ВИДЕО: Спести ли съдията дузпа за Черно море?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Re: Лудогорец - Черно Море | 2:1 FT

Мнениеот k20dan4o » 16 апр 2016 08:28

Дузпа си имаше и трябваше да я свири...положението беше едва в 17 мин. мача пак си ставаше 1:1 и как би свършил никой не знае. Всичко друго е преекспонирано...мокри поръчки и какво ли не. Той ако е решил да подпира Лудогорец можеше да го направи по друг начин при толкова много оставащо време до края на мача. Просто съдийска грешка...за което ще бъде наказан. Някой виновен ли е за всичките пропуски на морето...пак можеха да си вземат точката.
Просто и съдиите ни са на ниско ниво и нямат нищо общо с едновремешните доайени които знаеха как да водят мача към определен резултат.

Георг
Контакти:

Мнениеот Георг » 16 апр 2016 08:48

Цинизъм!Тук става въпрос за съвсем млад съдия,а не за щатните гъзолизци-Тодоров,Стоянов,Йорданов и компания!Извадете си заклучение-този е вербуван за"каузата"преди да е получил първото си назначение?!Интересна ми е реакцията на "назначените"журналистчета-спестената дузпа и аналогична на една неосъдена срещу Литекс на Герена и в двата случая съдиите казаха че след като няма счупена ръка,няма и дузпа!Някъде около 35-та мин.съдията не свири фаул скартон на Терзиев на границата на нак.поле/хващане на Бакари/и за да не е без хич-жълт картон за основателния протест на Бакари?!Да не коментираме измислената дузпа за Вандерсон,за която и той в първия момент не повярва?!Още не съм видял протести след мача на варненци и т.н.Адмирал?!А..а забравих..те протестират само срещу Левски?!Какъв ще е коментарът на топ-председателя на СК?!....Никакъв :?: :!:

Георг
Контакти:

Re: ВИДЕО: Спести ли съдията дузпа за Черно море?

Мнениеот Георг » 16 апр 2016 08:52

отредактирано-!!!!
Цинизъм!Тук става въпрос за съвсем млад съдия,а не за щатните гъзолизци-Тодоров,Стоянов,Йорданов и компания!Извадете си заключение-този е вербуван за"каузата"преди да е получил първото си назначение?!Интересна ми е реакцията на "назначените"журналистчета-спестената дузпа ,която е аналогична на една неосъдена срещу Литекс на Герена и в двата случая съдиите казаха че след като няма счупена ръка,няма и дузпа!Някъде около 35-та мин.съдията не свири фаул с картон на Терзиев на границата на нак.поле/хващане на Бакари/и за да не е без хич-жълт картон за основателния протест на Бакари?!Да не коментираме измислената дузпа за Вандерсон,за която и той в първия момент не повярва?!Още не съм видял протести след мача на варненци и т.н.Адмирал?!А..а забравих..те протестират само срещу Левски?!Какъв ще е коментарът на топ-председателя на СК?!....Никакъв :?: :!:

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 16 апр 2016 08:56

Георг написа:Цинизъм!Тук става въпрос за съвсем млад съдия,а не за щатните гъзолизци-Тодоров,Стоянов,Йорданов и компания!Извадете си заклучение-този е вербуван за"каузата"преди да е получил първото си назначение?!Интересна ми е реакцията на "назначените"журналистчета-спестената дузпа и аналогична на една неосъдена срещу Литекс на Герена и в двата случая съдиите казаха че след като няма счупена ръка,няма и дузпа!Някъде около 35-та мин.съдията не свири фаул скартон на Терзиев на границата на нак.поле/хващане на Бакари/и за да не е без хич-жълт картон за основателния протест на Бакари?!Да не коментираме измислената дузпа за Вандерсон,за която и той в първия момент не повярва?!Още не съм видял протести след мача на варненци и т.н.Адмирал?!А..а забравих..те протестират само срещу Левски?!Какъв ще е коментарът на топ-председателя на СК?!....Никакъв :?: :!:

Ето в това е проблема - когато става въпрос за Левски или друг отбор заглавията по медиите са сензационни, треньори футболисти реват дават интервюта навсякъде, пишат статуси във феисбк, излизат членове на бфс и ск и коментират, спешни сбирки паника все едно идва война, а на почти всеки мач на лудогорец има съдииски тесли в тяхна полза естествено и навсякъде тишина. Никой не смее да каже истината
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 16 апр 2016 09:40

Raid написа:Умишлена игра с ръка в наказателното поле - дузпа. В случая Морето ги порязаха, а най-тъпото е, че това изобщо няма значение нито за тях, нито за Лудогорец. Или съдията го прави по инерция, или егото на Валията на Делиормана няма начесване и ибрикчиите от БФС се стараят. А може просто чернодрешкото да си е некадърен и да няма фелацио в случая. Което пък е още по-тъжно, щото тук ще се изпокараме заради един дебил...

