Честита победа, голям спектакъл, особено през първото полувреме
поздравления за публиката на Локомотив, сложихте в джоба си вашите съгражданите, които гостуваха преди 2 месеца
XVIII кръг, Лудогорец - Локомотив Пловдив, 3:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: XVIII кръг, Лудогорец - Локомотив Пловдив, 3:0
Много добър мач на нашите
Вижда се че когато играем с титулярите, с малко повечко почивка между мачовете и с достатъчна мотивация, нямаме спирка !
Невероятен Кайсара - каквото и да се каже за това момче е малко, такъв бек не е идвал в България !!
Мисиджан-еца си го знаем, с него на терена сме друг отбор !
Много добри Златински и Епшпиньо в центъра, абе всички !!
Незнам локомотивци видяха ли колко е израстнал Златински, да и в Локото им бе лидер и вероятно най-добър играч ,
но израстването му е видимо, точно като Дяков и Мишо Александров, които не блестяха чак толкова в предишните си отбори ! Явно конкуренцията и условията за футбол са много важни !
Мишо Александров в тази му форма трябва да е национал...
Поздравления за Локото , правиха фаулове и накъсваха играта, но нито един не бе груб фаул и с цел осакатяване както го правиха едни хубавци - Берое !. В тази атмосфера и нашите не бяха груби и се съсредоточиха върху играта , а не върху разправии и други нефутболни глупости !!
Вижда се че когато играем с титулярите, с малко повечко почивка между мачовете и с достатъчна мотивация, нямаме спирка !
Невероятен Кайсара - каквото и да се каже за това момче е малко, такъв бек не е идвал в България !!
Мисиджан-еца си го знаем, с него на терена сме друг отбор !
Много добри Златински и Епшпиньо в центъра, абе всички !!
Незнам локомотивци видяха ли колко е израстнал Златински, да и в Локото им бе лидер и вероятно най-добър играч ,
но израстването му е видимо, точно като Дяков и Мишо Александров, които не блестяха чак толкова в предишните си отбори ! Явно конкуренцията и условията за футбол са много важни !
Мишо Александров в тази му форма трябва да е национал...
Поздравления за Локото , правиха фаулове и накъсваха играта, но нито един не бе груб фаул и с цел осакатяване както го правиха едни хубавци - Берое !. В тази атмосфера и нашите не бяха груби и се съсредоточиха върху играта , а не върху разправии и други нефутболни глупости !!
- D.Georgiev
- Контакти:
Много добър мач. Тази единайсетторка си личи, че се сработва все по-добре. Единствените въпросителни са около Дяков и Минев. Дано се възстановят. Треньорският щаб върна формата и усмивките на Александров, Марселиньо, Барт и Безяк. Аз също съм склонен да се съглася с колегата, че Мишо заслужава повиквателна за национала.

-
entwickler
- Контакти:
D.Georgiev написа:Много добър мач. Тази единайсетторка си личи, че се сработва все по-добре. Единствените въпросителни са около Дяков и Минев. Дано се възстановят. Треньорският щаб върна формата и усмивките на Александров, Марселиньо, Барт и Безяк. Аз също съм склонен да се съглася с колегата, че Мишо заслужава повиквателна за национала.
Мишо е много концентриран пред гола. Той може една ситуация да има - но ще направи всичко възможно да вкара. Днес нямаше късмет при гредата...
entwickler написа:D.Georgiev написа:Много добър мач. Тази единайсетторка си личи, че се сработва все по-добре. Единствените въпросителни са около Дяков и Минев. Дано се възстановят. Треньорският щаб върна формата и усмивките на Александров, Марселиньо, Барт и Безяк. Аз също съм склонен да се съглася с колегата, че Мишо заслужава повиквателна за национала.
Мишо е много концентриран пред гола. Той може една ситуация да има - но ще направи всичко възможно да вкара. Днес нямаше късмет при гредата...
Мишо също така харесва каузата Лудогорец и му личи, че се гордее с отбора. Уважава и публиката. Други може и да не минат покрай трибуните, но той ще мине и ще поздрави.
[center]
[/center]
[/center]Re: XVIII кръг, Лудогорец - Локомотив Пловдив, 3:0
Е.. Мишо си е от Б група с нас!
Хич да не е.. Лудогорец го направи играч! Всички помним, като дойте, че не можеше 2 паса да върже.. а сега е като факир.. дрибъл, пас, задържане, отнемане.. пълни ми сърцето като го гледам! А иначе смея да твърдя, че това не беше макс-а! Ако бяха продължили да натискат и опитват можеше още 3-4 парцала да врътнат.. но и толкова стигат! Все пак.. Локо не са случаен отбор! Просто моментната разлика е голяма.. и както се чува ще продължи да се увеличава...
