ЛЕ - Лудогорец - Милан /0:3 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- levskarcheto96
- Контакти:
Re: ЛЕ - Лудогорец - Милан /15 Февруари 2018, 20:00 ч/
Голово равенство или 1:2 за Милан очаквам.
Това е най-слабия отбор на Милан в историята 1-1
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- trokadero_
- Контакти:
Гледах Милан срещу Лацио при победата им за 2:1.
Не знам кой твърди , че Милан са слаби , но точно напротив. Страхотна игра правят и класата се вижда.
Не се заблуждавайте.
Не знам кой твърди , че Милан са слаби , но точно напротив. Страхотна игра правят и класата се вижда.
Не се заблуждавайте.

trokadero_ написа:Гледах Милан срещу Лацио при победата им за 2:1.
Не се заблуждавайте.
Аз освен срещу Лацио , ги гледах и при победата им над Интер . Смешно е да се твърди че са слаби . А освен това през есента , когато бяха в криза , спечелиха с лекота първото място в групата си за ЛЕ - класата си е класа .
- trokadero_
- Контакти:
bsz1916 написа:trokadero_ написа:Гледах Милан срещу Лацио при победата им за 2:1.
Не се заблуждавайте.
Аз освен срещу Лацио , ги гледах и при победата им над Интер . Смешно е да се твърди че са слаби . А освен това през есента , когато бяха в криза , спечелиха с лекота първото място в групата си за ЛЕ - класата си е класа .
Имат супер играчи , а някои говорят , че са слаби. Пълни глупости
trokadero_ написа:bsz1916 написа:trokadero_ написа:Гледах Милан срещу Лацио при победата им за 2:1.
Не се заблуждавайте.
Ако си сравняваш с отбора им преди 10 години, са много слаби :D.
Ей разградчани, кажете някое добро заведение преди мача, че от 3-4 години не съм пил из града.
Sstefanov написа:trokadero_ написа:bsz1916 написа:trokadero_ написа:Гледах Милан срещу Лацио при победата им за 2:1.
Не се заблуждавайте.
Ако си сравняваш с отбора им преди 10 години, са много слаби :D.
Ей разградчани, кажете някое добро заведение преди мача, че от 3-4 години не съм пил из града.
Въздържатели сме.

Не ползваме хапчета и не пием алкохол.

Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Groucho написа:Betchualeng Arnaikem написа:Слаб за името си не значи, че не са се вдигнали достатъчно, за да са ужасен противник за отбор от България. Не казвам, че са станали голямата сила, ама преди 2-3 месеца бяха по удобни, доста по-слаби :D
Няма разлика между сега и преди 2-3 месеца. Ти от Милан ли си? Гледаш ли мачовете на италианците? Аз ги гледам почти всички, защото съм от 24 години фен на Милан. В момента четата на Гатузо се върти около нивото на Киево, което Летящите магаренца имаха, когато Левски ги отстрани, за да влезе в ШЛ. Италианците нямат атака, нямат халфова линия, нямат синхрoн в защита и няма по-подходящ момент от този български отбор да играе с Милан.
Дано да е така Лудогорец обаче имат зле треньор това ме притеснява . И във защита са много зле.Нападатели и халфова линия горе доло добре . Значи ако треньора се реши да излезе за победа ще може да минем един Милан в слаба форма.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
ImmortaL_1000 написа:Значи ако треньора се реши да излезе за победа ще може да минем един Милан в слаба форма.
Ще имате доста по-добри шансове да минете Милан, отколкото имаха ЦСКА през 2001-а година. Дали ще стане е отделен въпрос.
Лудогорец трябва да внимава за далечни удари на Сусо и да не допусне някоя наивна грешка в защита. Италианците трудно създават положения. Аз съм си за Милан в този двубой, но не очаквам някаква блестяща игра от футболистите на Гатузо.
Милан сега ли намериха времето да навлизат във форма !