Лудогорец - непоставен в плейофа за Шампионска лига!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - поставен в плейофа за Шампионска лига!
Като гледам резултатите на възможните съперници ми се струва, че всички са по-качествени отбори от Партизан. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Едва ли ще е по-леко, но няма да е Базел, ааа?
Тук е мястото да благодаря на Дучето и на 50ната цскари, които подкрепиха отбора в Београд, въпреки всичко!
Съжалявам за всички, които изгоряха, но за чорбата чак ме заболя. Успех на Сашетата и на Стойчо, и по-малко разпродажби на лято, и ей го де...
Благодаря на всички българи, които се радваха с нас! Както и на онези, които запалиха свещи за Партизан. Спортната злоба е душата на футбола и криви са само незаинтересованите.
Благодаря на Тангра за Бранко!
Тук е мястото да благодаря на Дучето и на 50ната цскари, които подкрепиха отбора в Београд, въпреки всичко!
Съжалявам за всички, които изгоряха, но за чорбата чак ме заболя. Успех на Сашетата и на Стойчо, и по-малко разпродажби на лято, и ей го де...
Благодаря на всички българи, които се радваха с нас! Както и на онези, които запалиха свещи за Партизан. Спортната злоба е душата на футбола и криви са само незаинтересованите.
Благодаря на Тангра за Бранко!
- amstel_beer
- Контакти:
Tommi написа:Като гледам резултатите на възможните съперници ми се струва, че всички са по-качествени отбори от Партизан.
Слован са удобни за Лудогорец, от другите само Марибор играят в слабо първенство и може да са по-лесни за отстраняване.

haha написа:veni__85 написа:Долгопол написа:Имам един въпрос към феновете на Левски и очаквам честен отговор. Не ви ли става поне малко тъжно, че друг отбор може да влезе в ШЛ? Не мислете, че се заяждам, просто винаги сте били горди и сте е хвалели, че сте единствените.
Не говоря от мое име не от всички фенове. Все пак ние оставаме първите , нормално е да има други отбори. Колкото повече успехи имат нашите отбори в Европа толкова по-голяма е вероятността (макар, че въобще няма да е скоро ) да имаме два отбора в този турнир.
Дори и да имаме 2 отбора в турнира това е все тая, защото останалите, освен Лудогорец сме на трагично ниво и практикуваме някакъв друг спорт.
Това е най-голямата трагедия в момента. Вместо да се използва Лудогорец като локомотив да тегли останалите, останалите... си е...и майката... Как не можа поне още един отбор да дръпне, маа му. Най-лошото ще е ако останалите дръпнат Лудогорец назад, дано не се случва. Успех на Лудогорец!
tiamat написа:haha написа:veni__85 написа:Долгопол написа:Имам един въпрос към феновете на Левски и очаквам честен отговор. Не ви ли става поне малко тъжно, че друг отбор може да влезе в ШЛ? Не мислете, че се заяждам, просто винаги сте били горди и сте е хвалели, че сте единствените.
Не говоря от мое име не от всички фенове. Все пак ние оставаме първите , нормално е да има други отбори. Колкото повече успехи имат нашите отбори в Европа толкова по-голяма е вероятността (макар, че въобще няма да е скоро ) да имаме два отбора в този турнир.
Дори и да имаме 2 отбора в турнира това е все тая, защото останалите, освен Лудогорец сме на трагично ниво и практикуваме някакъв друг спорт.
Това е най-голямата трагедия в момента. Вместо да се използва Лудогорец като локомотив да тегли останалите, останалите... си е...и майката... Как не можа поне още един отбор да дръпне, маа му. Най-лошото ще е ако останалите дръпнат Лудогорец назад, дано не се случва. Успех на Лудогорец!
Тук съм песимист. Има едно житейско правило - конкуренцията ражда развитието. Конкуренцията непрекъснато ражда качество. При нас такава не съществува.

suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !
Когато има приемливи съперници наще отбори от торбата с п. вадят х.
Лудогорец няма да играе в групите на ШЛ 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Не трябва ли тези които са отстранили поставен отбор да заемат тяхното място,така беше преди години.От възможните съперници се молете да не се падне Легия,тия ще смачкат зелените с разлика.Евентуалното класиране в лигата ще бъде заслужено,а не като на хомосите които УЕФА ги пусна за да намери нови източници на финанси и реклама.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
Здравейте!
На този етап, няма слаби отбори, а и да не забравяме, че всичките възможни съперници на Лудогорец са шампиони в съответните си страни. Няма да е лесно и трябва нашите момчета да са добре подготвени и физически и психически - "наградата" е голяма - участие в групите на Шампионската лига
Аз лично не искам да се падат Легия Вършава!!!

На този етап, няма слаби отбори, а и да не забравяме, че всичките възможни съперници на Лудогорец са шампиони в съответните си страни. Няма да е лесно и трябва нашите момчета да са добре подготвени и физически и психически - "наградата" е голяма - участие в групите на Шампионската лига

Аз лично не искам да се падат Легия Вършава!!!
LIVERPOOL RULZZ
Долгопол написа:Имам един въпрос към феновете на Левски и очаквам честен отговор. Не ви ли става поне малко тъжно, че друг отбор може да влезе в ШЛ? Не мислете, че се заяждам, просто винаги сте били горди и сте е хвалели, че сте единствените.
Тъжно е това, което представляваме в моменста и то повече извън терена. А който си заслужи място в ШЛ, ще играе там.
Нито един от отборите не е лесен, не се лъжете, но и нито един не е прекалено труден. Всичко ще е въпрос на концентрация през 180-те или повече минути на мачовете. За Лудогорец ще е по-добре пак да е домакин в първия мач, такъв им е стилът. Отбори, които обръщат от два гола пасив или на чужд терен не могат да бъдат за подценяване. А Марибор вече са традиционен отбор за груповата фаза на ЛЕ. Може би наистина само Слован са в някакъв смисъл лишени от талант и кой знае какви възможности, но пък играят много тегаво. Който и да се падне ще даде 1000% от себе си. Марибор, Олборг и Легия са играли в тези групи, но още през миналия век. Останалите два не са и всички ще са мотивирани докрай.