Лудогорец-Реал Мадрид 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Лудогорец-Реал Мадрид 1.10.2014г.

Мнениеот subzero » 02 окт 2014 20:36

matador1 написа:
subzero написа:Цял ден продажни журналисти ми надуват главата как Лудогорец бил ощетен. Не съм чел мненията назад,но сигурно има и фенове които смятат така.
И аз смятам така. Само,че всичко се връща. Две съдийски титли и съдбата си го връща. Лошото е,че няма млади футболисти в отбора,които да плачат че труда им е ограбен. А и ако не бяха съдиите в България да свирят всяко падане,Мисиджан можеше и да не падне. И да вкара. Е,да ама тва не е Таско или Пастата.
Къде бяха тия журналисти когато ограбиха младия отбор на Ботев,съставен предимно от БЪЛГАРИ ?? Защо тогава не пищяха като Алекси ?? Боклуци !!!
Иначе много силен Лудогорец. Евентуални точки нямаше да са незаслужени. Непонятно за мен доста "мързелив" и "сънен" Реал.
Не знам подценяване ли беше или нещо друго. Дано и други БГ отбори играят по този начин в Европа. Дано стадиона се напълни и срещу Хърватска,което ме съмнява.
Дано феновете на Лудогорец научат и нещо различно от "Българи-юнаци",което за техния отбор звучи странно. Казвам за пореден път,тази публика не си заслужава отбора.
Има мач на националния отбор,а от всякъде ме занимават с Лудогорец. И сега като има 2000 души на стадиона ще разберем колко ни е кофти държавицата.
А Киро,Киро изкърти парата.....
И за да покажа,че съм човек ще замълча тази вечер. Няма да кажа нищо срещу Лудогорец. Защото имаме нужда да сме обединени. Заради жертвите в Горни Лом.
Бог да ги прости!!! :cry:

1. Бяха ощетени. Факт, както казва Сандито.
2. За националния тепърва ще си приказва много. Добре го знаеш. Има 10 дена до мача им. Освен това квалификации за Евро и СП има много по-често отколкото български отбор влиза в ШЛ. Именно по тази причина в Лудогорец нацията намира олицетворение на самата себе си, без това да е вярно. Те виждат в успехите на български клуб успехи за нашия спорт. Отделно националите играят вкалификации години и до там. Ако направят онова, което прави в последно време Лудогорец и при тях ще има пълен стадион и "Българи юнаци".
3. Предполагам, дори съм сигурен, че злобееш само защото Лудогорец в момента расте, а твоите "акули" са се превърнали в "копърки" и им се пече В група - отиват там от където започна Лудогорец.

Както някой каза. Всичко е без значение. Киро Гела, мела, олиото, все тая как му викате даде голям пример, който трябва да следват и другите отбори.

Приемам само първа точка.
Позволи ми на другите да ти отговоря утре. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 02 окт 2014 20:40

kefeshtse написа:това, че най-силният отбор в Европа ги би само с 1 гол разлика, и то с дузпа, която е спорна... е по-скоро повод за триумф с морална победа, отколкото за коментари от сорта на Ех, за малко. 8-)
Мисля, че Лудогорец ще спечели точки в някой от следващите мачове в ШЛ...
пък дори и да не се случи - по-скоро би трябвало да се радваме, че нашата родина има такъв силен отбор.

Питричев/кой та знай теби би/ ти ли си?
Изображение

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 02 окт 2014 20:41

Журналист : Какво ще кажеш за дуела с Моци ?
Роналдо : Кой ?
Журналист : Моци , номер 27 ?
Роналдо : Аз не играя само срещу него , аз играя срещу цял един отбор ! Какво имате предвид ? Не разбирам !
Журналист : Това е защитника който спаси 2 дузпи и вкара Лудогорец в шампионската лига !
Роналдо : Трябва да научите английски, защото не ви разбирам !!!
:lol: :lol: :lol:
Последна промяна от slash1912 на 02 окт 2014 20:51, променено общо 1 път.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 02 окт 2014 20:42

3. Предполагам, дори съм сигурен, че злобееш само защото Лудогорец в момента расте, а твоите "акули" са се превърнали в "копърки" и им се пече В група - отиват там от където започна Лудогорец.

Както някой каза. Всичко е без значение. Киро Гела, мела, олиото, все тая как му викате даде голям пример, който трябва да следват и другите отбори.

Toчка 3 ти е болката - признай си ! Но и ти си прав - за мъртвеца или добро или нищо !

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 02 окт 2014 20:48

И аз отбелязвам че публиката бе доста заспала.Не може да ти доиде Реал и да чоплиш семки през повечето време.Стадионът трябваше да бъде ад.Този отБор заслужава тази подкрепа.Има нужда от нея.Ако не можеш вика поне ръкопляскаи ....Не случаино публиката по другите страни е 12ти играч.Дано се осъзнаят някои зрители и наистина допринесат за атмосфера достоина за шампионска лига......
И да допълня......самият факт че няма истинска и голяма тема за мача на Лудогорец във форума....а не само на местно ниво във под форума говори колко са зле модераторите и как заключват всичко свързано със отбора от ПРОВИНЦИЯТА.Срам .... :evil: Ще пишат за някакво интервю със дърво тотално ЧОНЧУКОВ а няма да има дискусия за този исторически мач....егати форума Гонг.....
Последна промяна от Вълчан на 02 окт 2014 20:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 окт 2014 20:54

hristo1306 написа:3. Предполагам, дори съм сигурен, че злобееш само защото Лудогорец в момента расте, а твоите "акули" са се превърнали в "копърки" и им се пече В група - отиват там от където започна Лудогорец.

