ШЛ | Лудогорец - Арсенал - 2:3 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
buhata_prime
Контакти:

Re: ШЛ | Лудогорец - Арсенал | 1.11.2016 / 21:45ч.

Мнениеот buhata_prime » 30 окт 2016 23:15

KellyB написа:
buhata_prime написа:
KellyB написа:Какъв си, че да ми казваш как да се обличам? :o

Нищо не ти казвам бе, пич! Просто ти разяснявам правилата на организаторите, щото явно изисква особено усилие...

Правилата на някакви главозамаяни гелосани индивиди не трябва да нарушават конституционните права на другите българи! Всеки може да изразява свободно мнението си чрез облекло, аксесоари и т.н. Все пак това е само един футболен мач!

Нима? Що не тръгнеш гол по улиците тогава? Да те видим колко време ше изкараш, пък после до сутринта се позовавай на Конституцията, вързан за нара в районното...
Изображение

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 31 окт 2016 00:53

snakebite написа:
Alex написа:Домуса явно също е наясно, че Арсенал има в пъти повече фенове от лудогорци в България и взе мерки... Още по-рано в темата някой беше писал, че това ще е първият мач в евротурнирите, при който чуждестранният отбор ще има повече фенове на стадион от българския :roll:

Иначе изключително жалка постъпка на гелосаната мастия... Удариха дъното "националната кауза", после да се чудят защо всички не ги харесват :evil:

Отиваш при англичаните и си О.К. Артикули, едно , друго, ще се почувстваш истински арсеналец. Иначе ще си до "кренвиршите" и "потните селяни". Какво по хубаво да се отъркаш до бозавите , алкохолизирани англичани, да си пеете песньовките и да си говорите за величието на Мосю Венгер !

По принцип това ми беше планът, но мисля, че секторът за фенове на Арсенал е супер малък и отдавна разпродаден. (и каква беше тая простотия с пакетни билети и подобни тъпотии и никаква информация до последно какво се случва с билетите и секторите)

Ако някой от пишещите във форума имат представа за секторите и кои са отделени за феновете на Арсенал нека драсне 2-3 реда, че на националния обикновено ходя по концерти (от мачовете, на които съм ходил от евротурнирите на гостуващите агитки се отделя един малък сектор, които е просто абсурден за мач като този във вторник)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 31 окт 2016 10:28

Този Петричев е ибаси к*рвата . Това е подигравка с феновете !
Изображение

Потребителски аватар
buhata_prime
Контакти:

Мнениеот buhata_prime » 31 окт 2016 12:56

Alex написа:Ако някой от пишещите във форума имат представа за секторите и кои са отделени за феновете на Арсенал нека драсне 2-3 реда, че на националния обикновено ходя по концерти (от мачовете, на които съм ходил от евротурнирите на гостуващите агитки се отделя един малък сектор, които е просто абсурден за мач като този във вторник)

На мача с ПСЖ това бяха секторите за феновете на гостите.

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 31 окт 2016 17:15

KellyB написа:
buhata_prime написа:

Нищо не ти казвам бе, пич! Просто ти разяснявам правилата на организаторите, щото явно изисква особено усилие...

Правилата на някакви главозамаяни гелосани индивиди не трябва да нарушават конституционните права на другите българи! Всеки може да изразява свободно мнението си чрез облекло, аксесоари и т.н. Все пак това е само един футболен мач!

Самите хора от фенклуба на Арсенал казаха че от Лудогорец имат право на такава мярка !
На мен ми е все едно, ако ще и 30 000 от Арсенал да има. просто София не е НАШИЯТ ДОМ ! И е нормално да сме малко там !
Чакам с нетърпение да си построим стадиона и да си играем в Разград !!!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 31 окт 2016 17:51

snakebite написа:
KellyB написа:
buhata_prime написа:

Самите хора от фенклуба на Арсенал казаха че от Лудогорец имат право на такава мярка !
На мен ми е все едно, ако ще и 30 000 от Арсенал да има. просто София не е НАШИЯТ ДОМ ! И е нормално да сме малко там !
Чакам с нетърпение да си построим стадиона и да си играем в Разград !!!

Ще ти го обясня от неутрална гледна точка,защото не съм фен на нито един от двата отбора.Може да имате такова право,но това не е правилно спрямо хората,които са си купили билети (а това са 90%) ПРЕДИ да обявите тези правила!
Вие като искате може да се съберете няколко хиляди във В сектор и цял мач да се скъсате да пеете.Със сигурност ще надвикате тези български червени шалове,дето не знаят нито една песен на Арсенал :lol:
Иначе на вашия стадион скоро такъв мач няма да играете.Първо Киро никога няма да се бръкне,за да го дострои,пак ще чака на община и държава.Второ едно е 50 000 да дадат пари за билети,друго е 20 000 ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 окт 2016 21:10

Аз лично искам да поздравя Лудогорец за решението да се предоставят безплатни билети на децата от софийските футболни школи, не знам дали са предложени такива и за школите от провинцията. Тези деца са интелигентна и разбираща футбола публика, нека са там, а не секторите да пустеят.
Тъжно е обаче, че дори топ отбор като Арсенал не може да напълни стадиона. Лошо, много лошо...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 01 ное 2016 08:35

1:3 без много напъване и .... чичо Гошо продължава да научава по нещо ново ;)

Забраната за носене на фен артикули на Арсенал е огромна, комплексарска глупост.
Насила хубост не става!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 01 ное 2016 10:54

slash1912 написа:...
Иначе на вашия стадион скоро такъв мач няма да играете.Първо Киро никога няма да се бръкне,за да го дострои,пак ще чака на община и държава.Второ едно е 50 000 да дадат пари за билети,друго е 20 000 ;)

С добавката - 50 000 (ok.45) за един мач и ПО 20, за поне пет ;)
висша математика:314 :idea:

Върни се в “Лудогорец”