Betchualeng Arnaikem написа:GOLEADOR написа:@Betchualeng Arnaikem
Какво му липсва на Лудогорец,че загуби този мач?
Селекцията ли е слаба,подготовка в чужбина и контроли с класни отбори ли не им осигуриха,заплати ли не са получавали или са им били намалени?Или може би не са заслужавали да играят в този турнир,примерно мастията е саботирал даден отбор който го е притеснявал ,че има опасност да стане шампион и сега бере плодовете на това свое деяние?
За селекцията може би е рано да се говори. Е, може и да си по запознат от мен с качествата на новите им играчи, все пак аз не следя събитията при тях твърде задълбочено. Но мисълта ми е, че се замотаха с подбора на играчите, които да сменят напусналите, а при няколко нови титуляра винаги има объркване.
Дали заслужиха да играят в този турнир, Домусчиев е саботирал ЦСКА (едва ли смяташ, че друг им пречеше за титлата)? Факт е, че станаха шампион най-вече заради издънките на ЦСКА. Аз очаквах да станат шампион, но с напредването на шампионата си личеше, че само глупост на ЦСКА може да им помогне, така и стана. Е, Домусчиев не е виновен на ЦСКА, освен ако не го обвиняваш пряко за това, че в ЦСКА са приели пари от него за да спрат да играят. Но обвинения лесно се хвърлят.. И аз имам подозрения за срива, но само толкова.
С други думи чутовната глупост на ЦСКА направи така, че те да играят в турнира.. просто защото завършиха на първо място. В известен смисъл като шампион го заслужават, като игра - предстои да видим. Ако направим една аналогия - когато ние се издънихме срещу Славия Лудогорец взе титлата заради наша издънка, но освен като шампион заслужи и с играта си мястото.
В общи линии аз мисля, че основната причина за издънката е мотането. Хайде, да им се беше паднал пак някой от Люксембург можеше да мине номера, но ако са лежали на това..
Естествено,че имам предвид начина по който прецакаха ЦСКА (Мастията+големия Боклук).През 2012 сториха същото и отпаднаха в първия си двубой от Динамо.Сега историята се повтори и пак на гърба на ЦСКА,но този път възмездието ги застигна в лицето на Милсами (пак в първия им двубой).Това е някаква карма,колкото и пари да хвърлиш в отбора,щом не си заслужил да играеш в турнира,господ те наказва.