Много точно и правилно написани първи две изречения, с които съм напълно съгласен. Принципно погледнато - като цяло, бих се съгласил и с останалите по-долу. Така стоят общо казано нещата - да. Но в случая за ситуацията с несвирената дузпа имам друго мнение. Сега, без да съм адвокат на някого, още по-малко пък на некадърни или подкупни чернодрешковци, в случая обаче ще защитя това съдийче. Ако се вгледате малко по-внимателно в ситуацията, а не да бързате да плюете безогледно, ще видите, че главния съдия няма как да види играта с ръка, защото се намира от другата страна на играча?! От дясната му, а защитника се пресегна и посрещна топката с лявата. Чиста дузпа, но.. Поне няма как главния със сигурност да види точно какво се случва, дори и да е имал съмнения, та да свирне. А това все пак е най-голямото наказание във футбола и не бива да се дава лековато. Веднага обаче възниква въпроса, докога страничните ще подтичват по тъча за здраве и няма да поемат никаква отговорност, няма да сигнализират веднага главния, защото всичко се случи точно на няколко метра от страничния и ситуацията беше пред очите му?!?! Даже тиквениците при тъч съм забелязал, че изчакват главния да посочи кой да бие тъча и тогава насочват флага, вместо те да помогнат първи с посоката?! После, за какъв чеп ги тактисаха допълнителните съдии на аута до вратите?! Да си бъркат в носа цял мач и да лапат парички ли?! Този до вратата на домакините беше другия грешник, пред очите на който се случи всичко и имаше най-добрата гледна точка!! Защо не сигнализира?! Това според мен са двамата главни виновника за неотсъдената дузпа. И двамата бяха само на няколко метра от положението и имаха идеалната гледна точка, докато главния я нямаше. Пълни мишоци! А бяха длъжни да сигнализират, само че.. първо явно нямат топки и второ - по всичко личи, че ОРГАНИЗАЦИЯТА в съдийството ни е на много ниско ниво, защото съм сигурен, че ако накажат някой, то това ще е главния, а мишоците отстрани ще минат метър. Затова и си кротуват и замълчават в подобни ситуации!
Иначе, на мене ми е най-лесно, като фен на моряците да окензам главния съдия в общия тон, още повече, че от доста време насам ни режат съдиите най-нагло и "безстрашно" и то ни ощетяват здраво, като нямат никакви оправдания. "Тези не играят за нищо, ръководството им си мълчи, що да не ги порежем, че да изкараме дивиденти, да се мазнем на другите, които имат претенции в първенството?" Ако пък някои прибират кинти и изпълняват поръчки, още по-лошо! Това е нашето съдийство! Също, като футбола ни, а и май, като всичко в държавата ни!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 16 апр 2016 09:54

Оставете човека не е виновен, че се е родил неграмотник :mrgreen:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 16 апр 2016 10:08

Дузпата е хилядопроцентова.Но за червен картон не съм много убеден.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 апр 2016 11:36

Дузпа е, спор няма.
Ама най-големите ревльовци(сини и червени) забравиха времената,когато дузпа срещу тях се свиреше при "смъртен случай" или "откъсната глава" в наказателното поле 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 16 апр 2016 12:18

Кашчей написа:
А ти прочете ли, че за игра с ръка става въпрос, когато играеш с всичко, което е под лакътя, включая и него.

Защо спорите с г-н дървен философ, той не се е събличал по физическо, пък и за него е важно само някой да му обръща внимание.
Дървен философ + санди74 = кашчей

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 апр 2016 12:24

DmG написа:
Кашчей написа:
А ти прочете ли, че за игра с ръка става въпрос, когато играеш с всичко, което е под лакътя, включая и него.

Защо спорите с г-н дървен философ, той не се е събличал по физическо, пък и за него е важно само някой да му обръща внимание.
Дървен философ + санди74 = кашчей

Ти да не си ми бил съученик, че знаеш дали съм се събличал или не по физическо?! Бахти и малоумниците, които решават кой какво е правил в училище и извън него, без да го познават!
Между другото, има хора, които цял живот учат и имат способността да научават нещо ново всеки ден, но ти дали си от тях?!

ПП- Ако феновете са съдии, (това вече съм го писал) няма да има завършил мач, защото поне по 4 човека от отбор са за гонене, има неотсъдени по около 3 дузпи..изобщо по телевизията, или отстрани и отвисоко, е лесно да раздаваш картони и нарушения!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Лудогорец”