South_Park написа:CSKA 78 написа:Очаква се реваншът да е изключително тежък за Лудогорец!http://www.novsport.com/news934071_1004.html"В Лига Европа ни очаква истинска война и се надявам, че ние ще излезем крайни победители. Надявам се поражението в първата среща да не се окаже фатално. Не всичко е загубено. Доволен съм, че настроението в съблекалнята се върна отново. Искам да благодаря и на тифозите. Стадионът беше пълен, а е различно, когато те са зад отбора", коментира специалистът.
Казвам ви мачът е 0:3 , съветвам ви да си спестите парите за път и билети до София , тъй като заплатите в Разград са едни от най-ниските в цяла България , хубаво че е фармацевтичната мутра за да има с какво да се похвалите на чужд гръб
ПП: после да не ми мрънкате и да казвате , че не съм ви предупредил
ПП2: не съм хейтър, а пророчески фактолог
Първо, да кажа че на стадиона няма да има само разградчани. Вземам си отпуска и с жена ми и щерката сме на стадиона. Семейно си харесваме този отбор. Второ защо пък да се хвалят на чужд гръб? От всичко до тук, най-вече разградчани могат с гордо лице да се чувстват горди и да се хвалят с нещо истинско и стойностно, а не да развяват пожълтели вестници в знак на отминала слава. И трето, футболът за забавление и болшинството от публиката отиваме за забавление, а не да се мерим кой за кой отбор е и кой е по-велик. А пък за фармацефтичната мутра да не говорим, щото има и адвокатска мутра, имаме и неуспял политик фалирал Кремиковци, имаме петролна мутра, имаме пловдивска мутра дето е преспала с всичките фолк звезди и има по едно дете от тях... и точно за мутри няма какво да се мерим в БГ-то

[/center]