Ботев (ПД) - Лудогорец 0:1 | Купа на България - ФИНАЛ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Re: Ботев (ПД) - Лудогорец | Купа на България - ФИНАЛ

Мнениеот dickinson » 13 май 2014 16:55

soulhealer написа:
demarkos написа:
soulhealer написа:
demarkos написа:Лудогорец щели да отидат в Б група - е Ботев от къде дойдоха миналата година?!

Лудогорец никога няма да има това, което имат БОТЕВ, ЦСКА, ЛЕВСКИ и Локомотив Пловдив. Така че колкото и да ми се пениш с твоето моментно отборче , в което по-голяма част от съществуването му е било във "В" група няма да ме убедиш, че сте истински футболен клуб.

ЛЮБОВТА НА ХОРАТА ПРАВИ ЕДИН ОТБОР ВЕЛИК!

В никакъв случай не се пеня-аз не оспорвам и факта,че Лудогорец няма да е никога като ЦСКА,Левски,Ботев и Локомотив/Пловдив/, но това,че отбора от родния ми град е на това ниво в момента и трета година подред е шампион на България, няма как да не ме радва и в същото време да не ме боли,когато чета толкова злобни коментари по негов адрес.

Значи сериозно си се объркал, че аз злобея, защото не отричам качествата на футболистите на Лудогорец. Но като цяло те наистина не осъзнават какво ще се случи на 15-ти май. .

Какво ще се случи, Tрета Световна война ли?
това е само една купа, има много по-важни мачове и да загубим живота продължава, ние не сме отчаяни като вас

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 14 май 2014 10:38

За всички който казват, че публиката не е фактор мога само да цитирам треньорите на Щутгарт, Босна и Астана от миналата година който общо взето бяха. Пред тази публика трудно се играе, и треньора от Босна директно каза публиката спечели мача.

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 14 май 2014 20:03

Публиката може да не е фактор само са отбор, който никога не е имал такава.

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 14 май 2014 20:07

dickinson написа:
kanara1978 написа:
hijack1 написа:Ако мислиш, че точно публиката ви ще спре Безяк, Марселиньо или който и да е да ви бутне 1-2 гола жестоко се лъжеш :lol:

на нас ни ни трябва да спираме Безяк и Марселиньо а да спрем съдията който след поредната вечеря с Петричев в Ресторант Сръбска Скара ще ви дава дузпа като предния мач в Разград

тези оправдания за съдията сме ги чували от вас, ревахте за дузпата в Разград, но след внимателно гледане Антон Генов каза чиста дузпа и то по-вашата телевизия, но вече беше почнала помията

нищо не казваш за оная топка дето мина гол линията а гол не се призна, Лудогорец не повдигнаха въпроса джентълменски

ако оня мустакатия с много пари не ви купи финала, никога няма да ни победите при нормални обстоятелства, колко милиона еуро набутахте на полусезона за 4 място

А да сравняваш публиката с Ботев с тази на Партизан е смешно, сравнявайте се с Левски и ЦСКА

И последните 4 мача ли ни е купил? Много сте си повярвали нещо, ама от високо като се пада боли!

П.С. Ако Цветан Василев купуваше купи, нали се сещаш кой щеше да е шампионът последните 3 години?
Последна промяна от Plovdiv 100 на 14 май 2014 22:34, променено общо 1 път.

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 14 май 2014 20:10

snakebite написа:
Plovdiv 100 написа:[

Разиграли сте се дръжки. Питай локомотивците кой ви даде победата :)

Е да, Локото отказаха доброволно участие в Европа ( станаха 6 ти тогава в А група), и са знаели че ЦСКА ще нацелят на три пъти гредите :) . Не ме карай да се смея..
Бях на стадиона и не останах с впечатление че някой на някого ляга, накрая полвдивчани имаха някакви мелета, представи си ако бяха вкарали гол ;)
Трябваше и дузпи да пропускат. Ставате смешни с вашите конспирации.
Обясних много ясно каква бе причината Локото да стоят по добре първото полувреме...а и кондиционно тогава бяхме супер. Чак ме учудвате като почнете да вадите вода не от 9, ами от 109 кладенеца :shock: .

Коментарът ми беше ироничен и не насочен към вас, ама кой да разбере. Както казах-много сте си повярвали. Лошо няма :)

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 15 май 2014 12:05

Искам истински динамичен мач-без уговорки защото в нашата действителност е възможно.Нека по-добрия вземе купата.Прогноза-носителя ще е............Лудогорец в редовното време.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 15 май 2014 14:36

Даже не смятам да си направя труда да го гледам мача, въпреки, че ми играят под терасата. Прогнозата ми е победа в продълженията, може би за Ботев. За червените картони съм съгласен, че двамата доказани олигофрена ще са в основата им, но Минев Ботевски е по-противното човече, за това нека бъде за него :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 15 май 2014 19:07

Изхода на финалае ясен,това е част от пи ар стратегията на Бареков ,Цветанов ,Пеевски.Дори в Пловдив се знае за подготовката след мача ,която се извършва в момента по посрещане на купата.А публиката влияе в истински мачове ,и ние викахме, гърмяхме, скачахме ама коки си храни семейството :)
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 15 май 2014 19:46

Има ли фенове на Лудогорец, тъй като не се чуват?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 15 май 2014 20:00

BadBoy написа:Има ли фенове на Лудогорец, тъй като не се чуват?

То това зависи и от телевизията,на нашия финал само лудогорец се чуваха.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Върни се в “Лудогорец”