ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио, 3:3 (4:3)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио, 3:3 (4:3)

Мнениеот kartago » 28 фев 2014 01:01

plamenst7 написа:
Lubaka1892 написа:
plamenst7 написа:
Lubaka1892 написа:
MASTER_COOL написа:България се гордее с този Лудогорец. Невероятно представяне ! ИЗУМИТЕЛНО !
Искам да ви кажа, че изпитах уникална радост ! Такава съм изпитвал само с любимият ми отбор ЦСКА !
Но тук залога и драмата бяха съвсем други.
Велик сектор Г ! ВЕЛИК !
Уникално е как се обединихме червени, бели, жълти и всякакви други в мощен български юмрук !
Онези няма да ги коментираме - НИЩОЖЕСТВА ! ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ! Това е съдбата им !

С/У ВАЛЕНСИЯ над 40 000 само Българи този път !

Напред Българи Юнаци !

Ще има и доста "сини" , които ще застанат зад честта на България, както е имало и този мач,сигурен съм!

Разбира се, че е имало, но по-важното е да се оплюе Левски. Не един и двама фенове на Левски изразиха радостта си от победата на Лудогорец, но те някак си не се забелязват особено.

Оплюването си е национален спорт. Аз разбирам да се бъзикаме с "неадекватните" сини фенове дето две седмици не спряха да плюят по Лудогорец, ама те се покриха и сега го отнасят нормалните фенове, които незнам защо продължават да ги защитават.

Аз никого не защитавам, освен името на Левски. Няма против кой каквото иска да говори за тези фенове, но да се плюе по целия отбор и по всички фенове на Левски и то при положение, че не малко от тях подкрепиха Лудогорец не мога да го приема.

Не мисля, че се прави нарочно. И всички са наясно, че абсолютно не става въпрос за всички фенове на "Левски", но просто сега ги нямаше и го отнесоха другите, по-нормалните. Синчец също нормално обясни, че срещу който и друг отбор да беше играл Лудогорец, щеше да го подкрепи, но срещу Лацио, не, защото харесва лацианите от дете, нормална постъпка, но го нямаше да дразни тука. Но си имаше и хора, които целенасочено дразнеха и провокираха в чужд форум, което вече си беше признак и на простотия, и на някаква неразбрана омраза.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 фев 2014 01:06

Добре бе пичове, докога ще слагате всички левскари под общ знаменател ? Плюйте си по конкретните хора, а не по всички. Тук достатъчно левскари поздравихме Лудогорец и съм сигурен, че е имало много левскари, които са ги подкрепили от стадиона и пред телевизора. Мърша има навсякъде. Такива хора има и в агитката на ЦСКА, на Ботев, Локо, Берое, Нефтохимик и т.н.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 фев 2014 01:10

Между другото, къде останаха бомбите и факлите, с които се целеше служебна победа за Лацио ? Нали знаят сега какво да направят журналистите ? Да отидат до първия оръжеен магазин, да си купят пистолет и да се застрелят!

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 28 фев 2014 01:10

браво!!! заради лудогорец цяла европа ще говори за българския клубен футбол. успех, момчета, заслужавате да сте там където сте. гнус ме е да коментирам какво беше в сектор Б тази вечер(само за там намерихме билети). в двата края бяха пуснали хора от разград, а тези в средата не пропуснах да се покажат като идиоти. имаше майки с деца, бащи с 4-5 годишни деца, дошли от другия край на българия да видят голям мач , а 200 паляка им викаха умрете селяни, турци сте, к******* сте и тнт, но всичко се връща! аз никога не съм бил на мач, в който 30 хил души викат срещу отбор, който го няма на терена... и им пожелавам още доста време да опират до павлодар
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 28 фев 2014 01:12

Eminem написа:Между другото, къде останаха бомбите и факлите, с които се целеше служебна победа за Лацио ? Нали знаят сега какво да направят журналистите ? Да отидат до първия оръжеен магазин, да си купят пистолет и да се застрелят!

поне 5 пъти, когато мисиджан пипнеше топката издаваха маймунски звуци, достатъчно силно някой черен да се прибере в съблекалнята и да бъде спрян мача. точно в италия има достатъчно примери бях там и го чух.за теб не знам
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 28 фев 2014 01:16

Eminem написа:Между другото, къде останаха бомбите и факлите, с които се целеше служебна победа за Лацио ? Нали знаят сега какво да направят журналистите ? Да отидат до първия оръжеен магазин, да си купят пистолет и да се застрелят!

В един сайт писаха, че са били спрени от охраната и стюардите на стадиона, не са позволили да се вкарат забранени предмети. Колко е вярно?! Не знам.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 фев 2014 01:20

kartago написа:

В един сайт писаха, че са били спрени от охраната и стюардите на стадиона, не са позволили да се вкарат забранени предмети. Колко е вярно?! Не знам.

Прилича ми на застраховка... :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 28 фев 2014 01:21

Графът написа:браво!!! заради лудогорец цяла европа ще говори за българския клубен футбол. успех, момчета, заслужавате да сте там където сте. гнус ме е да коментирам какво беше в сектор Б тази вечер(само за там намерихме билети). в двата края бяха пуснали хора от разград, а тези в средата не пропуснах да се покажат като идиоти. имаше майки с деца, бащи с 4-5 годишни деца, дошли от другия край на българия да видят голям мач , а 200 паляка им викаха умрете селяни, турци сте, к******* сте и тнт, но всичко се връща! аз никога не съм бил на мач, в който 30 хил души викат срещу отбор, който го няма на терена... и им пожелавам още доста време да опират до павлодар

Би ли ми обяснил, защо заради 200 паляка се настройвате срещу целия отбор и хиляди други които подкрепят Левски, но днес са подкрепили и Лудогорец? Тези 200 паляка са достатаъчно мразени и от левскарите. Иначе ако искаш да видиш как се вика срещу отбор който не е на терена, ходи на мачове на ЦСКА. Там имат един рефрен който не пропускат на никой мач.

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 28 фев 2014 01:27

plamenst7 написа:
Графът написа:браво!!! заради лудогорец цяла европа ще говори за българския клубен футбол. успех, момчета, заслужавате да сте там където сте. гнус ме е да коментирам какво беше в сектор Б тази вечер(само за там намерихме билети). в двата края бяха пуснали хора от разград, а тези в средата не пропуснах да се покажат като идиоти. имаше майки с деца, бащи с 4-5 годишни деца, дошли от другия край на българия да видят голям мач , а 200 паляка им викаха умрете селяни, турци сте, к******* сте и тнт, но всичко се връща! аз никога не съм бил на мач, в който 30 хил души викат срещу отбор, който го няма на терена... и им пожелавам още доста време да опират до павлодар

Би ли ми обяснил, защо заради 200 паляка се настройвате срещу целия отбор и хиляди други които подкрепят Левски, но днес са подкрепили и Лудогорец? Тези 200 паляка са достатаъчно мразени и от левскарите. Иначе ако искаш да видиш как се вика срещу отбор който не е на терена, ходи на мачове на ЦСКА. Там имат един рефрен който не пропускат на никой мач.

Напълно си прав, не трябва да се генерелизира и да се казва, че всички левскари са боклуци. Има един проблем само футболен клуб Левски иска билети за феновете си, за да подкрепят Лацио. Тук вече нещата не са нормални, това значи че вашия клуб нещо не е наред. Вашия клуб стой зад тези фенове, един друг от форума каза много добре като сееш омраза ще жънеш такава. Имаше и профани от другите клубове, които бяха твърдо против Лудогорец, но те поне не бяха подкрепяни от футболните клубове. Така като видях днеска как се разви мача и обединението на хората си мисля, че е време или Левски и ЦСКА да бъдат закрити, или просто да се премахнат тези боклуци от 2те агитки. Те освен омраза и насилие нищо друго не продуцират ! Само да ви кажа, че съм от София преди някой люлински боец да ме обяви за селянин. Също така все още търся синчец, сам каза че ако Лудогорец бият ще влезне тук и ще ги поздрави, никакъв го няма !
Последна промяна от love_hurtz на 28 фев 2014 01:31, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 28 фев 2014 01:29

Добър вечер, фен съм на Левски, но с удоволствие подкрепих Лудогорец от сектор Г и си изкарах супер 8-)

Онея, които скандираха умрете селяни и турци сте, са абсолютен срам за институцията Левски и напълно си заслужиха обидите от целия стадион ;)

Успех срещу Валенсия, ако имам възможност отново бих дошъл да гледам 2 силни европейски отбора.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Лудогорец”