XXI кръг, Лудогорец - Левски София - 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Re: XXI кръг, Лудогорец - Левски София

Мнениеот Sstefanov » 06 дек 2013 16:37

fen-fen написа:
Sstefanov написа:Жалко за феновете на Лудогорец, пак ще бъдат гости на своят стадион. Имам един въпрос, от кога станахте толкова много феновете на Лудогорец?
За мача 2-1 или 1-1 според мен, с преса на Лудогорец и от някое статично положение може да вкараме за равен, друг начин не виждам.

На нашия стадион никога не сме били гости тельо!.....Между другото, имаш нова регистрация...това кой пореден ник ти е, че спрях да ги броя?

Каква друга регистрация бе мой, аз на друго съм бил свидетел в Разград, дали не сте били гости. Много съм навътре с нещата във Разград, повярвай ми. Просто от 10 години вече не живея там :)

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 06 дек 2013 17:38

Sstefanov написа:
fen-fen написа:
Sstefanov написа:Жалко за феновете на Лудогорец, пак ще бъдат гости на своят стадион. Имам един въпрос, от кога станахте толкова много феновете на Лудогорец?
За мача 2-1 или 1-1 според мен, с преса на Лудогорец и от някое статично положение може да вкараме за равен, друг начин не виждам.

На нашия стадион никога не сме били гости тельо!.....Между другото, имаш нова регистрация...това кой пореден ник ти е, че спрях да ги броя?

Каква друга регистрация бе мой, аз на друго съм бил свидетел в Разград, дали не сте били гости. Много съм навътре с нещата във Разград, повярвай ми. Просто от 10 години вече не живея там :)

Разград си е нормален град от северна България, намаляващ както всички останали от там без Варна разбира се.
Все пак очаквам над 3000 човека въпреки студа

Ако Литекс не спечелят, не виждам защо Лудогорец да се напъва, умората явно вече си личи, мача в Загреб е много по-важен.

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 06 дек 2013 17:55

Те Лудите няма да се напъват, те просто ходом ще вкарат 2-3 гола

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 дек 2013 17:59

entwickler написа:Утре има и друг фактор - Литекс гостува на Славия от 13:00 и този мач ще свърши преди нашия...

Какви фактори, какви пет лева бре момчета, в българското първенство след 10-тия кръг всичко вече е разпределено, дори и местата за ЕКТ.
Единственото хубаво е, че Лудогорец играят добре, всичко останало е тънки сметки под масата.
Изображение

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 06 дек 2013 18:01

STENLI написа:Те Лудите няма да се напъват, те просто ходом ще вкарат 2-3 гола

мнооого ги надценявате тия...ПСВ тотално беха отписали турнира ЛЕ, обиграваха деца юноши и жени в тез мачове, Динамо Загреб са на нивото на Берое и Черно море в момента, а Черноморец Одеса....кой?! :lol:

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 06 дек 2013 19:51

Няма как сме гости , защото ще сме 5-6000 ( надявам се , въпреки студа) , а вие 650 (толкова може ) ;)

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 06 дек 2013 20:44

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:мнооого ги надценявате тия...ПСВ тотално беха отписали турнира ЛЕ, обиграваха деца юноши и жени в тез мачове, Динамо Загреб са на нивото на Берое и Черно море в момента, а Черноморец Одеса....кой?! :lol:

Па що ги не изпраскахте в София, като са толко зян...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 06 дек 2013 21:06

Ивайло Лудогорец написа:Няма как сме гости , защото ще сме 5-6000 ( надявам се , въпреки студа) , а вие 650 (толкова може ) ;)

Къде ги вадите тия цифри? От маса време се заблуждавате колко ходите на този стадион. 1000-1500 е реална бройка
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 06 дек 2013 21:14

Колеги, истината е следната : https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 5082_n.jpg

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 06 дек 2013 21:54

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Колеги, истината е следната : https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 5082_n.jpg

Жалния... :cry: :cry:
МинА 100 кинта назад тая седмица...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Върни се в “Лудогорец”