Ремонт на "Лудогорец Арена"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

entwickler
Контакти:

Re: Ремонт на стадион "Лудогорец Арена" - Разград

Мнениеот entwickler » 01 сеп 2014 15:57

Общо взето доста ми е тъпо, че досега не направиха стадиона да става за мачове. Аз живея в София и ми е лесно да ги гледам, но щеше да е страхотно ако се играеха в Разград. За мен основна вина има собственика - всичко друго е оправдания. И сега пак 18 месеца, което значи чак през 2016-та/2017-та ще могат да се играят евротурнири в Разград.

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 01 сеп 2014 16:29

entwickler написа:Общо взето доста ми е тъпо, че досега не направиха стадиона да става за мачове. Аз живея в София и ми е лесно да ги гледам, но щеше да е страхотно ако се играеха в Разград. За мен основна вина има собственика - всичко друго е оправдания. И сега пак 18 месеца, което значи чак през 2016-та/2017-та ще могат да се играят евротурнири в Разград.

На тоя па собственика му е виновен :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аз пък имам чувството, че този стадион няма да приема мачове от ЕКТ. Ако изобщо има стадион, че всичко се крепи на един куршум :idea:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 сеп 2014 17:46

bastuna2003 написа:
entwickler написа:Общо взето доста ми е тъпо, че досега не направиха стадиона да става за мачове. Аз живея в София и ми е лесно да ги гледам, но щеше да е страхотно ако се играеха в Разград. За мен основна вина има собственика - всичко друго е оправдания. И сега пак 18 месеца, което значи чак през 2016-та/2017-та ще могат да се играят евротурнири в Разград.

Аз пък имам чувството, че този стадион няма да приема мачове от ЕКТ. Ако изобщо има стадион, че всичко се крепи на един куршум :idea:

Това ли е съкровената мечта на дребната ти цесекарска душица?
Много точно си си избрал ника-поздрави!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 01 сеп 2014 20:24

bastuna2003 написа:

Бедна душа, ходи си обратно в кочината и мълчи!

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 01 сеп 2014 20:27

bastuna2003 написа:
мили написа:
bastuna2003 написа:Мен ме е яд, че държавата дава пари на тия, представям си какво им е на рогатите. С тия 4 млн си довършваха сектора, а сега гледаме как държавата е майка за едни и мащеха за други.
Само не ми е ясно с уговорката Домуса да даде 16 млн, а държавата 4, сега изведнъж държавата дава 4 млн за един сектор, а Домуса ще има да дава в близко бъдеще. Нещо много мирише тая работа :roll:

Изправи се и погледни бе Бастун! :) Ама не можеш, крив си. :lol:
Има какво да видиш, това е Лудогорец. Не е твоя жалък отбор. :oops:
Ще имаме голям отбор и хубав стадион за 20 000.

Миличка, моят жалък отбор след време ще се върне, където му е мястото. Както и твоя.
Правите грешката, когато сте на върха, да ритате по другите. Палачинката се обръща, запомни това :twisted:
Допреди 1 година цяла България ви се радваше, защото заслужено ставахте шампиони за сметка на Левски и ЦСКА. Сега постепенно всички ви намразват заради надменното ви отношение. Съдбата ви раздаде добри карти, а вие не можете да ги изиграете.
П.С. Смешно е твърдението "Има какво да видиш, това е Лудогорец. Не е твоя жалък отбор" после се чудете защо никой няма да яде жито за вас когато се върнете в миманса :mrgreen:

Кои сте вие бе? Я по кротко! Вие само може да мечтаете за групи на ШЛ. ;)

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 01 сеп 2014 20:32

Много се радвам за стадиона. Ще е супер Лудогорец да си играе у дома, далеч от червените наркомани.

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 01 сеп 2014 21:05

Бръкнах ви в раничката глорихънтърчета.
Падането от високо ще боли, но ще си пренесете при следващите силни на деня :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 сеп 2014 21:23

bastuna2003 написа:Бръкнах ви в раничката глорихънтърчета.
Падането от високо ще боли, но ще си пренесете при следващите силни на деня :mrgreen:

Понякога се чудя, дали някои фенове на синьо-червено-жълтата пасмина са тъпи, или да!?!

Лудогорец стана за първи път шампион при управлението на ГЕРБ, та за кои следващи силни на деня говориш, Бастунче, при положение, че те са шампиони при две правителства, а вие само при БСП?
Колко трябва да си кух, че и да дрънчиш само при полъх на вятъра, за да вържеш толкова "смислено" играта на отбора със силните на деня?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 01 сеп 2014 21:26

Кашчей написа:

Понякога се чудя, дали някои фенове на синьо-червено-жълтата пасмина са тъпи, или да!?!

Лудогорец стана за първи път шампион при управлението на ГЕРБ, та за кои следващи силни на деня говориш, Бастунче, при положение, че те са шампиони при две правителства, а вие само при БСП?
Колко трябва да си кух, че и да дрънчиш само при полъх на вятъра, за да вържеш толкова "смислено" играта на отбора със силните на деня?!

"Умен", дори не може да схванеш смисъла на това което ти се пише, как да водим дискусия? :shock:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 сеп 2014 21:30

bastuna2003 написа:
Кашчей написа:

"Умен", дори не може да схванеш смисъла на това което ти се пише, как да водим дискусия? :shock:

Дискусия с фен, чиято съкровена мечта е куршум за Домусчиев и Ганчев, за да може неговият отбор да изпъква, като въшка на чело, не ми е в приоритетите!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Лудогорец”