soulhealer написа:demarkos написа:soulhealer написа:demarkos написа:Лудогорец щели да отидат в Б група - е Ботев от къде дойдоха миналата година?!
Лудогорец никога няма да има това, което имат БОТЕВ, ЦСКА, ЛЕВСКИ и Локомотив Пловдив. Така че колкото и да ми се пениш с твоето моментно отборче , в което по-голяма част от съществуването му е било във "В" група няма да ме убедиш, че сте истински футболен клуб.
ЛЮБОВТА НА ХОРАТА ПРАВИ ЕДИН ОТБОР ВЕЛИК!
В никакъв случай не се пеня-аз не оспорвам и факта,че Лудогорец няма да е никога като ЦСКА,Левски,Ботев и Локомотив/Пловдив/, но това,че отбора от родния ми град е на това ниво в момента и трета година подред е шампион на България, няма как да не ме радва и в същото време да не ме боли,когато чета толкова злобни коментари по негов адрес.
Значи сериозно си се объркал, че аз злобея, защото не отричам качествата на футболистите на Лудогорец. Но като цяло те наистина не осъзнават какво ще се случи на 15-ти май. .
Какво ще се случи, Tрета Световна война ли?
това е само една купа, има много по-важни мачове и да загубим живота продължава, ние не сме отчаяни като вас