Фенклуб "Лудогорец"-гр.София

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Фенклуб "Лудогорец"-гр.София

Мнениеот ivan56 » 11 мар 2014 15:59

fen-fen написа:
we are the champions написа:Аз няма да пиша нещо ако не съм сигурен в него мой приятел (левскар) ми каза , че ходил редовно на мачовете на Лудогорец билетите+превоза и яденето ги плаща Домусчиев склонен съм да вярвам на него отколкото на вас :)

Ти нямаш такъв приятел, още по вече левскар! Ако пък имаш то всичко казано от левскар е по скоро помия и долни лъжи! Как пък веднъж на мен някой не ми плати билета и не ми даде пари и ядене та да отида и аз безплатно на мач :) Говорите си свободни съчинения....Не познавате характера на Домусчиев! Той не е от хората които раздава и подарява! Транспорта се организира от Общината и няколко по заможни фирми! Лично аз чрез фирмата ми също съм участвал като спонсор на транспорт. С безплатни билети може да се уреди спонсор, някоя важна личност или гост и някой началник в Биовет или протежета на ръководството, а работниците които искат да ходят на мач, ходят когато са в почивка. Там работят на сменен режим и процеса е непрекъсваем! Така, че посещението на мачовете под строй и безплатно издиша! Тъпо е!

Той може и да няма такъв приятел но аз имам (не е левскар :lol: ),не работи в порта но има доста познати и пътува с тези безплатните автобуси вече два пъти с ПСВ и Лацио.Тези автобуси са уж за хората от порта ама я ми кажи ако са само от там тези 300 човека кой ще бачка.От Варна са били повече.
И ми кажи кой ако не му е осигурено всичко ще се грабне от Бургас си да ходи да гледа Лудогорец.Нали играхте във Бургас дали имаше 1000човека.
За Разград не знам.Аз говоря за Бургас.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 11 мар 2014 15:59

Кой е автора на прозвището "Орлите" на ПФК Лудогорец АД ?

Кои са повече орли - "Пирин" Благоевград или наемната бригада на Кирчо "Парахода" ?
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 11 мар 2014 16:03

Los Che написа:Кой е автора на прозвището "Орлите" на ПФК Лудогорец АД ?

Кои са повече орли - "Пирин" Благоевград или наемната бригада на Кирчо "Парахода" ?

Абе май само Лацио :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 11 мар 2014 16:04

ivan56 написа:
fen-fen написа:
we are the champions написа:Аз няма да пиша нещо ако не съм сигурен в него мой приятел (левскар) ми каза , че ходил редовно на мачовете на Лудогорец билетите+превоза и яденето ги плаща Домусчиев склонен съм да вярвам на него отколкото на вас :)

Ти нямаш такъв приятел, още по вече левскар! Ако пък имаш то всичко казано от левскар е по скоро помия и долни лъжи! Как пък веднъж на мен някой не ми плати билета и не ми даде пари и ядене та да отида и аз безплатно на мач :) Говорите си свободни съчинения....Не познавате характера на Домусчиев! Той не е от хората които раздава и подарява! Транспорта се организира от Общината и няколко по заможни фирми! Лично аз чрез фирмата ми също съм участвал като спонсор на транспорт. С безплатни билети може да се уреди спонсор, някоя важна личност или гост и някой началник в Биовет или протежета на ръководството, а работниците които искат да ходят на мач, ходят когато са в почивка. Там работят на сменен режим и процеса е непрекъсваем! Така, че посещението на мачовете под строй и безплатно издиша! Тъпо е!

Той може и да няма такъв приятел но аз имам (не е левскар :lol: ),не работи в порта но има доста познати и пътува с тези безплатните автобуси вече два пъти с ПСВ и Лацио.Тези автобуси са уж за хората от порта ама я ми кажи ако са само от там тези 300 човека кой ще бачка.От Варна са били повече.
И ми кажи кой ако не му е осигурено всичко ще се грабне от Бургас си да ходи да гледа Лудогорец.Нали играхте във Бургас дали имаше 1000човека.

