XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Б.Михайлов:Няма начин Ботев Пд-Лудогорец да се преиграе
Източник Топспорт.На всички е пределно ясно,че няма правно основание мачът Ботев Пд-Лудогогорец да се преиграва.Абсолютно прав е Б.Михайлов.Не може Сульо и Пульо да искат да се преиграва едва ли не всеки мач.Очаквам днес жълтите да поискат преиграване и на мача Славия-Ботев Пд след поредната доза пердах която отнасят на "Овча купел".Крайното решение по казуса Ботев Пд-Лудогорец ще се произнесе в понеделник.
- we are the champions
- Контакти:
Re: Б.Михайлов:Няма начин Ботев Пд-Лудогорец да се преиграе
то беше ясно ,че мача няма как да се преиграе 

Важното е че Лудогорец се направиха на великия отбор, но всеки нормален фен знае че са шумкари.
-
- Контакти:
Преди всички викаха, че ако приемат преиграване ще докажат, че са мъже на място.
Сега когато пък решиха официално да поискат преиграване били шумкари, щото Перуката няма да разреши.
Какво ще кажете, ако все пак вземе та се преиграе мача и го спечелят?
Сега когато пък решиха официално да поискат преиграване били шумкари, щото Перуката няма да разреши.
Какво ще кажете, ако все пак вземе та се преиграе мача и го спечелят?
[center]
[/center]

- Neron
- Контакти:
Боби и БФС пак помогнаха на Левски нали все пак е "синьото" БФС.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Така като гледам с това темпо на Ботев ще им трябва още един полусезон, за да могат да преиграят всички мачове, които им се "налага"

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
самата идея беше абсурдна, никой не е мислил сериозно да преиграва мача
- БОТЕВ 1912
- Контакти:
Лудогорец направи предложение мачът да се преиграе! Но всички завистливи мишки се опитват да изопачат нещата срещу нас. Аз също не искам мачът да се преиграе, искам от тук нататък да виждам добро съдийство на мачовете ни. Ние сме единствените които се опитваме да се опълчим на мафията БФС, но по незнайно какви причини фенчетата на другите отбори в България са срещу нас. Сладури 

- Santiago Munezz
- Контакти:
Нормално е да не се преиграе,то ако трябваше да се преиграе всеки мач в който единия отбор има претенции за неотсъдена дузпа или за отменен макар и неправилно гол къде ще му излезе края? 

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- dreben23
- Контакти:
Ей ся ще видите гола на Славия днес как съм го фиксирал!

Не знам за Лудогорец, ама тоя трябва да се преиграе!
Предполагам, че детето встрани, което подава топките покрива засадата или греша...

Не знам за Лудогорец, ама тоя трябва да се преиграе!

Предполагам, че детето встрани, което подава топките покрива засадата или греша...
Последна промяна от dreben23 на 02 дек 2012 14:20, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)