OOP написа:tsonpen написа:До тази година не съм си давал сметка за синята злобичка. Много лоша услуга правите на отбора си с поведението си. Вече май свързвам "Левски" повече с незадоволени хорица като вас. Лошо ви се стече годината, но ние не сме ви виновни. По-добре мъжки стиснете зъби, вместо да дебнете от дупките си кого да захапете.
Няма да споря с хора, които не са били на стадиона, но са много наясно какво е било. Няма да споря и с хора, които билет не са видели, но знаят, че се били раздавали. Сигурно и на вашия стадион не сте стъпвали отдавна, но тука се паркирате с компетенцията си.
ахахах като няма какво да кажеш и за Синята злобичка ми говориш....е случайно бях на стадиона точно за да няма после спекулации и ти да не ми умуваш колко сте велики....но да както се казва с пиян човек да говориш ще изтрезнее и ще те разбере ама с прост.......не каза защо ви прибраха знамената?!? Защо само 150 човека от 18 000?!? хиляди подкрепяха (изключвам два три пъти когато всички викаха "Българи Юнаци) кое ви беше шумното?!? Защо не направи един клип как целия сектор В пее за Лудогорец?!? Защо след мача с партизан започнахте ад пеете тяхните песни - ОООООО Партизане .....заменено с оОООО лудогорец най- велик си бла бла бла.......
Нито съм знаменосец, нито оператор. Неадекватни неща си написал. Въпросната песен се пее с този текст доста отдавна. Впрочем, има я във вариант с различни текстове за различни отбори. Много се радвам когато идват отбори като Динамо Загреби и Партизан. Защото като си запеят песните и веднага гърмят балоните на феновете на някои български отбори, които твърдят, че някои песни били техни и защитени с авторско право.
А иначе, много се радвам за теб, че си пътувал до София и си подкрепил Лудогорец. Макар, че съдейки по текстовете ти, едва ли си подкрепял. Или поне не Лудогорец.
От друга страна, може да си бил на стадиона точно колкото си от Разград / не си от Разград. Последно не знам как е.
Ако все пак си бил на стадиона, възползва ли се от безплатния превоз?
А ако не можеш да намериш раздела на "Левски" във форума - най-отгоре е в списъка. Не знам каква е логиката, явно такива като вас им трябва помощ лесно да си го намират, че все скачат в други раздели. Ние сме си на дъното, при Любимец, Пирин ГД. Обаче пак ни откривате и налазвате.
Тихи, шумни. Около мен всички крещяха, аз също. Повече какво да спорим. Явно както се случва човек да си върви и над него да се движи облак с дъжд, така и 150 човека са крещяли около мен за да ми създават усещавето, че сме шумни. И да сме тихи, аз проблем нямам. Но не мога да кажа, че сме били тихи, като съм видял и чул друго.