1:1
Така прогнозирам от букмейкърска гледна точка и все пак - успех на Базел.
Ванка, с теб сме - дано по-бързо се оправиш, за да внесеш стабилност в защитата на националния отбор. Само напред и нагоре!
Лудогорец - Базел - 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Базел
Кировец написа:1:1
Ванка, с теб сме - дано по-бързо се оправиш, за да внесеш стабилност в защитата на националния отбор. Само напред и нагоре!
и аз така...стисках палци за Зимбру...все пак сме българи
фен на еднодневката
-
EuroGorets
- Контакти:
Дишайте, бе, хейтърчета. След гол на Лудогорец ще хвърълите топа бе. Как може да сте такива, бе?! Вместо да се надявате вашия отбор да е на тяхно място, вие само мразите. Има един лаф - най-простите мразят, прост си и затова мразиш. 
Full support: Levski, Ludogorets, Manchester UTD, Barcelona, Valencia
pupesh написа:Кировец написа:1:1
и аз така...стисках палци за Зимбру...все пак сме българи
Ами нормално да си за Зимбру,какъв е проблема!Не си родоодстъпник и каквито там наричат хората,които не подкрепят лудогорец!
EuroGorets написа:Дишайте, бе, хейтърчета. След гол на Лудогорец ще хвърълите топа бе. Как може да сте такива, бе?! Вместо да се надявате вашия отбор да е на тяхно място, вие само мразите. Има един лаф - най-простите мразят, прост си и затова мразиш.
Честно да ти кажа,за пръв път чувам такъв лаф
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
- MASTER_COOL
- Контакти:
Довечера след загубата какви ли ще са оправданията 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Хайдееее,който е останал без билет
[offtopic]http://olx.bg/bileti-za-ludogorets-bazel-na-22-10-2014-g-sektor-g-i60676072[/offtopic]
Помагам,какво да ва правя!
[offtopic]http://olx.bg/bileti-za-ludogorets-bazel-na-22-10-2014-g-sektor-g-i60676072[/offtopic]
Помагам,какво да ва правя!
-
Селянин С Колело
- Контакти:
Победа за Лудогорец с 3-1 .
Колкото по-добри резултати постигнат в ШЛ и ЛЕ, толкова по-скоро има шанс и другите отбори да ги последват, като любимият ми ЦСКА например
(КЗЛ )
Макар че Лудогорец според мен ще си останат бялата лястовичка на БГ футбола в близките поне 10-ина год., не виждам кой отбор ще постигне подобни участия скоро с това ниво на А група
Колкото по-добри резултати постигнат в ШЛ и ЛЕ, толкова по-скоро има шанс и другите отбори да ги последват, като любимият ми ЦСКА например
Макар че Лудогорец според мен ще си останат бялата лястовичка на БГ футбола в близките поне 10-ина год., не виждам кой отбор ще постигне подобни участия скоро с това ниво на А група