ЦСКА(София) Лудогорец (Разград) - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Re: ЦСКА(София) Лудогорец (Разград)

Мнениеот 1Neutralen » 13 ное 2014 01:58

EuroGorets написа:
MASTER_COOL написа:Дано всичките ЕвроГорци, имате силите да влизате в форума и след мача. Знам, че сте се насрали от страх вече :lol:

Ахахаха да, хвана ме веднага! :lol: Направо треперя :lol: Само ми е интересно ако Лудогорец ви пишат една тройка, ти дали ще се веснеш в темата? :arrow:

Ще се покрие както винаги. 8-) За нас това е просто един мач в който при победа се взимат три точки, за тях това е мачът на сезона.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 13 ное 2014 03:28

EuroGorets написа:
MASTER_COOL написа:Дано всичките ЕвроГорци, имате силите да влизате в форума и след мача. Знам, че сте се насрали от страх вече :lol:

Ахахаха да, хвана ме веднага! :lol: Направо треперя :lol: Само ми е интересно ако Лудогорец ви пишат една тройка, ти дали ще се веснеш в темата? :arrow:

На мен пък ми е интересно ако вземе ей така случайно ЦСКА да ви пише на вас една тройка вие къде ще бъдете? От подфорумите на всички отбори само във вашия няма теми за мачовете ви. Има само за тези от ШЛ. Като че ли все там сте играли. Явно вече за вас А група е с ранг на Окръжна футболна група и не ви пука какво става там. Само да не се окажете накрая вместо на върха - в подножието, че тогава вашия нарцис президент ще остане без коса от скубане. За пореден път ви казвам - летите високо а от там се пада най-лесно. Мерете си изказванията, защото преди 3 години левскарите пееха същата песен преди мача ни на Герена с тях а после ние всички помним какво стана. Да не стане същото и при вас. Не забравяйте - Господ наказва самозабравилите се.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 13 ное 2014 09:08

Очаквам "червената истерия" да достигне невиждани висоти преди мача.Победа за Лудогорец и традиционно едноседмично(минимум) ''реване'' след мача от "червения " щаб.

мили

Мнениеот мили » 13 ное 2014 15:41

hd29 написа:Очаквам "червената истерия" да достигне невиждани висоти преди мача.Победа за Лудогорец и традиционно едноседмично(минимум) ''реване'' след мача от "червения " щаб.

Седмица е нищо, ще реват още години, защото след този мач няма и да помислят, че могат да станат шампиони.
0 - тройчо

Ники.Габрово

Мнениеот Ники.Габрово » 13 ное 2014 16:19

По- малкия ще отстъпи пред по-големия - така е в живота. Победа за Лудогорец !!!
ХЕГЕМОНИЯТА НА ЛУДОГОРЕЦ - ЗЛАТНО ВРЕМЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ !!!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 ное 2014 16:32

Титли и мачове в България се купуват,но на "Анфийлд" побеждават само силните!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 13 ное 2014 16:38

GOLEADOR написа:Титли и мачове в България се купуват,но на "Анфийлд" побеждават само силните!

... за разлика "Фазанерия" (стадиона на "Мура"), където само убити отбори губят. А с Томов ЦСКА вече е в гроба!

Поздрави от Монтана и Симитли!

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 13 ное 2014 16:42

GOLEADOR написа:Титли и мачове в България се купуват,но на "Анфийлд" побеждават само силните!

Е не сме като вас. Друго си беше когато цялата държава ви беше спонсор. Сега времената са други...

Ники.Габрово

Мнениеот Ники.Габрово » 13 ное 2014 16:46

fiesta написа:

... за разлика "Фазанерия" (стадиона на "Мура"), където само убити отбори губят. А с Томов ЦСКА вече е в гроба!

Поздрави от Монтана и Симитли!

Много точно си го казал . Червените смешници продължават да живеят с черно-белите ленти от миналото !! Тя и баба ми кога била на 20 била много хубава...
ХЕГЕМОНИЯТА НА ЛУДОГОРЕЦ - ЗЛАТНО ВРЕМЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ !!!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 ное 2014 16:55

1Neutralen написа:

Е не сме като вас. Друго си беше когато цялата държава ви беше спонсор. Сега времената са други...

Това за другите времена го слушах и преди триумфа ни на "Анфийлд","БайАрена" и "Арена Химки"!И не се пъчи,че държавата ви прави стадиона,а се моли да не тикнат Домуса в затвора и да не конфискуват имуществото му,щото сте еднодневка.
Liverpool 0 - 1 Cska Sofia | 23 - 08 - 2005 BG Triumph!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Лудогорец”