ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио, 3:3 (4:3)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио, 3:3 (4:3)

Мнениеот W84me » 28 фев 2014 00:49

kartago написа:Добре де, ок, не ги харесваш, можеш ли да ми обясниш какво правиш във форума им тогава и в темата за техния мач?

Заради тоя кавал Владислав Стоянов реших да драсна нещо... :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 фев 2014 00:49

Първия коментар на страницата на Валенсия където е посочено, че ще играят с Лудогорец е на... левскар. :roll: .
Последна промяна от Parmalat на 28 фев 2014 00:50, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 28 фев 2014 00:49

kartago написа:
W84me написа:
kartago написа:
W84me написа:Владито Стоянов голяма грешка направи с това изказване! :mrgreen:

Защо? Вие май чуждо мнение въобще не можете да търпите? Дали му е било приятно, да го псуват на български на стадиона, като играе с чужд отбор?

Ами ще го псуват бе, нас в Разград псуват ли ни? Като не му е приятно да си стои в тях, нали така? На мене приятно ли ми беше цял мач да гледам сръбското знаме закачено на сектор "В"? Тия дегенерати ли да подкрепям?

Добре де, ок, не ги харесваш, можеш ли да ми обясниш какво правиш във форума им тогава и в темата за техния мач?

Вероятно търси с кого да сподели скръбта, която го е налегнала 8-)
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 28 фев 2014 00:49

plamenst7 написа:
Lubaka1892 написа:
MASTER_COOL написа:България се гордее с този Лудогорец. Невероятно представяне ! ИЗУМИТЕЛНО !
Искам да ви кажа, че изпитах уникална радост ! Такава съм изпитвал само с любимият ми отбор ЦСКА !
Но тук залога и драмата бяха съвсем други.
Велик сектор Г ! ВЕЛИК !
Уникално е как се обединихме червени, бели, жълти и всякакви други в мощен български юмрук !
Онези няма да ги коментираме - НИЩОЖЕСТВА ! ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ! Това е съдбата им !

С/У ВАЛЕНСИЯ над 40 000 само Българи този път !

Напред Българи Юнаци !

Ще има и доста "сини" , които ще застанат зад честта на България, както е имало и този мач,сигурен съм!

Разбира се, че е имало, но по-важното е да се оплюе Левски. Не един и двама фенове на Левски изразиха радостта си от победата на Лудогорец, но те някак си не се забелязват особено.

Оплюването си е национален спорт. Аз разбирам да се бъзикаме с "неадекватните" сини фенове дето две седмици не спряха да плюят по Лудогорец, ама те се покриха и сега го отнасят нормалните фенове, които незнам защо продължават да ги защитават.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 28 фев 2014 00:50

Стоянов просто момче ще излезе ... ВСЕКИ СИ ВИКА ЗА КОЙТО СИ ИСКА ве ...

САМО БЕРОЕ ;)
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

мили

Мнениеот мили » 28 фев 2014 00:50

W84me написа:
kartago написа:

Защо? Вие май чуждо мнение въобще не можете да търпите? Дали му е било приятно, да го псуват на български на стадиона, като играе с чужд отбор?

Ами ще го псуват бе, нас в Разград псуват ли ни? Като не му е приятно да си стои в тях, нали така? На мене приятно ли ми беше цял мач да гледам сръбското знаме закачено на сектор "В"? Тия дегенерати ли да подкрепям?

АААА, и той умее да псува. И ние по трибуните. И то как красиво. Само че той и ние ви псувахме на ум. Същата работа е, само дето не е толкова просташко.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 фев 2014 00:52

zuekaa написа:Стоянов просто момче ще излезе ... ВСЕКИ СИ ВИКА ЗА КОЙТО СИ ИСКА ве ...

САМО БЕРОЕ ;)

И аз това се опитвам да обясня ама... Да видим на следващия европейски мач на Левски, дали тия подопечни на ведомствения отбор със същия стон и трепет ще подкрепят отбора!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 28 фев 2014 00:53

W84me написа:
kartago написа:Добре де, ок, не ги харесваш, можеш ли да ми обясниш какво правиш във форума им тогава и в темата за техния мач?

Заради тоя кавал Владислав Стоянов реших да драсна нещо... :mrgreen:

Лъжеш нагло, просто си умирате от яд на успехите на другите отбори, промивали са ви мозъците с години и сега считате всеки чужд успех за платен на съдията или късмет на начинаещия :!:
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 28 фев 2014 00:53

W84me написа:
kartago написа:

Е тоя е идеален :lol:
Като "целува" италианското по-приятно ли ти беше :?:
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 28 фев 2014 00:56

Lubaka1892 написа:
plamenst7 написа:
Lubaka1892 написа:
MASTER_COOL написа:България се гордее с този Лудогорец. Невероятно представяне ! ИЗУМИТЕЛНО !
Искам да ви кажа, че изпитах уникална радост ! Такава съм изпитвал само с любимият ми отбор ЦСКА !
Но тук залога и драмата бяха съвсем други.
Велик сектор Г ! ВЕЛИК !
Уникално е как се обединихме червени, бели, жълти и всякакви други в мощен български юмрук !
Онези няма да ги коментираме - НИЩОЖЕСТВА ! ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ! Това е съдбата им !

С/У ВАЛЕНСИЯ над 40 000 само Българи този път !

Напред Българи Юнаци !

Ще има и доста "сини" , които ще застанат зад честта на България, както е имало и този мач,сигурен съм!

Разбира се, че е имало, но по-важното е да се оплюе Левски. Не един и двама фенове на Левски изразиха радостта си от победата на Лудогорец, но те някак си не се забелязват особено.

Оплюването си е национален спорт. Аз разбирам да се бъзикаме с "неадекватните" сини фенове дето две седмици не спряха да плюят по Лудогорец, ама те се покриха и сега го отнасят нормалните фенове, които незнам защо продължават да ги защитават.

Аз никого не защитавам, освен името на Левски. Няма против кой каквото иска да говори за тези фенове, но да се плюе по целия отбор и по всички фенове на Левски и то при положение, че не малко от тях подкрепиха Лудогорец не мога да го приема.

Върни се в “Лудогорец”