kartago написа:Добре де, ок, не ги харесваш, можеш ли да ми обясниш какво правиш във форума им тогава и в темата за техния мач?
Заради тоя кавал Владислав Стоянов реших да драсна нещо...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
kartago написа:Добре де, ок, не ги харесваш, можеш ли да ми обясниш какво правиш във форума им тогава и в темата за техния мач?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
kartago написа:W84me написа:kartago написа:W84me написа:Владито Стоянов голяма грешка направи с това изказване!
Защо? Вие май чуждо мнение въобще не можете да търпите? Дали му е било приятно, да го псуват на български на стадиона, като играе с чужд отбор?
Ами ще го псуват бе, нас в Разград псуват ли ни? Като не му е приятно да си стои в тях, нали така? На мене приятно ли ми беше цял мач да гледам сръбското знаме закачено на сектор "В"? Тия дегенерати ли да подкрепям?
Добре де, ок, не ги харесваш, можеш ли да ми обясниш какво правиш във форума им тогава и в темата за техния мач?
plamenst7 написа:Lubaka1892 написа:MASTER_COOL написа:България се гордее с този Лудогорец. Невероятно представяне ! ИЗУМИТЕЛНО !
Искам да ви кажа, че изпитах уникална радост ! Такава съм изпитвал само с любимият ми отбор ЦСКА !
Но тук залога и драмата бяха съвсем други.
Велик сектор Г ! ВЕЛИК !
Уникално е как се обединихме червени, бели, жълти и всякакви други в мощен български юмрук !
Онези няма да ги коментираме - НИЩОЖЕСТВА ! ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ! Това е съдбата им !
С/У ВАЛЕНСИЯ над 40 000 само Българи този път !
Напред Българи Юнаци !
Ще има и доста "сини" , които ще застанат зад честта на България, както е имало и този мач,сигурен съм!
Разбира се, че е имало, но по-важното е да се оплюе Левски. Не един и двама фенове на Левски изразиха радостта си от победата на Лудогорец, но те някак си не се забелязват особено.
W84me написа:kartago написа:W84me написа:Владито Стоянов голяма грешка направи с това изказване!
Защо? Вие май чуждо мнение въобще не можете да търпите? Дали му е било приятно, да го псуват на български на стадиона, като играе с чужд отбор?
Ами ще го псуват бе, нас в Разград псуват ли ни? Като не му е приятно да си стои в тях, нали така? На мене приятно ли ми беше цял мач да гледам сръбското знаме закачено на сектор "В"? Тия дегенерати ли да подкрепям?
zuekaa написа:Стоянов просто момче ще излезе ... ВСЕКИ СИ ВИКА ЗА КОЙТО СИ ИСКА ве ...
САМО БЕРОЕ
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:kartago написа:Добре де, ок, не ги харесваш, можеш ли да ми обясниш какво правиш във форума им тогава и в темата за техния мач?
Заради тоя кавал Владислав Стоянов реших да драсна нещо...
W84me написа:kartago написа:W84me написа:Владито Стоянов голяма грешка направи с това изказване!
Lubaka1892 написа:plamenst7 написа:Lubaka1892 написа:MASTER_COOL написа:България се гордее с този Лудогорец. Невероятно представяне ! ИЗУМИТЕЛНО !
Искам да ви кажа, че изпитах уникална радост ! Такава съм изпитвал само с любимият ми отбор ЦСКА !
Но тук залога и драмата бяха съвсем други.
Велик сектор Г ! ВЕЛИК !
Уникално е как се обединихме червени, бели, жълти и всякакви други в мощен български юмрук !
Онези няма да ги коментираме - НИЩОЖЕСТВА ! ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ! Това е съдбата им !
С/У ВАЛЕНСИЯ над 40 000 само Българи този път !
Напред Българи Юнаци !
Ще има и доста "сини" , които ще застанат зад честта на България, както е имало и този мач,сигурен съм!
Разбира се, че е имало, но по-важното е да се оплюе Левски. Не един и двама фенове на Левски изразиха радостта си от победата на Лудогорец, но те някак си не се забелязват особено.
Оплюването си е национален спорт. Аз разбирам да се бъзикаме с "неадекватните" сини фенове дето две седмици не спряха да плюят по Лудогорец, ама те се покриха и сега го отнасят нормалните фенове, които незнам защо продължават да ги защитават.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта