Soulen написа:BRF написа:CSKA69 написа:Направо предлагам мненията на потребителите Тео,CSKA78,batmanlevski и подобни, пишещи редовно с цел хейт в темите за Лудогорец, да бъдат незабавно изтривани в момента на появата имНе сте интересни, а досадни и жалки в омразата си
По темата - равен или победа за Лудогорец с един гол разлика.
Отхвърля се тъпото ти предложение.Може да са и заядливи въпросните колеги,но все пас изразяват някакво мнение.Това,че не ти харесва,че прогнозират загуби на разградския отбор не ги прави хейтъри!
По същата логика,ако някой напише,че Базел ще загуби с 0:3 този мач,ще трябва да се трие мнението му ли?Защото едно такова мнение ми звучи тъпо,но нищо чудно да се случи!
Ти не харесваш Лудогорец и изразяваш нормално мнение, а батманлевски и ЦСКА78 са отвъд всякакво спасение. Батмана е най-големия дебил писал изобщо пофорумите някога и има 10 ника с които си пише сам![]()
78 пък толкова завижда на Лудогорец, че ако стигнат 1/8 финал ще му се иска да беше станал фен на Разград, ама той така или иначе пише само в този раздел де
Искам да те поправя!Лудогорец(отбора) ми е безразличен!Не харесвам наглите управници на този отбор,защото в тяхно лице виждам същите муцуни,като гадните хора които ни управляват държавата!
Освен това,всеки който напише лоша прогноза за мач на каузата се обявява за хейтър!Също така,ако се напише нещо срещу отбора като например-наказанието за Дяков беше скандално малко!
Колкото до другите потребители споменати в мнението ти-ами и аз не харесвам много от хората пишещи във форума,но това е положението!Който за когото реши го прави "враг" или каквото беше там и не го чете.Ето,аз например не понасям волф,но просто не му обръщам внимание и толкова!