XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

karabadabul
Контакти:

Re: Б.Михайлов:Няма начин Ботев Пд-Лудогорец да се преиграе

Мнениеот karabadabul » 02 дек 2012 14:19

Между другото на Овча купел пак брутално режат Ботев. Вторият гол е от 3 метра засада и 100% спестена дузпа за Ботев като на Бобан му скъсаха фланелката пред голлинията и съдията глътна свирката.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 дек 2012 14:19

2 метра засада какво пък толкова :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 02 дек 2012 14:22

Teo написа:2 метра засада какво пък толкова :lol:

Нали, то си е присъщо за нашите велики съдии! :lol: :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 02 дек 2012 14:29

dreben23 написа:Ей ся ще видите гола на Славия днес как съм го фиксирал! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

:lol:

Не знам за Лудогорец, ама тоя трябва да се преиграе! :mrgreen:

Предполагам, че детето встрани, което подава топките покрива засадата или греша...

Засадата е покрита от другият играч на Славия. Иначе сериозно, на кадъра се вижда, че съдията е застанал на линия с играча на Славия, а не на линия с последният защитник на Ботев, където би трябвало да бъде.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 02 дек 2012 14:35

v.r.s. написа:
dreben23 написа:Ей ся ще видите гола на Славия днес как съм го фиксирал! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

:lol:

Не знам за Лудогорец, ама тоя трябва да се преиграе! :mrgreen:

Предполагам, че детето встрани, което подава топките покрива засадата или греша...

Засадата е покрита от другият играч на Славия. Иначе сериозно, на кадъра се вижда, че съдията е застанал на линия с играча на Славия, а не на линия с последният защитник на Ботев, където би трябвало да бъде.

oще по смешното е че никой от защитниците не тегли,а белия играч си стои в 2 метрова засада поне 1 минута когато получава паса

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 02 дек 2012 14:36

Да попитам момченцето (ако е такова) пуснало тази тема: Знае ли изобщо кой иска мача между Ботев и Лудогорец да се преиграва ?
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 02 дек 2012 14:40

никки1912 написа:Да попитам момченцето (ако е такова) пуснало тази тема: Знае ли изобщо кой иска мача между Ботев и Лудогорец да се преиграва ?

всъщност май още никой не е искал, поне докуметално

Ангел Петричев: "... Предвид създалата се истерия съвсем сериозно обмисляхме възможността да поискаме преиграване на мача с Ботев. За да покажем на цяла България, че вярваме на футболистите си и нямаме нужда от външна помощ. Тъй като няма подобна възможност и практика...."
Последна промяна от ros на 02 дек 2012 14:44, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

sandi74

Мнениеот sandi74 » 02 дек 2012 14:40

В "Овча купел" хвърчи перушина.Славия размазва Ботев Пд само с 3:0 за сега.Интересно ми е този мач кога ще се преиграва. :) :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 02 дек 2012 14:45

Всщност, на феновете им взимат парите по стадионите, защо смятате, че нямат право и те да искат? ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 02 дек 2012 14:55

sandi74 написа:В "Овча купел" хвърчи перушина.Славия размазва Ботев Пд само с 3:0 за сега.Интересно ми е този мач кога ще се преиграва. :) :lol: :mrgreen:

Дадена среща се преиграва само когато има формално нарушение, а съдийските грешки в един мач не се водят такива. Аз до колкото зная Лудогорец предложи това да стане, но не мисля, че е редно да се случи, тъй като това ще е прецедент и допусне ли се, занапред всеки отбор почувствал се ощетен ще иска преиграване. А така първенството ни ще бъде още по-голям цирк отколкото е в момента.

Върни се в “Лудогорец”