За кои мачове в Бургас питаш - за първенството или за купите? На гостуванията за първенството бяхме доста по-малко от 1000, а на мачовете за купите - доста повече.
На мен ми е интересно, как заради една съмнителна история на ЕДИН твой приятел си позволяваш да правиш категорични твърдения за масовия фен на Лудогорец!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 11 мар 2014 16:06

fen-fen написа:

Щом си толкова светнат кажи ми за мача с Партизан в Разград кой плати на сина ми транспорта с автобус отиване и връщане,билет ,надник 20лв и бира по пътя.Старши им беше Цимбика.А,и шалче му дадоха.Само да ти кажа,че не съм му давал аз пари за тази екскурзия.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 11 мар 2014 16:07

Los Che написа:Кой е автора на прозвището "Орлите" на ПФК Лудогорец АД ?

Дай списък на авторите на прозвищата на другите отбори, да видим, че Лудогорец е изключение! :mrgreen:

Iliyansotirov
Контакти:

Мнениеот Iliyansotirov » 11 мар 2014 16:07

plamenst7 написа:Защо не направихте този фен клуб преди 3 години? Вероятно тогава не сте знаели за съществуването на този клуб, разбираемо е! Ама разбира се, винаги трябва да сме със силните на деня! Днес сме от Лудогорец, утре Тунджа Ямбол или Арда Кърджали ги хваща някое бизнесменче, прави ги сили и тях и ставаме от Тунджа или Арда. Така винаги си на страната на победителите. Как не сме се сетили досега?

Фенклубът е основан преди две години и половина и за твои ужас се разраства с мълнияносна сила (пример на 27.03.2014г.) ще се присъединят голямо количество съдебни служители и прокурори, работещи в столицата, предвид това, че и аз работя на същото място и същите разбраха за инициативата от мен. Живи и здрав и по-позитивен!;)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 11 мар 2014 16:08

onegavon написа:Само да ти кажа,че не съм му давал аз пари за тази екскурзия.

Защо не даде пари на момчето? Знаеш ли, че има един много неприятен вариант, с който може да ги е изкарало :(

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 11 мар 2014 16:10

Kiro La Nave пред novsport.com
Преди време казахте, че ако публиката не идва на стадиона, може да се откажете от проекта. Смята те ли, че ще пълните новото съоръжение? Все пак на последния мач имаше едва около 1500 души...
- Ще дам един елементарен пример. Стадионът 6 Разград има средна посещаемост около 3000 души. Но ние сме много зависими от времето, няма козирки, така че това е сериозен фактор. С новия стадион ще го променим това. Можете да направите следната статистика, това го научих от колегите в Базел. В Европа се гледа колко е голям даден град и колко е процентната посещаемост спрямо населението Ако ние бяхме в София, мачовете ни трябваше да се посещават от 100 хиляди души. Такова е съотношението между 3000-те човека публика в Разград и населението на града, което е 33 хиляди души. В никакъв случай посещаемостта не е ниска, но трябва да се вдигне още много. Всичко зависи от условията, които ще дадем на хората. Искаме да им е комфортно, сухо, да се наслаждават на играта. За футболистите има перфектен терен, те нямат оправдания да не показват добра продукция. За комфорта на хората обаче трябва да се поработи.

Кирчо, Кирчо, добре че мама ти купи завод иначе с тази аритметика ... :roll:
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 мар 2014 16:12

tsonpen написа:
ivan56 написа:
fen-fen написа:

За кои мачове в Бургас питаш - за първенството или за купите? На гостуванията за първенството бяхме доста по-малко от 1000, а на мачовете за купите - доста повече.
На мен ми е интересно, как заради една съмнителна история на ЕДИН твой приятел си позволяваш да правиш категорични твърдения за масовия фен на Лудогорец!

Говоря за последния мач за първенството обща бройка 1000.Вие с такива аматьори като нас на вашия стадион не ходите 1000 човека :lol:
НЕ ГОВОРЯ ЗА 10 ЧОВЕКА ФЕНОВЕ НА ЛУДОГОРЕЦ КОИТО ПИШЕТЕ ТУК АЗ ГОВОРЯ ЗА ХОРАТА ОТ БУРГАС КОИТО ВИ ИДВАТ НА МАЧОВЕТЕ
ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВОТО,АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ ФИЛОСОФ ТАКЪВ
Изображение
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Лудогорец”