ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио, 3:3 (4:3)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Re: ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио, 3:3 (4:3)

Мнениеот gogo_cska » 27 фев 2014 23:30

Честито.Браво на Лудогорец.Този мач беше уникален!Честито на всички българи.
Последна промяна от gogo_cska на 27 фев 2014 23:31, променено общо 1 път.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 27 фев 2014 23:30

Tommi написа:
daniel875 написа:Голът на Безяк беше майсторски. Такова попадение ЦСКА не може да вкара.

Изгледай повторение. Топката просто рикошира в играч на Лацио и затова се получи такава парабола. Нямаше никакво майсторство от страна на Безяк.

Че е рикошет, рикошет е. Много добре видях гола. Важното е, че опита нали? Безяк пробва да вкара и успя. Футболистите на "Левски" да пробват по - често такива удари и в един момент топката ще започне да влиза всеки мач поне веднъж. Не е само късмет.
Кандрева обърна мача.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 27 фев 2014 23:33

Tommi написа:
daniel875 написа:Голът на Безяк беше майсторски. Такова попадение ЦСКА не може да вкара.

Изгледай повторение. Топката просто рикошира в играч на Лацио и затова се получи такава парабола. Нямаше никакво майсторство от страна на Безяк.

Безяк каквото трябваше да направи го направи! Отправи удар към далечния ъгъл на вратата, който и без рикошет можеше да влезе, един Господ знае!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 27 фев 2014 23:33

Някои от феновете на "Левски" са напълно прави да недоволстват от хейта срещу отбора им, но затова трябва да "благодарят" на фенклуба си и на неадекватните "ултраси" парадиращи навсякъде с подкрепата си за Лацио и омразата си срещу един достойно представящ ни български клуб. След като сееш омраза незнам какво очакваш да пожънеш :? Явно плявата сред тези фенове е доста разпространена и от това страдат останалите.Само не мога да разбера, защо те продължават да ги подкрепят :roll: Аз лично имам доста приятели левскари и всичките бяха за Лудогорец в този двубой.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 27 фев 2014 23:34

tsonpen написа:Честито на всички българи!
Този луд, луд Лудогорец отново доказа, че прави най-разтърсващите мачове. Както и двете титли, където до последния кръг нищо не се знаеше, така и днес минахме през какво ли не, но най-накрая успяхме.

Две думи за онази неземна простотия в сектор Б. Ако аз бях фен на "Левски", тези лично щях да ги издиря да видя що за стока са. И щях да организирам кампания, чрез която нормалните привърженици на клуба да ги изхвърлят от редиците му завинаги. Днес, за по-малко от 90 минути (защото по едно време изчезнаха), те сложиха срамно петно върху клуба си. Викове "Умрете селяни" и "Турци сте". Конфронтация със сънародниците си. Но истината е, че никой не обича предателите. Футболистите на Лацио се обръщаха единствено към своите фенове, не и към групичката нещастници.
Да сме наясно - нямам нищо против да се подкрепя каквото и да е. Но това не беше подкрепа! Това беше дестилирана омраза и злоба.

Във всяко стадо има мърша. Не я търси само в "Левски". Де да нямаше, но това е много сериозна тема за дискусия.
Ударете испанците, пък другото са подробности, които нямат значение!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 27 фев 2014 23:34

tsonpen написа:Честито на всички българи!
Този луд, луд Лудогорец отново доказа, че прави най-разтърсващите мачове. Както и двете титли, където до последния кръг нищо не се знаеше, така и днес минахме през какво ли не, но най-накрая успяхме.

Две думи за онази неземна простотия в сектор Б. Ако аз бях фен на "Левски", тези лично щях да ги издиря да видя що за стока са. И щях да организирам кампания, чрез която нормалните привърженици на клуба да ги изхвърлят от редиците му завинаги. Днес, за по-малко от 90 минути (защото по едно време изчезнаха), те сложиха срамно петно върху клуба си. Викове "Умрете селяни" и "Турци сте". Конфронтация със сънародниците си. Но истината е, че никой не обича предателите. Футболистите на Лацио се обръщаха единствено към своите фенове, не и към групичката нещастници.
Да сме наясно - нямам нищо против да се подкрепя каквото и да е. Но това не беше подкрепа! Това беше дестилирана омраза и злоба.

Да ама какво да ги правиш такива. Не се ядосвайте и не им наливайте акъл, защото няма смисъл. Имало е и свестни хора, които подкрепят Лацио, а сега и те отнасят пешкира заради тези.
Виждаш, хората ви се радват и харесват. И аз като човек от един нефутболен град в настоящето ти казвам, че тук се създаде еуфория. Виждам го и в познатите си и вкъщи и в квартала. Много хора гледаха мача дори на стадиона и подкрепяха Лудогорец.
Успех занапред и не се ядосвайте на шепа глупаци. Те са една капка в морето. ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 27 фев 2014 23:34

daniel875 написа:
Tommi написа:

Че е рикошет, рикошет е. Много добре видях гола. Важното е, че опита нали? Безяк пробва да вкара и успя. Футболистите на "Левски" да пробват по - често такива удари и в един момент топката ще започне да влиза всеки мач поне веднъж. Не е само късмет.
Кандрева обърна мача.

А е пич, стига с тоя Левски , темата е за Лудогорец-Лацио ако не си видял отгоре. нА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА ЛЕВСКИ ТУК ОСВЕН НА ТЕБ И ОЩЕ НЯКОЛКО КЕЛЕША :evil:

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 27 фев 2014 23:36

^Нормално да пише за Левски както и няколко други.Искат да се потъркат в успехите на един европейски отбор ккъвто е Лудогорец и да омаловажът успеха на разградчани с цел да не минат техния 1/4 финал с който се хвалят от 10 години вече.
Последна промяна от Parmalat на 27 фев 2014 23:38, променено общо 2 пъти.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Re: ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио

Мнениеот molteni » 27 фев 2014 23:37

ЕМИЛ написа:0:2

Отново си блестящ в прогнозите. :lol: :lol: :lol: Феноменален обрат! Идва ред и на Валенсия.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио

Мнениеот plamenst7 » 27 фев 2014 23:38

vaskonti написа:
plamenst7 написа:
vaskonti написа:Ама какво значи застава зад феновете си? Пак те питам - вие не знаете ли къде са касите?

За сектора за гости продавали ли са билети на касите? По-добре ли ще е тези фенове да се пръснат сред останалите които подкрепят Лудогорец? Нали тогава може да се създаде доста взривоопасна обстановка.

Защо не се обърнахте към Лацио или поне към техния фенклуб, нали сте братя? А те изобщо знаят ли, че сте братя? Левски продава ли билети за мач, с който няма нищо общо?

На този въпрос не мога да ти отговоря. Така са преценили, така са направили. Както казах и в един от предните си постове, аз нито съм подкрепял Лацио, нито пък съм имал желание да ходя на този мач. Единственото което ме дразни е, че за идентични ситуации се мери с различен аршин.

Върни се в “Лудогорец”