Чаакме 7.12-и с Левски, да ги надвикаме, и да си земат като ЦСКА 3-ка
Колкото и надменно или непремислено да звучи.. вижда се, че когато Барт и Моци им се играе и внимават, са най-добрите централни защитници в Българската А Група! В действителност, ако изключим Гари, всичи са най-добрите в А група - Владо, Кайсара, Минев, Барт(който на моменти се вживя като плеймейкър и като последен си рпавеше финтове и чупеше кръстове), Моци(перфетно премерни и точни отигравания - шпагати), Мишо, Месиджан( за тея двамата каквото ид асе каже ще е малко), Марселинйо( е та такива отигравания НЯМА), Дяков/Златински/Ешпинйо( няма да коментирам.. просто няма смисал.. може би само Гаджев се доближава), Безяк/Кишада.. Нямам идея какво ще става ако се позапълнят някой дупки и се привлече още някое добро попълнение.. ;х
-
Viv.Brooke
- Контакти:
Страхотен мач, добра победа. Респект към Локомотивци.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Сериозни напъни от лудогорци до втория гол, после чакаха следващия мач, третия гол беше не плод на усилията да го отбележат ами просто им падна възможност.
Добре, че Лудогорец мисли за ЕКТ и като поведе с 2 гола спира да играе в А група, много станаха мачовете, в които при 2:0 спират да играят вместо да продължат на разлика.
Добре, че Лудогорец мисли за ЕКТ и като поведе с 2 гола спира да играе в А група, много станаха мачовете, в които при 2:0 спират да играят вместо да продължат на разлика.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
За някои неща със Кевин не съм съгласен.Аз все още за мене Моци е толкова рисков играч колкото Минев,че да не казвам и по вече.За мача няма какво да се говори,тотално надиграване на Локото.За Мишо дето някой беше,че не можел да върже два паса като дошъл във Разград не съм много съгласен,не всеки ден наш играч е бил във юношеска формация на някой голям отбор.
- D.Georgiev
- Контакти:
Мишо не сме го направили ние футболист. Момчето си го можеше и преди да дойде. Факт е обаче, че се надгради сериозно - сега ми изглежда по комбинативен, по-агресивен към гола, пласира се на точното място. Както се казва, въпреки че мина през големи школи, Мишо беше зелен, а в "Лудогорец" натрупа много важен опит.
За Минев - не виждам какво му е толкова рисковото на Данчо. Да - получава много жълти картони, но те са основно за реплики. След идването на Стоев това нещо много намаля.
Моци е много рисков. В "А" група са му спестили много картони и това е мечешка услуга за нас. Лично аз съм изненадан как до сега не са го изгонили в ЕКТ. Трябва да се дават тези картони, незавивисмо за кой играч и кой отбор става въпрос.
Малко за темата с българите - в най-добрата ни единайсеторка има четирима - Владо Стоянов, Минев, Дяков, Мишо Александров. Сигурен съм, че всички в отбора биха искали да има повече българи, но на този етап това може да стане с ценалата на по-ниска класа. Как да пуснеш един Иван Стоянов, който този сезон е напълно апатичен, при положение че имаш Мисиджан? Или може би Бакалов? Терзиев и Златински са футболистите, които има качества и са близо до титулярните места. Терзиев на този етап още не се е сработил с отбора, докато Златински в някой мачове се справя отлично и според мен и на треньора му е трудно да избира между него и Ешпиньо. Гледайки "А" група не виждам кой знае колко българи, които могат да вдигнат нивото на отбора, а тези които могат струват много пари. Аз не съжалявам, че се разделихме с Миро Иванов и Гъргоров, защото се отвориха възможности за доказване на по-млади момчета. Да не забрвяме също, че от половин година, отборът промени трансферната си политика и това все още не се вижда ясно, но оттук натък ще се привличат само млади футболисти. След някоя и друга година към тези млади футболисти ще се присъединят и юноши. Нещата не стават с магическа пръчка.
За Минев - не виждам какво му е толкова рисковото на Данчо. Да - получава много жълти картони, но те са основно за реплики. След идването на Стоев това нещо много намаля.
Моци е много рисков. В "А" група са му спестили много картони и това е мечешка услуга за нас. Лично аз съм изненадан как до сега не са го изгонили в ЕКТ. Трябва да се дават тези картони, незавивисмо за кой играч и кой отбор става въпрос.
Малко за темата с българите - в най-добрата ни единайсеторка има четирима - Владо Стоянов, Минев, Дяков, Мишо Александров. Сигурен съм, че всички в отбора биха искали да има повече българи, но на този етап това може да стане с ценалата на по-ниска класа. Как да пуснеш един Иван Стоянов, който този сезон е напълно апатичен, при положение че имаш Мисиджан? Или може би Бакалов? Терзиев и Златински са футболистите, които има качества и са близо до титулярните места. Терзиев на този етап още не се е сработил с отбора, докато Златински в някой мачове се справя отлично и според мен и на треньора му е трудно да избира между него и Ешпиньо. Гледайки "А" група не виждам кой знае колко българи, които могат да вдигнат нивото на отбора, а тези които могат струват много пари. Аз не съжалявам, че се разделихме с Миро Иванов и Гъргоров, защото се отвориха възможности за доказване на по-млади момчета. Да не забрвяме също, че от половин година, отборът промени трансферната си политика и това все още не се вижда ясно, но оттук натък ще се привличат само млади футболисти. След някоя и друга година към тези млади футболисти ще се присъединят и юноши. Нещата не стават с магическа пръчка.