Базел - Лудогорец - 4:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Базел - Лудогорец

Мнениеот BRF » 04 ное 2014 15:44

Soulen написа:
BRF написа:
CSKA69 написа:Направо предлагам мненията на потребителите Тео,CSKA78,batmanlevski и подобни, пишещи редовно с цел хейт в темите за Лудогорец, да бъдат незабавно изтривани в момента на появата им :!: Не сте интересни, а досадни и жалки в омразата си :idea:

По темата - равен или победа за Лудогорец с един гол разлика.

Отхвърля се тъпото ти предложение.Може да са и заядливи въпросните колеги,но все пас изразяват някакво мнение.Това,че не ти харесва,че прогнозират загуби на разградския отбор не ги прави хейтъри!
По същата логика,ако някой напише,че Базел ще загуби с 0:3 този мач,ще трябва да се трие мнението му ли?Защото едно такова мнение ми звучи тъпо,но нищо чудно да се случи!

Ти не харесваш Лудогорец и изразяваш нормално мнение, а батманлевски и ЦСКА78 са отвъд всякакво спасение. Батмана е най-големия дебил писал изобщо пофорумите някога и има 10 ника с които си пише сам :lol:
78 пък толкова завижда на Лудогорец, че ако стигнат 1/8 финал ще му се иска да беше станал фен на Разград, ама той така или иначе пише само в този раздел де ;)

Искам да те поправя!Лудогорец(отбора) ми е безразличен!Не харесвам наглите управници на този отбор,защото в тяхно лице виждам същите муцуни,като гадните хора които ни управляват държавата!
Освен това,всеки който напише лоша прогноза за мач на каузата се обявява за хейтър!Също така,ако се напише нещо срещу отбора като например-наказанието за Дяков беше скандално малко!
Колкото до другите потребители споменати в мнението ти-ами и аз не харесвам много от хората пишещи във форума,но това е положението!Който за когото реши го прави "враг" или каквото беше там и не го чете.Ето,аз например не понасям волф,но просто не му обръщам внимание и толкова!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 ное 2014 16:00

JACKO написа:
BRF написа:
JACKO написа:
CSKA 78 написа:
CSKA69 написа:Направо предлагам мненията на потребители CSKA78

А аз предлагам веднага мненията ти да бъдат трити в подфорум ЦСКА! На ЦСКА-р тръгнал да се прави! Ти си делиорманец мойто момче! :shock: :lol:

ПП Не си ти този, който ще казва къде да пиша и какво да пиша! :evil: :idea: :arrow:

[offtopic]Само с "мойто момче" доказваш що за човек си.
Аз бих добавил и Левскар90 и илиянчуу.[/offtopic]
http://topsport.ibox.bg/news/id_1004887160
Една истинска легенда която не робува на миналото, а е респектирана от настоящето, т.е. живее.
[offtopic]зачеркни го и него от списъка омнико[/offtopic]

Аз не виждам Петър Жеков да изразява мнение,което много да се различава от мненията на повечето фенове на ЦСКА!
Знаеш ли кое е тъпото в твоя коментар?Ако след мача между нас съдията сгреши(примерно) и същия Петър Жеков каже,че сте ни били заради съдията(чисто хипотетично е всичко това),ще го обявите за изкуфял старец.Понеже обаче изразява мнение,което ти харесва го наричаш "истинска легенда"!

[offtopic]:) АЗ лично НЕ бих го обявил за "изкуфял старец"(да направи още един 70 юбилей), за другите не отговарям. Признавам успехите и уважавам имена и хора но...аз живея в настоящето - за миналото не съм отговорен, както и за действията на "другите" - освен за семейството(което не е друго, а е мойто.)[/offtopic]
Лек следобед, и нека стане хубав мач.

[offtopic]Мир!Господ здраве да ти дава :)[/offtopic]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 ное 2014 16:01

BRF написа:
JACKO написа:
BRF написа:
JACKO написа:
CSKA 78 написа:

А аз предлагам веднага мненията ти да бъдат трити в подфорум ЦСКА! На ЦСКА-р тръгнал да се прави! Ти си делиорманец мойто момче! :shock: :lol:

ПП Не си ти този, който ще казва къде да пиша и какво да пиша! :evil: :idea: :arrow:

Една истинска легенда която не робува на миналото, а е респектирана от настоящето, т.е. живее.

Аз не виждам Петър Жеков да изразява мнение,което много да се различава от мненията на повечето фенове на ЦСКА!
Знаеш ли кое е тъпото в твоя коментар?Ако след мача между нас съдията сгреши(примерно) и същия Петър Жеков каже,че сте ни били заради съдията(чисто хипотетично е всичко това),ще го обявите за изкуфял старец.Понеже обаче изразява мнение,което ти харесва го наричаш "истинска легенда"!

[offtopic]:) АЗ лично НЕ бих го обявил за "изкуфял старец"(да направи още един 70 юбилей), за другите не отговарям. Признавам успехите и уважавам имена и хора но...аз живея в настоящето - за миналото не съм отговорен, както и за действията на "другите" - освен за семейството(което не е друго, а е мойто.)[/offtopic]
Лек следобед, и нека стане хубав мач.

[offtopic]Мир!Господ здраве да ти дава :)[/offtopic]
Последна промяна от boabbb на 04 ное 2014 16:05, променено общо 1 път.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 ное 2014 16:03

[quote="boabbb"]
Моля те изтрии си коментара!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 ное 2014 16:05

BRF написа:Моля те изтрии си коментара!

Как да го изтрия, като си писал след мене, бе, Джони :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 ное 2014 16:16

boabbb написа:
BRF написа:Моля те изтрии си коментара!

Как да го изтрия, като си писал след мене, бе, Джони :lol: :lol:

[offtopic]Не знам,не разбирам :lol: ,но ти благодаря!Джако е прекалено свестен за да се заяждаш с него :) ![/offtopic]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 04 ное 2014 16:36

BRF написа:
JACKO написа:
CSKA 78 написа:

Всъщност Жеков е написал нещата точно както стоят. Да уточня, че като гледам повечето червени фенове за разлика от него смятат, че шансовете на Лудогорец не са във футболистите а в други начини. Така че в случая стареца е повече обективен от масовката фенове. Изкуфял не изкуфял - прав е. Ама ако всичките му мнения са така премислени явно не е изкуфял още, де да знам.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 04 ное 2014 16:45

2-2 :roll:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 04 ное 2014 17:06

Ако Базел вкара ренен гол - 6:0
Ако л-ц издържи първите 15мин - 4:0
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

iaworr
Контакти:

Мнениеот iaworr » 04 ное 2014 18:08

Като българин искам лудогорец да бие на всяка цена! Сини червени днес трябва да сме българи!

Върни се в “Лудогорец”