snakebite написа:KellyB написа:buhata_prime написа:KellyB написа:Какъв си, че да ми казваш как да се обличам?

Нищо не ти казвам бе, пич! Просто ти разяснявам правилата на организаторите, щото явно изисква особено усилие...
Правилата на някакви главозамаяни гелосани индивиди не трябва да нарушават конституционните права на другите българи! Всеки може да изразява свободно мнението си чрез облекло, аксесоари и т.н. Все пак това е само един футболен мач!
Самите хора от фенклуба на Арсенал казаха че от Лудогорец имат право на такава мярка !
На мен ми е все едно, ако ще и 30 000 от Арсенал да има. просто София не е НАШИЯТ ДОМ ! И е нормално да сме малко там !
Чакам с нетърпение да си построим стадиона и да си играем в Разград !!!
Ще ти го обясня от неутрална гледна точка,защото не съм фен на нито един от двата отбора.Може да имате такова право,но това не е правилно спрямо хората,които са си купили билети (а това са 90%) ПРЕДИ да обявите тези правила!
Вие като искате може да се съберете няколко хиляди във В сектор и цял мач да се скъсате да пеете.Със сигурност ще надвикате тези български червени шалове,дето не знаят нито една песен на Арсенал
Иначе на вашия стадион скоро такъв мач няма да играете.Първо Киро никога няма да се бръкне,за да го дострои,пак ще чака на община и държава.Второ едно е 50 000 да дадат пари за билети,друго е 20 000

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]