена и неграмотно написана тема !

Така се вижда колко сте злобни. 8-)

iliyan

Мнениеот iliyan » 08 сеп 2014 15:46

1Neutralen написа:
iliyan написа:Много време изкара тази безсмислена и неграмотно написана тема !

Така се вижда колко сте злобни. 8-)

Боже мили колко си неграмотен.Да беше прочел правилата на този форум ли ?!
Дори самото заглавие на темата нарушава правилата.Какво ли се учудвам ?!
И ти си като всички със зелените очила - не виждате по далеч от носа си.
И между другото си смени ника. Ти си толкова неутрален колкото аз съм фен на апчетата от Разград :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “Лудогорец”