Мисля, че Лудогорец ще спечели точки в някой от следващите мачове в ШЛ...
пък дори и да не се случи - по-скоро би трябвало да се радваме, че нашата родина има такъв силен отбор.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
[/center]subzero написа:Цял ден продажни журналисти ми надуват главата как Лудогорец бил ощетен. Не съм чел мненията назад,но сигурно има и фенове които смятат така.
И аз смятам така. Само,че всичко се връща. Две съдийски титли и съдбата си го връща. Лошото е,че няма млади футболисти в отбора,които да плачат че труда им е ограбен. А и ако не бяха съдиите в България да свирят всяко падане,Мисиджан можеше и да не падне. И да вкара. Е,да ама тва не е Таско или Пастата.
Къде бяха тия журналисти когато ограбиха младия отбор на Ботев,съставен предимно от БЪЛГАРИ ?? Защо тогава не пищяха като Алекси ?? Боклуци !!!
Иначе много силен Лудогорец. Евентуални точки нямаше да са незаслужени. Непонятно за мен доста "мързелив" и "сънен" Реал.
Не знам подценяване ли беше или нещо друго. Дано и други БГ отбори играят по този начин в Европа. Дано стадиона се напълни и срещу Хърватска,което ме съмнява.
Дано феновете на Лудогорец научат и нещо различно от "Българи-юнаци",което за техния отбор звучи странно. Казвам за пореден път,тази публика не си заслужава отбора.
Има мач на националния отбор,а от всякъде ме занимават с Лудогорец. И сега като има 2000 души на стадиона ще разберем колко ни е кофти държавицата.
А Киро,Киро изкърти парата.....
И за да покажа,че съм човек ще замълча тази вечер. Няма да кажа нищо срещу Лудогорец. Защото имаме нужда да сме обединени. Заради жертвите в Горни Лом.
Бог да ги прости!!!
subzero написа:Цял ден продажни журналисти ми надуват главата как Лудогорец бил ощетен. Не съм чел мненията назад,но сигурно има и фенове които смятат така.
И аз смятам така. Само,че всичко се връща. Две съдийски титли и съдбата си го връща. Лошото е,че няма млади футболисти в отбора,които да плачат че труда им е ограбен. А и ако не бяха съдиите в България да свирят всяко падане,Мисиджан можеше и да не падне. И да вкара. Е,да ама тва не е Таско или Пастата.
Къде бяха тия журналисти когато ограбиха младия отбор на Ботев,съставен предимно от БЪЛГАРИ ?? Защо тогава не пищяха като Алекси ?? Боклуци !!!
Иначе много силен Лудогорец. Евентуални точки нямаше да са незаслужени. Непонятно за мен доста "мързелив" и "сънен" Реал.
Не знам подценяване ли беше или нещо друго. Дано и други БГ отбори играят по този начин в Европа. Дано стадиона се напълни и срещу Хърватска,което ме съмнява.
Дано феновете на Лудогорец научат и нещо различно от "Българи-юнаци",което за техния отбор звучи странно. Казвам за пореден път,тази публика не си заслужава отбора.
Има мач на националния отбор,а от всякъде ме занимават с Лудогорец. И сега като има 2000 души на стадиона ще разберем колко ни е кофти държавицата.
А Киро,Киро изкърти парата.....
И за да покажа,че съм човек ще замълча тази вечер. Няма да кажа нищо срещу Лудогорец. Защото имаме нужда да сме обединени. Заради жертвите в Горни Лом.
Бог да ги прости!!!
entwickler написа:Силен мач за Лц. Точка. Публиката трябва да вика "Лудогорец"! Беше ми ясно, че 80% от хората там са за да кажат, че са били там. Сигурен съм че и 80% не знаят имената на повече от 3-ма играчи на Лц. Това е моето резюме. Имам пакетен билет (за мен и жената) - вчера нямаше кой да гледа малкия и продадох билетие на колега от Стара Загора - каза, че не е спрял да вика, но около него е било тишина (блок 33 сектор В) и му викали постоянно "седни, седни"! Нахвърлях малко факти и впечатления.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
slash1912 написа:Лудогорец като отбор са изпреварили с доста публиката си.Доста по-лесно е да извадиш пари и да си купиш футболисти,но за фенове няма как да стане-трябва да минат години,за да се изгради футболна култура.Бях в Г сектор,около мен имаше такива хора,които ми е трудно да опиша,все едно бяха паднали случайно от небето на стадиона.Нямаше нито едно знаме,нито една застава на оградите,а през целия мач не се изпя нито една песен за отбора!Хората си говореха за всякакви неща и се чудеха какво да скандират и да пеят,но нямаше кой да им даде тон.Това за Меси и мафията няма нужда от коментар....
През цялото време говорих по телефона за спорните ситуации и си чувах идеално,абе беше като театър
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта