matador1 написа:subzero написа:Цял ден продажни журналисти ми надуват главата как Лудогорец бил ощетен. Не съм чел мненията назад,но сигурно има и фенове които смятат така.
И аз смятам така. Само,че всичко се връща. Две съдийски титли и съдбата си го връща. Лошото е,че няма млади футболисти в отбора,които да плачат че труда им е ограбен. А и ако не бяха съдиите в България да свирят всяко падане,Мисиджан можеше и да не падне. И да вкара. Е,да ама тва не е Таско или Пастата.
Къде бяха тия журналисти когато ограбиха младия отбор на Ботев,съставен предимно от БЪЛГАРИ ?? Защо тогава не пищяха като Алекси ?? Боклуци !!!
Иначе много силен Лудогорец. Евентуални точки нямаше да са незаслужени. Непонятно за мен доста "мързелив" и "сънен" Реал.
Не знам подценяване ли беше или нещо друго. Дано и други БГ отбори играят по този начин в Европа. Дано стадиона се напълни и срещу Хърватска,което ме съмнява.
Дано феновете на Лудогорец научат и нещо различно от "Българи-юнаци",което за техния отбор звучи странно. Казвам за пореден път,тази публика не си заслужава отбора.
Има мач на националния отбор,а от всякъде ме занимават с Лудогорец. И сега като има 2000 души на стадиона ще разберем колко ни е кофти държавицата.
А Киро,Киро изкърти парата.....
И за да покажа,че съм човек ще замълча тази вечер. Няма да кажа нищо срещу Лудогорец. Защото имаме нужда да сме обединени. Заради жертвите в Горни Лом.
Бог да ги прости!!!
1. Бяха ощетени. Факт, както казва Сандито.
2. За националния тепърва ще си приказва много. Добре го знаеш. Има 10 дена до мача им. Освен това квалификации за Евро и СП има много по-често отколкото български отбор влиза в ШЛ. Именно по тази причина в Лудогорец нацията намира олицетворение на самата себе си, без това да е вярно. Те виждат в успехите на български клуб успехи за нашия спорт. Отделно националите играят вкалификации години и до там. Ако направят онова, което прави в последно време Лудогорец и при тях ще има пълен стадион и "Българи юнаци".
3. Предполагам, дори съм сигурен, че злобееш само защото Лудогорец в момента расте, а твоите "акули" са се превърнали в "копърки" и им се пече В група - отиват там от където започна Лудогорец.
Както някой каза. Всичко е без значение. Киро Гела, мела, олиото, все тая как му викате даде голям пример, който трябва да следват и другите отбори.
Приемам само първа точка.
Позволи ми на другите да ти отговоря утре.