Заслужава ли Дяков наказание? АНКЕТА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- nikita 333
- Контакти:
Re: Заслужава ли Дяков наказание? АНКЕТА
Добре е да го накажат поне пет мача...това е грозна постъпка,ама кога ще видим БГ съдия да покаже червен картон на рендето Гаджев!?!?
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!
Дяков ще се извини когато чумата върне на хората умрелите деца....
Още повече това никак даже не е първата му просташка проява, просто сега го улови камерата....Лично аз заради него започнах да не харесвам Лудогорец и никога няма да съм фен на"националната кауза"
Още повече това никак даже не е първата му просташка проява, просто сега го улови камерата....Лично аз заради него започнах да не харесвам Лудогорец и никога няма да съм фен на"националната кауза"
- darakchiev_77
- Контакти:
Абсолютна подка е тоз дяков. Като се сетя на финала за купата ли беше,
майните кат запалиха стадиона, как пищеше ''Как да играя, как да играя..''.
Постъпката е просташка. Ако в правилника има нещо за наплюване и делегата и съответната комисия към БФС не "проспят" ситуацията, е редно да го накажат според същия този правилник.
105 години / 4 поколения ботевисти!
Така е момци.Ходете им на мачовете.Те се взеха за най- великите.Що не им дадем и имунитет като депутатите бах ги в пос.....ците.Аре сега пак ще ме изхвърлят за месец

100лв.-3кг. вратна пържола,3л.ракия,3кг.домати,краставици,суджук,луканка,филе и на децата за шоколад.А за тез и лев няма да дам.
Пържолата е свинска или телешка,а не овча.
darakchiev_77 написа:Абсолютна подка е тоз дяков. Като се сетя на финала за купата ли беше,
Много си оригинален..Нали се сещаш че този мач нямаше да завърши, ако бяхме решили да не излезем на игрището !. Точно че на финала показаха че имат топки, както и на предния финал с Локо когато гърмяха бомби досами играчите , не развалихме празника на хората от Пловдив па макар и криворазбран....
Вина имат и полицията в Бургас, които са мега зле и позволяват всякакви волности..
gergin написа:100лв.-3кг. вратна пържола,3л.ракия,3кг.домати,краставици,суджук,луканка,филе и на децата за шоколад.А за тез и лев няма да дам.
Кой те пита пък тебе. Други ще дадат,нали ги видя, че ще се избият за билети. Наясно съм че едно 40 процента са за Реал ама какво от това ! Само от този мач Домусчиев направи 1 милион евро от билети. Нека му е зле

А само това да беше......В Гоце Делчев като резервен състезател излезе извън зоната и биейки се в гърдите,скрит зад полицаите разбира се, псуваше публиката и викаше "Елате бе! Да ви е........Майката!" За това му деяние Шуменският съдия не посмя да го изгони,а му даде само жълт картон.