Тема за Кирил Домусчиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Кирил Домусчиев ще спасява Левски и ЦСКА

Мнениеот Tommi » 25 апр 2015 16:02

Makarona87 написа:Принципно не разбирам нищо от икономика, та бихте ли ми разяснили !!! Как, един човек, който управлява активи за над няколко милиарда евро би се направил на измекяр за 5млн, които щял да получи от ТВ права ? И как цялото му внимание е за тея 5млн при положение, че управлява активи за милиарди ?

Малко ли са 5 млн. бе, ти тия пари ги имаш за шума. :) В магазина ако 1 лв. не ти стигне няма да ти дадат покупката, ти отписваш 5 млн. лв. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 25 апр 2015 16:06

Бъзика се Киро........... ;)

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 25 апр 2015 16:07

Тъпото в ситуацията е, че е прав - много лош мениджмънт има и в двата отбора. Домуса тези 5 мил ги е прежалил за 4 години.. ако няма силно първенство отборчето му няма конкуренция - следователно слаба игра и слаби резултати в Европа. Доста хора го мислят за тъп агата, ама са в жестока грешка (майката си е.ал по много въпроси свързани с икономика.) Иначе да го духат зелените птици и мощно сряда на ГЕРЕНА !

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 апр 2015 16:12

За късопаметните - както каза не много отдавна нашият "спасител": "Тръбата на Газпром не минава през Герена..."!
"В последната седмица е актуална темата с едно писмо до премиера, в което клубовете настояват "Газпром" да стане спонсор на цялата А група?
- Чух за тази инициатива. Тя започна от Литекс и веднага беше подкрепена от всички клубове с изключение на Левски. „Газпром“ имат важен проект в България и е нормално да развият и някаква социална дейност. Според мен е най-правилно, ако имат желание да инвестират и да си правят реклама, това да стане чрез футболното първенство. Самият проект Южен поток е общонационален. Тръбата, извинявам се, но не минава през „Герена“, а доста далеко от там. Тя се простира през какви ли не общини - Варна, Ловеч, Разград, Шумен и т.н..."

https://sport1.bg/interviu/31235-kiril- ... rez-gerena
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 25 апр 2015 16:16, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

sandi74

Мнениеот sandi74 » 25 апр 2015 16:15

Благодетелят на разнебитените софийски сини и червени циркови трупи и сбирщайн дружинки. :mrgreen: :lol: Евала Кире,така се прави.Гаврата с тях трябва да пълна и абсолчтно завършена.Факт. :idea:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 апр 2015 16:17

Ако искат да участват,къв е проблема?

Makarona87
Контакти:

Мнениеот Makarona87 » 25 апр 2015 16:25

По принцип отричам всичко комерсиално и парите, но Домуса яко ги чатка нещата и ние тука яко го храним за нищо. Според мен за него 5млн, 10млн ,20 млн са нищо щом управлява активи за над 5млр. Съдя по себи си. Простата аритметика показва, че моята сиромашка душа има 20 кинта и 2 стотинки за мен за нищо, което си е така !!!

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Мнениеот howmen » 25 апр 2015 16:27

Видно е че,без силни Левски и ЦСКА националния запълзя към коефициента на Ангола :!:
В това число прибавете и Пловдивските отбори,защото колкото повече затъват и те,толкова повече футбола в България умира.
Последно време станахме като Унгария,от гигант в световен мащаб в джудже с което си оправят головата разлика :(
Но не Киро а Б.Б. да види къде е Пирин БЛ,Спартак Пл,Сливен,Шумен,Сартак Вн,Черноморец Бс,Дунав Рс и т.н.т.
По едно левче върху кутия цигари и бутилка алкохол (тук да ме извиняват пушачи и къркачи,но щом го правят сега ще го преживеят и последствие) ще внесе в хазната десетки да не кажа и стотици милиони за спорта,пък и не малко хора ще спрат с пороците та и пари от здравеопазването ще се поспестят :P
Така и министъра на спорта ще поработи както си поиска а не като му позволява обстоятелствата.....
You`re My Wicked Live

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 апр 2015 16:29

Makarona87 написа:По принцип отричам всичко комерсиално и парите, но Домуса яко ги чатка нещата и ние тука яко го храним за нищо. Според мен за него 5млн, 10млн ,20 млн са нищо щом управлява активи за над 5млр. Съдя по себи си. Простата аритметика показва, че моята сиромашка душа има 20 кинта и 2 стотинки за мен за нищо, което си е така !!!

Нз активи за колко управлява и колко са негови, но определено не ги е събрал като е захвърлял "5,10,20 млн" с лека ръка. Никой не става богат като пилее парите си, а напротив.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Makarona87
Контакти:

Мнениеот Makarona87 » 25 апр 2015 16:34

Ами не знам дали знаете, но майка му е била секретарка на Бай Тошо. Започнал е да продава пици някъде до НДК, после някви китайски дрехи и обувки и после със връзките от майка си приватизира заводите в РАЗГРАД

Върни се в “Лудогорец”