fen-fen написа:we are the champions написа:Аз няма да пиша нещо ако не съм сигурен в него мой приятел (левскар) ми каза , че ходил редовно на мачовете на Лудогорец билетите+превоза и яденето ги плаща Домусчиев склонен съм да вярвам на него отколкото на вас
Ти нямаш такъв приятел, още по вече левскар! Ако пък имаш то всичко казано от левскар е по скоро помия и долни лъжи! Как пък веднъж на мен някой не ми плати билета и не ми даде пари и ядене та да отида и аз безплатно на мачГоворите си свободни съчинения....Не познавате характера на Домусчиев! Той не е от хората които раздава и подарява! Транспорта се организира от Общината и няколко по заможни фирми! Лично аз чрез фирмата ми също съм участвал като спонсор на транспорт. С безплатни билети може да се уреди спонсор, някоя важна личност или гост и някой началник в Биовет или протежета на ръководството, а работниците които искат да ходят на мач, ходят когато са в почивка. Там работят на сменен режим и процеса е непрекъсваем! Така, че посещението на мачовете под строй и безплатно издиша! Тъпо е!
Той може и да няма такъв приятел но аз имам (не е левскар

И ми кажи кой ако не му е осигурено всичко ще се грабне от Бургас си да ходи да гледа Лудогорец.Нали играхте във Бургас дали имаше 1000човека.
За Разград не знам.Аз говоря за Бургас.