Toчка 3 ти е болката - признай си ! Но и ти си прав - за мъртвеца или добро или нищо !

Пак не си в темата. Погледни добре "Лудогорец-Реал Мадрид 1.10.2014 г.".
И воден от последното ти изречение няма да кажа нищо.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

soundmax
Контакти:

Мнениеот soundmax » 02 окт 2014 21:18

El Commandante написа:
bnboris0v написа:Това е истината. За вътрешното първенство Лудогорец е полезен, но в Европа някак...абе без публика няма как да си голям отбор

Честно казано братле тея писаници почнаха да ми писват,в смисъл-след всеки един мач на Лудогорец едно и също: Да,играха супер,НО нямат публика.
Еми е*ем ти журналистиката, кво искат,Кирил Домусчиев и публика ли да им направи?

Да,сигурно феновете на Лудогорец никога няма да разберат кво е да се движиш в колона от хиляди коли с жълто-черни знамена тръгнали към Бургас за мача,няма да разберат кво е да играеш пред десетки хиляди души синя или червена агитка,ама не разбирам те или пък футболистите им кво са виновни че да им се натяква непрекъснато.
Гачели след първите години от създаването си ние сме имали по сто хиляди на стадиона,ай сиктир.

И кво като ние например бехме 12-15 000 на Лазур с Щутгарт? Ако бехме играли толкова добре колкото Лудо с Пуул или с Мадрид спокойно си продължавахме напред...ама имали сме били много агитка...и кво от тва?

Аз имам чувството че Лудогорец и ШЛ да спечелят,ше чета същите тъпотии, то угодия няма,заеби..

Огромната заслуга на Лудогорец и на Домусчиев особено за футбола у нас е че ясно показа как се правят нещата,направо дава наготово работеща рецепта за всички останали,и ние вместо да седим и да си водим записки, търсим маана че немали публика...е затва ни е всичкото на тоя хал-вместо да се съсредоточим в собствените си неща и да бачкаме здраво за да ги стигнем,ние ги плюем че били един файтон хора, може да,толкова са,само че когато моя отбор направи това което направи Лудо,аз чак тогава ше се чувствам в правото си да ги е*авам....

P.S. Бил съм на мачове и на Бернабеу и на Камп Ноу и ако си мислите че там мачовете не са ама ТОЧНО като снощния откъм агитки и че публиката не е в по-голямата си част театрални зрители,начи ви е време за reality check...
Това е истината и според мене 8-)
БОТЕВ Пловдив

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 02 окт 2014 21:22

Дайте дузпа -спасете Реал :lol:
А и Бензема е добре да се ориентира към някой спорт използващ ръцете, футбола мисля че се играеше с крака :shock:
Горд съм с отбора ! Велика вечер за нас и за емоционално зареждане..

С нетърпение чакам да стане нашия стадион в Разград - там ще бъдем само лудогорци, само свои...
Прави са хората, няма как да има атмосфера в София...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 02 окт 2014 21:36

snakebite написа:Дайте дузпа -спасете Реал :lol:
А и Бензема е добре да се ориентира към някой спорт използващ ръцете, футбола мисля че се играеше с крака :shock:
Горд съм с отбора ! Велика вечер за нас и за емоционално зареждане..

С нетърпение чакам да стане нашия стадион в Разград - там ще бъдем само лудогорци, само свои...
Прави са хората, няма как да има атмосфера в София...

Защо бе, с Лацио добре се получи. Аз бях на мача и много ми хареса атмосферата тогава. Сега с тези пакетни билети се събраха повече хора с пари сякаш, отколкото фенове на футбола.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 02 окт 2014 22:42

Дали хората които отидоха на мача за да видят мач от ШЛ и най-титулувания и скъп отбор в историята са останали доволни? Аз пред телевизора предпочетох да си цъкам на таблета и повече слушах какво става след 30-тата минута, въпреки че си казах, че този мач ще го гледам. Идва тука Реал Мадрид все пак и ми беше интересно как в центъра на града ми ще се представят най-големите във футбола. И резултата е пълно разочарование... Не говоря за Лудогорец, нямам мнение за тях, нито им знам играта, нито ме интересува. Но онези от Мадрид се подиграха с почитателите си тук. Големи имена от музикалния бизнес са идвали тук и доколкото са ми казвали са се раздавали на макс, а тези все едно насила трябваше да ритат в мач от ШЛ, в страна където не са били и то мач които има значение все още. Поне заради името си и честа си да бяха направили нещо, но само надменност показаха. Роналдо обяснява как хората трябва да са доволни, че можели да ги видят на живо... Какво видяха, отбор приличащ на някои средняк от нашата А група. По-добре да не ги бяха виждали, че само си развалиха хубавите мечти какво би било да дойде Реал Мадрид. Едно голямо жалко мога да кажа само...

Върни се в “Лудогорец”